- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.401
ohh ne rahatlar ya biz 2 iki kişi çalıştımız halde düşünüyoz napcaz diye millete bak, şaka gibiler...
bunu günün sözü seçiyorum müsadenizlealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bebkım daha erken sana test ıçn belırtıler vrsa dıkkat et ama
gunaydınn ben dun akşam dayanamadım test yaptım çok net bır tek çizgi çıktıımafoldumben
canım ben artık bıraktım 5 gündür o kadar soğudumki normal ilişki bile yok, ama şuan çok farklılıklar var bende, şuan başım dönüyo mesela yazıları zor okuyom, midem ağrıyo dün hiç geçmedi, sağ yumurtalığım ince ince sızlıyo ama zonklama gibi bi geliyo bi gidiyo, sağ göğsüm sızlıyo, çok dengesizim bi duygusal oluyom bi sinirli, 2 gün önce test yapmasam hamileyim dicem ama değil, resmen şaftım kaydı...
canım sen yokken idare etmeye çalışıyom, motor taktım bi tarafıma...:roflol:
canımsenin adete var daha test oakadar erken sonuc vermezki belirtilrin gebelik belirtilerine benzio insallah hamilesindir:Saruboceq:
canım keşke sabah yapsaydın, gün içinde aldığın sıvılar akşamki testi çok etkiliyo biliyosun ama dayanamıyoruz işte, sakın canım bu testi aklına getirme yapmamış gibi düşün 2 -3 gün sonra sabah yaparsana daha net sonuç elde ederiz..eyvahedigeldismile
ya bu kadar baş dönmesi olurmu? resmen yazılar giriyo birbirne... bide artık 10 gibi yatıyom erkenden...
cnm benimilk gebeligimdede bas dönmesiolmustu ve gözlerimara ara tuhaf görüodumnormal degil yanii
ruyamı yorumlayın kızlarrrr
bebkm çörek otu felanda yıyosun dıkkat et etkıler senı
canım 2-3 gündür içemiyom midemi bulandırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?