Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ayy kıyamam yaasenağlama bak bugün çok duygusalım her an ağlayabilirim belli olmayan bişey için üzülme ana fikrimiz herşeyin hayırlısı

bilemiyorum dün gece bi rüya gördüm; bebeğim olmuş, kız bebek, suratı ay gibi gözleri kapkaraydı, ama böyle 3 aylık bebek gibi yani, bebeğim biraz ağlıyo, ben de altını açıyorum temizliyorum, ( saçma bir ayrıntı vardı 4 tane ıslak mendille temizliyorum, onu düşünüyorum o anda ), ama o kadar güzel di ki anlatamam...:ecrin_bebek: :gitme:

erenhava aklımasenin rüyan gelioo adet olmadıkcaa görmüşsün yaa sen ben hamileymişizz

bende bu gece rüyamda gelinlik giyiyordumm yarısma oluomusss beni seciolar birincii tac takmıslar sacımaa bidee kocaman bi karın gördümhamile karnıı

hayır olsunn canım....
bende rüyamda sezeryan oluyorum tam karnım dikilirken çocuğumu alıp götürüyolardı
hemen kalkıyorum masadan karnım yarık içinden kan sesi geliyor ama ben görmüyorum
hastane koridorlarında koşarken uyandım:gitme::gitme::gitme:

hayırdır ınş.kız çocugu haber derler

abbuuu nasılrüya görmüşün canım Allah hayır etsinn

hayırdır.amnn ne çok ruya goruyoruz etkısınde kalıyoruz ondan

hayırdır hamılemısın acepp

bilmiorumki canım yaaa öle sakin sakin duruomm ama merktayımdaaa benim düşükten sonra az göbegim kaldı her adet olucamda sisioo kocaman oluoo gören hamile sancakk dün esime dedim benimgöbek yine sisti insallahh içim doludur dedimm

eftalya benım vajınamda 2 gundur hafıf yanma oluyor.benımde gobegım kaldı 3 aylıktı bıde benım.dun eşımın arkadaşı baktı bana hamılemısın dıyo gobegımı gordu patavatsız karıklava:

bizim insanlarımız cok meraklıı merakından sormusturrr

Ayy sağol canım , bunu muhakkak yapıcam hemde muhakkak!

eftalya benım vajınamda 2 gundur hafıf yanma oluyor.ilk gebelık belırtınde olmş muydu ben hatrlamıyrm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…