- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.021
iyiyim canım
reglim bitsede yoğun bir tempoya girsem diye bekliyorum:kedi:
sen nasılsın?
HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN
2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....
ben regl olcam galiba 22.günüm bugün...
gunaydınn şekerler
yurt dışında bu yuzden uçaklar kalkamıyormuş.abartıyolar ama haberlerde bugun ıçn yagmur yagacagını şemsıyeyle dolaşmamız gerktıgını solemışlerdı tenımzle temas etmesın dıyee
uzun zamandır yazamadım kızlar... evde misafirlerim vardı. annem ananem ve halam geldiler. halamı yolcu ettim. cuma da annemi edicem ama ananemi salmıyorum.yanımda kalsın o. onlarla ilgilendim bide çalışıom giredim ama hepinizi de çok özledim...
nasıl regl olcan ya daha kac gün varrklava:
günaydın canım , uçaklar kalkmadığından dolayı teyzem almanya da kaldı :gitme:
patronum ve müdürümde frankfurt'ta kaldılar. Sen nerede oturuyordun canım?
benimde adete yakın karın agrılarım oldu ama simdi hiçbişe yokkk ateste düşmedidahaa insallah düşmesde bebiş vardır içerdeee
HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN
2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.
tablodan yanlış hatırlamıyorsam regl olmadın halaklava: şimdi söyle bana nedne kan testi yaptırmıyosunnnnnn klava:
ya bilmiyorum canım regl gibi alttan (arkadan öne doğru gelen) sancılar oluyor, çok fena oldum dün akşam, regl olcam yani erkenden anlıyorum. bu ay da olmadı yani...:gitme:
HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN
amaninn canımm persembe gidcemm olmazsam zatenn belki ilacın etkisindendir die düşünüorumm
uzun zamandır yazamadım kızlar... evde misafirlerim vardı. annem ananem ve halam geldiler. halamı yolcu ettim. cuma da annemi edicem ama ananemi salmıyorum.yanımda kalsın o. onlarla ilgilendim bide çalışıom giredim ama hepinizi de çok özledim...
yrn benım regl gunum.kızlar benım sag tarafımda kasıgımın altı ağrıyo bıkını bolgesı yanı bıcak saplamış gıbı
insallah hamilesindir canımmm eren hava hani rahme 4parmak kala basınca bebek yoksa içe cöküomus ya bi kontrol etsende sertmi duruoo
eftalya baya gectı senn test yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?