- Konu Sahibi CallCenter
-
EN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ
Beklenen adetin başlamaması
Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi
Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
Bulantı ve bazen kusma
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
Sık idrara çıkma
BİR İNSAN BU KADAR OLUMSUZU SADECE BİR MELEĞİN MÜJDESİYLE KABULLENEBİLİR.
cok haklısın tatlım ya bu kadar olumsuzlugun karsılıgı ancak bir melek olacaksa seve seve kabul edilebilinir, ayrıca bu yararlı paylaşım için teşekkür ederim, Ben kendi alarmımımı bu uyarılara göre ayarladım, zilleri çalıp ortalığı ayağı kaldırıdığımda seni sevgiyle anlıyor olacagım...
Love rahatsız etmedi: bilmiyorumki bi kaç gündür yiyorum: ne dişmiş yav öle: olsun iki ay çok kısa bir süre hem bebek ilkbaharda olur..
bu arada canım bakıyorumda herkes gerçekten bir cabayla bebek sahibi oluyor: yaşadıklarımız çok normal: sadece paylaşılmıyordu: kk nın sayesinde paylaşıyor olduk: o anları inş hep beraber yaşarız.
slm arkadaşlar bende yeni üye sayılırım ve bende bebek sahibi olmak istiyorum Allahın izniyle biz eylül ayından beri korunmuyoruz çozuk için ama 5 ay bitti hala tık yok bu ay soğan kürüne başladım inşallah işe yarar. bu arada doktora düşündüğüm zaman gittiğimde kan, hormon idrar testlerime baktırdım tsh ye de baktırdım gayet iyi çıktı, tek derdim adetlerim çok düzensiz oluyor o yüzden yumurtlama tarihimi hesaplamama imkan yok. vücut ısımı ölçmeye başladım hayırlısı bakalım. Allahtan ümit kesilmez inşallah hepimizin güzel sağlıklı bir evladı olur Allahın izniyle
slm arkadaşlar bende yeni üye sayılırım ve bende bebek sahibi olmak istiyorum Allahın izniyle biz eylül ayından beri korunmuyoruz çozuk için ama 5 ay bitti hala tık yok bu ay soğan kürüne başladım inşallah işe yarar. bu arada doktora düşündüğüm zaman gittiğimde kan, hormon idrar testlerime baktırdım tsh ye de baktırdım gayet iyi çıktı, tek derdim adetlerim çok düzensiz oluyor o yüzden yumurtlama tarihimi hesaplamama imkan yok. vücut ısımı ölçmeye başladım hayırlısı bakalım. Allahtan ümit kesilmez inşallah hepimizin güzel sağlıklı bir evladı olur Allahın izniyle
o zaman tadını çıkar incirin....
ben dişlerimin problem olacagını bildigim icin aslında 3 sene once ve ameliyatla yaptırdım herseyi. Bana gore geriye sadece dugunu bekleme ve hemen anne olmak vardı, ama dugun oncesi son bir kontrol icin yeni bir dişciye gittim, sonuc felaket meger dişlerimin kanallarını kapamamıslar ve tüm damaklarımı intihap, ve cokelek cürügü... bunlar bitmeden hamile kalamazsın dedi. Mecbur tekrar tedaviye calısıyorum, yoksa yas kemale erdi de gecti bile.... Bu hafta sonu gidecegim tekrar dişciye ve elini cabuk tut diyeceğim...
Kızlar Folik Plus kullanacakmıyız ? Adettin 2.gününden başlayıp aç karna çörek otu,bal ve tarçını karıştırıp yemeliymişizya.Adetten sonrada ilk 10 gün adaçayı içen varmı?
Listeye ekledim canım 14 şubatı ikinci sırada ben varım: kızlar sizler ne zaman gebelik testi yapacaksınız?
mrb
ben 7 aylık evliyim bebek düşünmeye yeni karar verdik bu ay ve araştırmaya başladım dadetin 12,14,16 günü ilişkiye girdiğinizde bebek olma ihtimali çok yüksekmiş ilk bunu öğrendim.doktora gittim herşey normal adetlerimde çok düzenli.şimdi şubatın 16 bekliyorum.adet tarihim bakalım sonuç ne olacak.
canım ben de 17 şubatı bekliyorum adetim 16 sı 17 yaparım galiba
Kızlar Folik Plus kullanacakmıyız ? Adettin 2.gününden başlayıp aç karna çörek otu,bal ve tarçını karıştırıp yemeliymişizya.Adetten sonrada ilk 10 gün adaçayı içen varmı?
Kızlar şimdi bir hayal kurdum sizinle paylaşayım hemen. 14 şubatta regly olmaz mışım. Eşime söylemedim zaten ne zaman olacağımı, bilmiyorum saymıyorum artık felan dedim.bilmiyorumkismile O gün akşama kadar olmazmışım sonra test yapar mışım. Bir bakmışım çift çizgi. Eşime sevgililer günü hediyesi olarak müjdelerim. Nasıl ama güzel demi. Ama benim arada karnım da ağrı var. Olucam sanırım. Daha önceki aylarda da böyle olmuştu galiba. Ümitli değilim pek yani ama Allah büyük.
tabı kullanıcaksın hatta hamıle kalmadan uç ay once başlanıyor folıc plusa ben kullanmdm dr bırakabılırsın artık dedı çok onemlı kızlar doktorunuza sorun mutlaka kullanın çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?