- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.781
kızlar hamile degilmişim maalesef
kızlar benim yaklaşık bir haftadır bacaklarım kadılıp ağrıyo acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi uyurkende çok kasılıyo ve uyanmaya yakın hele baya bi rahatsız ediyo özellikle bu gün sağ bacağım çok ağrıyo ve kasılıyo adetimede 3 gün var acaba hamile olabilirmiyim sizce lütfen bana yardımcı olun
canim bacak kasilmasi derken nasil bisey? Kramp giriyor gibi mi? Benimde oyle olmustu gecen ay hamileymisim. Sabah uyanmaya yakin hep germe istegi duyuyordum bacagimi. hani gerinirsinya sabahlari ayni his bacagima oluyordu. Insallah hamilesindir.
slm...
Arkadaşlar adanada bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir doktor var mı?
benim 4-5 gündür sağ bacağım kasılıp duruyor. google amcada ararken buna rasladım. kafamçokkarıştıkafayı yicem uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
canım sen regl mi oldun? anlamadım
aynen canım.
bişey sorcam profilinde BENİM TATLI KOCAM yazmışsın ya o nerden oluyor:kedi:
olmadım ama bugün regl günüm ya kendimi listede alıştırayım dedimyerimseniben
olmadım ama bugün regl günüm ya kendimi listede alıştırayım dedimyerimseniben
yaa acaba hamilemiisnHeoz * testin yok demi? test yapsan bi baksak yaa! delirdim burda! sizi çok iyi anlıyorum nisan deliriyor beklemekten! ben daha regyli olmadım! doğurganlık özelliğimi kaybediyorum sanırım
ya hamilysen canım! bu kadar niye tez canlıyız biz ya! bende çift çizzgi gördüğümde gittim şükür namazı kılmıştım! bebk filan yokmuş ! kaydirigubbakcemile3
EFTELYAAAAAAAAAAAA nerdesin yahu? değerin kaç*
boşa gitti desene şükür namazıkaydirigubbakcemile3
saçmalama yaa bende şok oldum
ya hamilysen canım! bu kadar niye tez canlıyız biz ya! bende çift çizzgi gördüğümde gittim şükür namazı kılmıştım! bebk filan yokmuş ! kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?