Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hadi ben kactim gec kalcam yoksa..sey abla topikteydik bi türlü hamile kalamiyoz ondan geciktim derim hepinizi öptm

inşş kızlar yaa napıcaz bız her yolu denıyrz olmuyoo amuda bıle kalkan olduuu

canım ben artık bıraktım 5 gündür o kadar soğudumki normal ilişki bile yok, ama şuan çok farklılıklar var bende, şuan başım dönüyo mesela yazıları zor okuyom, midem ağrıyo dün hiç geçmedi, sağ yumurtalığım ince ince sızlıyo ama zonklama gibi bi geliyo bi gidiyo, sağ göğsüm sızlıyo, çok dengesizim bi duygusal oluyom bi sinirli, 2 gün önce test yapmasam hamileyim dicem ama değil, resmen şaftım kaydı...

inşş kızlar yaa napıcaz bız her yolu denıyrz olmuyoo amuda bıle kalkan olduuu

valla bi o kaldı yapmadığım..biraz önce veli geldi 5.ye hamile..sankı kadının yumurtlamadan haberi var....
ee tabi biz iş güç yorgunluk,stres..onun esi de işsiz can sıkıldıkça yapıyolar:):lepi:

valla bi o kaldı yapmadığım..biraz önce veli geldi 5.ye hamile..sankı kadının yumurtlamadan haberi var....
ee tabi biz iş güç yorgunluk,stres..onun esi de işsiz can sıkıldıkça yapıyolar:):lepi:

ohh ne rahatlar ya biz 2 iki kişi çalıştımız halde düşünüyoz napcaz diye millete bak, şaka gibiler...

bu aralar eşim sabh gttkten sonra ruya gryrm ağrlık çökuyo ustume gecn gun bı kadın ustume ustume gelıyodu bagıramyıdum baya mucadele ettım
.bu sabhat yıne aynı eşim oluyo ama eşimn içine başka bı ınsan gıryo cekıo benı kurtulamıyrm en sonunda kaçyrm komşumuza bagıramıyrm sesım çıkmıo agırlık çöktu yıne

karabasan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…