Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

katre uzulme cnm hepımız her ay boyle oluyoruz ağlama desemde ağlıycan.yorulduk artık hem kafa hem vucut hesaplıyrz kur uyguluyorz bı karmaşıklık var sonra kırmızılar çıkıyo karşımıza her ay aynı hayırlısı olsun demkten başka bışe dıyemıyoruz bu kadr cabadan sonra kendımızıde yırtsak olmuyo olcagı varsa olur.ağla için açılsınnmafoldumben

öyle canim yaaa 2 saattir agliyodum ki call rahatlatti beni saolsun..artik takmiycam valla olursa olur olmazsada napiyim yani dünyanin sonu deil yaaa...aglamak iyi geldi bayadir dolmustu gözyaslarim coktandir aglamiyoduma.s artik hesap kitap hic bisey yapmiycam oluruna biraktim hayirlisi bakalim:1hug:

bu ay ıstersn dr gt adetın 10 gunu yumurtlama takıbı ayptr en ıyısı bu

bu ay ıstersn dr gt adetın 10 gunu yumurtlama takıbı ayptr en ıyısı bu

sositososito sositosositosositososito normale döndüm artik a.s canim..dr gitmiycem daha 2 sene dolmadi..biraktim artik oluruna canim kismet olursa olur olmazsa yapacak biseyim yok..fazla odaklamisim kendimi ondan böyle oldum galiba neyse saldim cayira mevlam kayira :teytey:

Eyy tÜrk kadını bırıncı vazıfen bulaŞık,ÇamaŞır ve kacana sahıp Çıkmaktır.mevcudıyetının yegane temelı budur.kocan en kıymetlı hazınedır.senı bu hazıneden mahrum etmek ısteyen kaynanan,kaynatan ve gÖrÜmcelerın olabılır.bırgÜn evlılıĞını kurtarmak mecburıyetıne dÜŞersen,vazıfeye atılmak ıÇın bulaŞık ve ÇamaŞırı dÜŞÜnmeyeceksın.bu durum elektırıĞın ve suyun kesıldıĞı anda ortaya Çıkabılır.evlılıĞınetecavÜz etmek ısteyen kaynanan,kaynatan ve gÖrÜmcelerın hayatta emsalı olabılırler.hayatta kılıbık kocanzor bır ıhtımalde olsa baŞka karılara gÖz dıkmıŞ,olabılır.aılenız fakru zaruret ıÇınde harap ve bıtap dÜŞmÜŞ,olabılır. Ey asıl tÜrk kadını\' ıŞte bu ahval ve seraıt ıÇınde dahı vazıfen yuvanı kurtarmaktır.anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senın elındedır.ıhtıyaÇ duyduĞun merdane dolabın sol Üst kÖŞesınde saklıdır. Hadı kolay gelsın.

:teytey:

iyimiş yahukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…