- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.081
en güzel anılar okul yıllarında ki anılardır bunuda bursada yaşadığın için sevindim:smiley-cool:
neyse tatlişkolar ben gidiyorum...ee birazcık çalışsam ii olucak artık...elimde yetiştirmem gereken 10 desen var ben daha 1.deyim....hepinizi öpüyorum....bi ara gene geri gelirim....
neyse tatlişkolar ben gidiyorum...ee birazcık çalışsam ii olucak artık...elimde yetiştirmem gereken 10 desen var ben daha 1.deyim....hepinizi öpüyorum....bi ara gene geri gelirim....
kızlar günaydın...
burası hemşehrilerimle dolmuş:)))aaah ahh!!ben de bursalıyım kızlar ama istanbul da oturuyorum..
kızlar günaydın...
burası hemşehrilerimle dolmuş:)))aaah ahh!!ben de bursalıyım kızlar ama istanbul da oturuyorum..
Eyy tÜrk kadını bİrİncİ vazİfen bulaŞık,ÇamaŞır ve kacana sahİp Çıkmaktır.mevcudİyetİnİn yegane temelİ budur.kocan en kıymetlİ hazİnedİr.senİ bu hazİneden mahrum etmek İsteyen kaynanan,kaynatan ve gÖrÜmcelerİn olabİlİr.bİrgÜn evlİlİĞİnİ kurtarmak mecburİyetİne dÜŞersen,vazİfeye atılmak İÇİn bulaŞık ve ÇamaŞırı dÜŞÜnmeyeceksİn.bu durum elektİrİĞİn ve suyun kesİldİĞİ anda ortaya Çıkabİlİr.evlİlİĞİnetecavÜz etmek İsteyen kaynanan,kaynatan ve gÖrÜmcelerİn hayatta emsalİ olabİlİrler.hayatta kılıbık kocanzor bİr İhtİmalde olsa baŞka karılara gÖz dİkmİŞ,olabİlİr.aİlenİz fakru zaruret İÇİnde harap ve bİtap dÜŞmÜŞ,olabİlİr. Ey asİl tÜrk kadını\' İŞte bu ahval ve seraİt İÇİnde dahİ vazİfen yuvanı kurtarmaktır.anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senİn elİndedİr.İhtİyaÇ duyduĞun merdane dolabın sol Üst kÖŞesİnde saklıdır. Hadİ kolay gelsİn.
iyiyim canım saol sen nasılsınn girmiosun artık pekmerak etttim naptınn gittinmidoktoraa[/QUOTEbi işim çıktı da hemen yazamadım. giremedim işte canım ya yoğunum da anca vakit buluom. dr.a gittim. geçen salı. bebişimi gördüm kalbi atıyodu. dr. şimdilik herşey normal dedi. çok endişeleniyordum. çok şükür ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın bu duyguları çok güzel.opuyorumnanaktan
sen naptın bakim test falan diyodun ya? yaptın mı? geçmişi tam okuyamadım ama...
iyiyim canım saol sen nasılsınn girmiosun artık pekmerak etttim naptınn gittinmidoktoraa[/QUOTEbi işim çıktı da hemen yazamadım. giremedim işte canım ya yoğunum da anca vakit buluom. dr.a gittim. geçen salı. bebişimi gördüm kalbi atıyodu. dr. şimdilik herşey normal dedi. çok endişeleniyordum. çok şükür ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın bu duyguları çok güzel.opuyorumnanaktan
sen naptın bakim test falan diyodun ya? yaptın mı? geçmişi tam okuyamadım ama...
4gün önce yaptım negatiftii hala adet olmadımpersembe doktora gidicem bebegin kalpatıslarını duydunada cok sevindim canım rRabbimkucagınada almayı nasip etsin insallahh
ya bilmiyorum canım regl gibi alttan (arkadan öne doğru gelen) sancılar oluyor, çok fena oldum dün akşam, regl olcam yani erkenden anlıyorum. bu ay da olmadı yani...:gitme:
bebkim canım kırmızılar mı geldi! nasıl böyle emin olabiliyosunuz benim regylim kesildi bu arada hehe hamilemiyim yav! ne komiğim demi! şaka bi yanada canım hemen bi test yapsana! neyi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?