Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

benimde karşı apt nımda oturan komşum dün akşam balkondan sesleniyor rengin kaçmış senin hamilesin dedi.tabi tabi hamileyim neriman abla dedim her dediğinde maşallah tutuyor dedim.ne hamilesi ya bugün regl oldum dedim sinirli bir sesle bana nededi beğenirsiniz çok tepişmiceksin yatakda öylece yatıcaksın diyor yaakaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısın hangi akla hizmet bana bunları söyleyebiliyor sabır çektim girdim içeri biliyorum kalbinde kötülük yok ama alınganım :gitme: zaten bu dönemde çekilmezde oluyorum:kedi:

ay bide balkondanmı sölüo bunları ayıp denen bişe varr cok patavatsızmıs komsunn

evet canım bende olmustu ama bilmiorum ben ozman yeni evliydim belki ondanda olmus olabilirdii ama yanma vardı bende

doğru evlılıgın ılk ılk zamnları yanma oluyor.mantardan yanma olur derler ama bende yok muayene oldum vede bunun ıçın ne olur ne olmaz dıye ılaçta kullandım bu ay

ona neymış ne soruyo.bekarlara nzm evlencen sorulur,evlılere bebk yokmu bunlar rutın sorular.hamılelıgınızde soylemıyın bı kaç ay nazr olursunz ben dışarı çıkardım hamıleyken karnımı ellerlerdı klava:

konuşmalarınızı okudumda ben bekarken 47 kiloydum evlendikten sonra 10 kilo aldım ve hepsi bana göbek olarak döndü biraz bol bişey giydiğimde otobüslerde bana yer veriyor. :)))) acayip kanımöa dokunuyo ama gene oturuyorum hiç bozuntuya vermeden....

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2

gamzecim gerçektende deniz havası gibisi yok ama sana hakketten eiyet ya hergün gemlik bursa arası çok uzun..allah yardımcın olsun...

bebekim uludaağ üni.de mi okudun bursamız güzeldir ama demi.....

evt canım uludağ'da okudum, güzel tabi, tophane, altıparmak, uludağ falan gezerdik.. ne günlerdi, hayatı orda öğrendim...üniversitede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…