Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canim bacak kasilmasi derken nasil bisey? Kramp giriyor gibi mi? Benimde oyle olmustu gecen ay hamileymisim. Sabah uyanmaya yakin hep germe istegi duyuyordum bacagimi. hani gerinirsinya sabahlari ayni his bacagima oluyordu. Insallah hamilesindir.

benim 4-5 gündür sağ bacağım kasılıp duruyor. google amcada ararken buna rasladım. kafamçokkarıştıkafayı yicem uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:

benim 4-5 gündür sağ bacağım kasılıp duruyor. google amcada ararken buna rasladım. kafamçokkarıştıkafayı yicem uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:

yaa acaba hamilemiisnHeoz * testin yok demi? test yapsan bi baksak yaa! delirdim burda! sizi çok iyi anlıyorum nisan deliriyor beklemekten! ben daha regyli olmadım! doğurganlık özelliğimi kaybediyorum sanırım

eftalya22 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar hamile degilmişim maalesef

bozma moralini eftelyacım yaa..hayırlısı bi dahaki aya inşallah...

kızlar rüyamda eşimle hentbolmu masa tenisimi oynuyoduk, top çok beyazdı çok dikkatimi çekti uyanınca anlamın abakın:
Rüyada top görmek; alıcağınız güzel bir habere çok sevineceğinize işarettir.

yaa acaba hamilemiisnHeoz * testin yok demi? test yapsan bi baksak yaa! delirdim burda! sizi çok iyi anlıyorum nisan deliriyor beklemekten! ben daha regyli olmadım! doğurganlık özelliğimi kaybediyorum sanırım

bilmiyorum yaaa iki arada bir derede kaldım ablam yok diyo kan tahlili yok diyo bacağım kasılıyo ağrım sızım yok adet olmak için kirpiklerim hala üst üste yapışık biri bana doğruyu söylesinklava: mercimeğim varmı yok musenağlama

saçmalama yaa bende şok oldum

eeee o zaman kan testi negatif yaz geçsinyerimseniben adet olmadı falan fistansempatiksalakcinni canı sıkkın :1no2:ne olduğunu oda bilmiyorkafamçokkarıştı gibisinden bişiler yaz işte kafana görekaydirigubbakcemile3

hööyyyttttttttttttklava: kan testim 21 inde değil merakım yüzünden 20sinde yapıldı cancağızımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…