- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.421
bu aralar eşim sabh gttkten sonra ruya gryrm ağrlık çökuyo ustume gecn gun bı kadın ustume ustume gelıyodu bagıramyıdum baya mucadele ettım
.bu sabhat yıne aynı eşim oluyo ama eşimn içine başka bı ınsan gıryo cekıo benı kurtulamıyrm en sonunda kaçyrm komşumuza bagıramıyrm sesım çıkmıo agırlık çöktu yıne
karabasan basmış kanımca hayır olsunCADIARZU:sm_confused:
motor gıbısınız maaşşş yetışşemıyorum artık yaşlandım mı neeeeyvahedigeldismile
karabasanmıı rüyadamı basıomus karabasan
valla beni basmadı bilemicem ama
sen rüya sanıyormuşsun
aslında gözlerin açıkken oluyormuşeyvahedigeldismile
evt vucut uyanmıyor
saolun kızlar
hakikaten kızlar ne bu hız 10 dk dısarı çıktım 2 sayfa atlamıs:)
canım ben artık bıraktım 5 gündür o kadar soğudumki normal ilişki bile yok, ama şuan çok farklılıklar var bende, şuan başım dönüyo mesela yazıları zor okuyom, midem ağrıyo dün hiç geçmedi, sağ yumurtalığım ince ince sızlıyo ama zonklama gibi bi geliyo bi gidiyo, sağ göğsüm sızlıyo, çok dengesizim bi duygusal oluyom bi sinirli, 2 gün önce test yapmasam hamileyim dicem ama değil, resmen şaftım kaydı...
en hızlı topik bizimtopikherhaldee rekora girces heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en hızlı topik bizimtopikherhaldee rekora girces heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım sağ kasğın ağrıyosa hamile olabilrisn, doktor sölemişti.
hayırdır inş hamilemisin geçmi döllenme oluyor yoksa!
dengesizlik hormonlarımız yokmu ya, bizi altüstü ediyo bugün test yapmadın demi?
bu aralar eşim sabh gttkten sonra ruya gryrm ağrlık çökuyo ustume gecn gun bı kadın ustume ustume gelıyodu bagıramyıdum baya mucadele ettım
.bu sabhat yıne aynı eşim oluyo ama eşimn içine başka bı ınsan gıryo cekıo benı kurtulamıyrm en sonunda kaçyrm komşumuza bagıramıyrm sesım çıkmıo agırlık çöktu yıne
canım acaba hamilemisin? hamileleri genelde korkutmaya çalışırlarya!
yok canım bugün test yapmadım, şuan resmen iğne batıyo yani, bu da psikolojik olamaz ya! çıldırcamm delikafadulden şu 10 gün geçsin istiyorum, kan testinde şimdi çıkar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?