- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.981
ayy hanımın çıftlıgını zılıyrm da tuylerım dıken dıken oldu gullu nasl ağlıyooo kocasına beklemıyodum ondan bu kadr
katre uzulme cnm hepımız her ay boyle oluyoruz ağlama desemde ağlıycan.yorulduk artık hem kafa hem vucut hesaplıyrz kur uyguluyorz bı karmaşıklık var sonra kırmızılar çıkıyo karşımıza her ay aynı hayırlısı olsun demkten başka bışe dıyemıyoruz bu kadr cabadan sonra kendımızıde yırtsak olmuyo olcagı varsa olur.ağla için açılsınnmafoldumben
saıormon okuyamdım ya sen nslsn
kızlar çok başım dönüyo, bayılcak gibi oluyorum, sıcaklık basıyo..
iiyim canımcım :)) sen nasılsın?moral veriyosun bakıyorum topictekilere..bu arada benim de müşterim geldi ne çok yazmışınız yahu yetiştiremiyorum yani...:))))))
öyle canim yaaa 2 saattir agliyodum ki call rahatlatti beni saolsun..artik takmiycam valla olursa olur olmazsada napiyim yani dünyanin sonu deil yaaa...aglamak iyi geldi bayadir dolmustu gözyaslarim coktandir aglamiyoduma.s artik hesap kitap hic bisey yapmiycam oluruna biraktim hayirlisi bakalim:1hug:
bu ay ıstersn dr gt adetın 10 gunu yumurtlama takıbı ayptr en ıyısı bu
sositososito sositosositosositososito normale döndüm artik a.s canim..dr gitmiycem daha 2 sene dolmadi..biraktim artik oluruna canim kismet olursa olur olmazsa yapacak biseyim yok..fazla odaklamisim kendimi ondan böyle oldum galiba neyse saldim cayira mevlam kayira :teytey:
kizlarrr aksam yemege neler var??yemek yapcamda
Eyy tÜrk kadını bİrİncİ vazİfen bulaŞık,ÇamaŞır ve kacana sahİp Çıkmaktır.mevcudİyetİnİn yegane temelİ budur.kocan en kıymetlİ hazİnedİr.senİ bu hazİneden mahrum etmek İsteyen kaynanan,kaynatan ve gÖrÜmcelerİn olabİlİr.bİrgÜn evlİlİĞİnİ kurtarmak mecburİyetİne dÜŞersen,vazİfeye atılmak İÇİn bulaŞık ve ÇamaŞırı dÜŞÜnmeyeceksİn.bu durum elektİrİĞİn ve suyun kesİldİĞİ anda ortaya Çıkabİlİr.evlİlİĞİnetecavÜz etmek İsteyen kaynanan,kaynatan ve gÖrÜmcelerİn hayatta emsalİ olabİlİrler.hayatta kılıbık kocanzor bİr İhtİmalde olsa baŞka karılara gÖz dİkmİŞ,olabİlİr.aİlenİz fakru zaruret İÇİnde harap ve bİtap dÜŞmÜŞ,olabİlİr. Ey asİl tÜrk kadını\' İŞte bu ahval ve seraİt İÇİnde dahİ vazİfen yuvanı kurtarmaktır.anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senİn elİndedİr.İhtİyaÇ duyduĞun merdane dolabın sol Üst kÖŞesİnde saklıdır. Hadİ kolay gelsİn.
ben kofte kızartcam
kizlarrr aksam yemege neler var??yemek yapcamda
akşam yemeklerini annemde yiyiyorumm(kayınvalidem)
sana canımın istediği yemekleri söyliyim
taze fasulye makarna çoban salata:)
oh ya ne iyiymis kayinvalide hazirlasin sen yee nasi gelinsinklava: klava: :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?