- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.041
ayy kıyamam yaasenağlama bak bugün çok duygusalım her an ağlayabilirim belli olmayan bişey için üzülme ana fikrimiz herşeyin hayırlısı
bilemiyorum dün gece bi rüya gördüm; bebeğim olmuş, kız bebek,suratı ay gibi gözleri kapkaraydı, ama böyle 3 aylık bebek gibi yani, bebeğim biraz ağlıyo, ben de altını açıyorum temizliyorum, ( saçma bir ayrıntı vardı 4 tane ıslak mendille temizliyorum, onu düşünüyorum o anda ), ama o kadar güzel di ki anlatamam...:ecrin_bebek: :gitme:
erenhava aklımasenin rüyan gelioo adet olmadıkcaa görmüşsün yaa sen ben hamileymişizz
bilemiyorum dün gece bi rüya gördüm; bebeğim olmuş, kız bebek,suratı ay gibi gözleri kapkaraydı, ama böyle 3 aylık bebek gibi yani, bebeğim biraz ağlıyo, ben de altını açıyorum temizliyorum, ( saçma bir ayrıntı vardı 4 tane ıslak mendille temizliyorum, onu düşünüyorum o anda ), ama o kadar güzel di ki anlatamam...:ecrin_bebek: :gitme:
bende bu gece rüyamda gelinlik giyiyordumm yarısma oluomusss beni seciolar birincii tac takmıslar sacımaa bidee kocaman bi karın gördümhamile karnıı
hayır olsunn canım....
bende rüyamda sezeryan oluyorum tam karnım dikilirken çocuğumu alıp götürüyolardı
hemen kalkıyorum masadan karnım yarık içinden kan sesi geliyor ama ben görmüyorum
hastane koridorlarında koşarken uyandım:gitme::gitme::gitme:
bende bu gece rüyamda gelinlik giyiyordumm yarısma oluomusss beni seciolar birincii tac takmıslar sacımaa bidee kocaman bi karın gördümhamile karnıı
hayır olsunn canım....
bende rüyamda sezeryan oluyorum tam karnım dikilirken çocuğumu alıp götürüyolardı
hemen kalkıyorum masadan karnım yarık içinden kan sesi geliyor ama ben görmüyorum
hastane koridorlarında koşarken uyandım:gitme::gitme::gitme:
hayırdır.amnn ne çok ruya goruyoruz etkısınde kalıyoruz ondan
hayırdır hamılemısın acepp
günaydın kızlr. rüyalarınız inşlh gerçek olur.hepimize meleklerimizi kucağımıza laıp koklamak nasip olur inşlh..
eftalya benım vajınamda 2 gundur hafıf yanma oluyor.benımde gobegım kaldı 3 aylıktı bıde benım.dun eşımın arkadaşı baktı bana hamılemısın dıyo gobegımı gordu patavatsız karıklava:
HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN
2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....
eftalya benım vajınamda 2 gundur hafıf yanma oluyor.ilk gebelık belırtınde olmş muydu ben hatrlamıyrm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?