- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.941
canım niye ağlıyosun üstüne üstüne itseydin şöle arabayı sinirini ondan çıkarsaydın optimumdamıydın! ben oalcaktımki zaten çatacak yer arıyodun ne güzel işte Allah fırsatını vermiş, girişiverseydin valla! sende iş yokmuş bide ağlıycakmış allahım ya!
canım niye ağlıyosun üstüne üstüne itseydin şöle arabayı sinirini ondan çıkarsaydın optimumdamıydın! ben oalcaktımki zaten çatacak yer arıyodun ne güzel işte Allah fırsatını vermiş, girişiverseydin valla! sende iş yokmuş bide ağlıycakmış allahım ya!
insallah canım insallah insanın belirsilige düşmesicokkötü moal bozuoo hele adet gecikince ama dikkat ediorumda topiktekikızlarında adetletri ceker oldu psikolojimiz bozuldu galibaa
Çok üzgünüm çoook:mymeka:kötükedihüso
bebkim tam hasta olamadım canım ya! zaten bi doğsun her yerini ısırıcam o sıpanın! beniniye bu kadar bekletti diye!
eftalya ınşşşşş hamılesındır canm klomende kullandın bu ay ya ınşşşş tutar gec dolennmıştr
haksızmıyım bebkim ya! kadın menopozda heralde ! valla katrenin yerinde olsaydım keşke ahh ahh! o fırsatı bana verecek rabbim!
haksızmıyım bebkim ya! kadın menopozda heralde ! valla katrenin yerinde olsaydım keşke ahh ahh! o fırsatı bana verecek rabbim!
canım Allaha şükür bir sorunumuz yok! düzenli bir ailemiz var, sağlığımız sıhatimiz yerinde! varsın diğer aylar olsun yaa!
kaydirigubbakcemile3
aynen canım ne ağlıcam ya, gösterirdim ona gününü kötükedihüso
valla ona gününü gösterecek gücüm yoktuki canim test negatif cikti regli olmadim stresliyim yani moralim bozuk üst üste geldi kadin bide normal biri deil ki söyleyince anlassa gerdi iyiyce beni
valla ona gününü gösterecek gücüm yoktuki canim test negatif cikti regli olmadim stresliyim yani moralim bozuk üst üste geldi kadin bide normal biri deil ki söyleyince anlassa gerdi iyiyce beni
tds az kalmış kız ohh gez bakalım
kızlar geçen gece bir rüya gördüm doktora gittiğim gece... lütfen anlayan bir yorum yazsın bana!
doktor kafamın tam üstünden bana iğne vuruyor, sonra arabasına bindiriyor (beyaz bir araba) yeşilliklere götürüyo diyoki bak böyle yerlerde olman lazım, temiz hava alman lazım.. sonra evine götürüyor annesinin yanına! annesi diyoki bak oğlum bekar kızım bizde böyle bilezikler meşhurdur diye kolunu açıyor, bilezik dolu kolu, sonra bende kolumu açıyorum teyze diyorum bizdede böyle taktılar bilmiyorumki diyorum burmalarım var kolumda, eşim geliyo o ara iki tane daha takıyo kadının gözlerinin önünde bei alıyo götürüyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?