- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.061
eftalya benım vajınamda 2 gundur hafıf yanma oluyor.benımde gobegım kaldı 3 aylıktı bıde benım.dun eşımın arkadaşı baktı bana hamılemısın dıyo gobegımı gordu patavatsız karıklava:
benimde karşı apt nımda oturan komşum dün akşam balkondan sesleniyor rengin kaçmış senin hamilesin dedi.tabi tabi hamileyim neriman abla dedim her dediğinde maşallah tutuyor dedim.ne hamilesi ya bugün regl oldum dedim sinirli bir sesle bana nededi beğenirsiniz çok tepişmiceksin yatakda öylece yatıcaksın diyor yaakaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısın hangi akla hizmet bana bunları söyleyebiliyor sabır çektim girdim içeri biliyorum kalbinde kötülük yok ama alınganım :gitme: zaten bu dönemde çekilmezde oluyorum:kedi:
evet canım bende olmustu ama bilmiorum ben ozman yeni evliydimbelki ondanda olmus olabilirdii ama yanma vardı bende
ay bide balkondanmı sölüo bunları ayıp denen bişe varr cok patavatsızmıs komsunn
benimde karşı apt nımda oturan komşum dün akşam balkondan sesleniyor rengin kaçmış senin hamilesin dedi.tabi tabi hamileyim neriman abla dedim her dediğinde maşallah tutuyor dedim.ne hamilesi ya bugün regl oldum dedim sinirli bir sesle bana nededi beğenirsiniz çok tepişmiceksin yatakda öylece yatıcaksın diyor yaakaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısın hangi akla hizmet bana bunları söyleyebiliyor sabır çektim girdim içeri biliyorum kalbinde kötülük yok ama alınganım :gitme: zaten bu dönemde çekilmezde oluyorum:kedi:
herkese günaydııınnnnn....
herkese günaydııınnnnn....
konuşmalarınızı okudumda ben bekarken 47 kiloydum evlendikten sonra 10 kilo aldım ve hepsi bana göbek olarak döndü biraz bol bişey giydiğimde otobüslerde bana yer veriyor. :)))) acayip kanımöa dokunuyo ama gene oturuyorum hiç bozuntuya vermeden....
kaydirigubbakcemile3
gamzecim bu arada bende bursadanım...hemşeriyik yane....ihsaniyeden...sen nerdensin....
ben gemlikliyim aslen
1 yıllık evliyim.1 yıldırdır hipodrumda oturuyorum
konuşmalarınızı okudumda ben bekarken 47 kiloydum evlendikten sonra 10 kilo aldım ve hepsi bana göbek olarak döndü biraz bol bişey giydiğimde otobüslerde bana yer veriyor. :)))) acayip kanımöa dokunuyo ama gene oturuyorum hiç bozuntuya vermeden....
gurbet sayılırsın yane bizde annemlerle yıllarca kumlada kaldık..
deniz havası başka dimi
kumla çok hareketli yaz aylarında
hala hergün bursa-gemlik yapıyorum işe gidip geliyorum işkenceye dönmek üzere:çok üzgünüm:
gamzecim gerçektende deniz havası gibisi yok ama sana hakketten eiyet ya hergün gemlik bursa arası çok uzun..allah yardımcın olsun...bende bursa da okudum kızlar, 2 yılım geçtii boshayallersmile
bende bursa da okudum kızlar, 2 yılım geçtii boshayallersmile
gamzecim gerçektende deniz havası gibisi yok ama sana hakketten eiyet ya hergün gemlik bursa arası çok uzun..allah yardımcın olsun...
bebekim uludaağ üni.de mi okudun bursamız güzeldir ama demi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?