- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.381
saol canimmmm Allah razi olsun biraz kafami dagitirim bende...
canımmm, biliyorsun şuan net cevap vermez bi doktora gtsenn..
budayım canım biraz yoğunum topik aldı başını gidiyo yetimeyorum artık! ama okuyorum hepsini!
moralini bozmak yokk canımya bak bende 2kere yaptım negatiff bigectikten 3gün sonra bide gecmedenn yaptımm sakın üzülme gecerse adet tarihinn sabah ilk idrarınla yappp üzülmak yok bebişlerimiz gelicek bigünnn
benım gunum genelde gecmez bugun tık dıye olurumm
canım sen yokken idare etmeye çalışıyom, motor taktım bi tarafıma...:roflol:
inşş kızlar yaa napıcaz bız her yolu denıyrz olmuyoo amuda bıle kalkan olduuu
valla bi o kaldı yapmadığım..biraz önce veli geldi 5.ye hamile..sankı kadının yumurtlamadan haberi var....
ee tabi biz iş güç yorgunluk,stres..onun esi de işsiz can sıkıldıkça yapıyolar:):lepi:
zamanımızı beklicez canım zamanı gelince olucak
bunu günün sözü seçiyorum müsadenizlealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya dün karnim belim falan cok agridi olcam dedim yok hala stresten o da gelmiyo üfff yaaa sIkInti veriyo insana...
bu aralar eşim sabh gttkten sonra ruya gryrm ağrlık çökuyo ustume gecn gun bı kadın ustume ustume gelıyodu bagıramyıdum baya mucadele ettım
.bu sabhat yıne aynı eşim oluyo ama eşimn içine başka bı ınsan gıryo cekıo benı kurtulamıyrm en sonunda kaçyrm komşumuza bagıramıyrm sesım çıkmıo agırlık çöktu yıne
canım kesin hamile değilsen farlutal al eczaneden! ama kan testi yaptırmadan alma regyli bende olamadım pöfff!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?