Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

EN ERKEN GEBELıK BELıRTıLERı

Beklenen adetin başlamaması
Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi
Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
Bulantı ve bazen kusma
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
Sık idrara çıkma

BıR ıNSAN BU KADAR OLUMSUZU SADECE BıR MELEĞıN MÜJDESıYLE KABULLENEBıLıR.

Son düzenleme:

cok haklısın tatlım ya bu kadar olumsuzlugun karsılıgı ancak bir melek olacaksa seve seve kabul edilebilinir, ayrıca bu yararlı paylaşım için teşekkür ederim, Ben kendi alarmımımı bu uyarılara göre ayarladım, zilleri çalıp ortalığı ayağı kaldırıdığımda seni sevgiyle anlıyor olacagım...

bu arada canım bakıyorumda herkes gerçekten bir cabayla bebek sahibi oluyor: yaşadıklarımız çok normal: sadece paylaşılmıyordu: kk nın sayesinde paylaşıyor olduk: o anları inş hep beraber yaşarız.

slm arkadaşlar bende yeni üye sayılırım ve bende bebek sahibi olmak istiyorum Allahın izniyle biz eylül ayından beri korunmuyoruz çozuk için ama 5 ay bitti hala tık yok bu ay soğan kürüne başladım inşallah işe yarar. bu arada doktora düşündüğüm zaman gittiğimde kan, hormon idrar testlerime baktırdım tsh ye de baktırdım gayet iyi çıktı, tek derdim adetlerim çok düzensiz oluyor o yüzden yumurtlama tarihimi hesaplamama imkan yok. vücut ısımı ölçmeye başladım hayırlısı bakalım. Allahtan ümit kesilmez inşallah hepimizin güzel sağlıklı bir evladı olur Allahın izniyle

Love rahatsız etmedi: bilmiyorumki bi kaç gündür yiyorum: ne dişmiş yav öle: olsun iki ay çok kısa bir süre hem bebek ilkbaharda olur..

o zaman tadını çıkar incirin....

ben dişlerimin problem olacagını bildigim icin aslında 3 sene once ve ameliyatla yaptırdım herseyi. Bana gore geriye sadece dugunu bekleme ve hemen anne olmak vardı, ama dugun oncesi son bir kontrol icin yeni bir dişciye gittim, sonuc felaket meger dişlerimin kanallarını kapamamıslar ve tüm damaklarımı intihap, ve cokelek cürügü... bunlar bitmeden hamile kalamazsın dedi. Mecbur tekrar tedaviye calısıyorum, yoksa yas kemale erdi de gecti bile.... Bu hafta sonu gidecegim tekrar dişciye ve elini cabuk tut diyeceğim...

Hosgeldin tatlıım... okudugum kadarıyla sogan kuru burda bir cok kişiye yararlı olmus, umarım sana da yararlı olur ..

Hoşgeldin canım: soğan kürüyle hamile kalan yada tesadüfen olduğunu söyleyen bir anne adayımız var: inş sanada işe yararda en kısa sürede hamile kalırsın. bal,tarçın ve çörek otu dene birde adet düzensizliğin varsa yumurtalarını olgunlaştırabilir.
zaten 1 sene var önümüzde bu ay olmadı öbür ay inş. acelemiz yok: en kısa sürede oluruz inş Allahın izniyle..regyli tarihin ne zaman senide yazalım.. anne aday adayları olarak çok meraklıyızda..

hehey kesinlikle doktora bi kızış hehe..
Allahtan düşünüp gitmişsin her işte bir hayır varmış: dişlerinide bi hayra yor canım.
Çok geçmiş olsun senin dişler bayağı başına bela olmuş gibi: neyseki çözümü var..
Dişlerinle ilgili bizede bilgi ver guclubacismile

Kızlar Folik Plus kullanacakmıyız ? Adettin 2.gününden başlayıp aç karna çörek otu,bal ve tarçını karıştırıp yemeliymişizya.Adetten sonrada ilk 10 gün adaçayı içen varmı?

mrb
ben 7 aylık evliyim bebek düşünmeye yeni karar verdik bu ay ve araştırmaya başladım dadetin 12,14,16 günü ilişkiye girdiğinizde bebek olma ihtimali çok yüksekmiş ilk bunu öğrendim.doktora gittim herşey normal adetlerimde çok düzenli.şimdi şubatın 16 bekliyorum.adet tarihim bakalım sonuç ne olacak.

Kızlar Folik Plus kullanacakmıyız ? Adettin 2.gününden başlayıp aç karna çörek otu,bal ve tarçını karıştırıp yemeliymişizya.Adetten sonrada ilk 10 gün adaçayı içen varmı?

ablam denedi işe yaradı canım.özellikle bal,çörek otu ,tarçını.adaçayını hiç kimseden duymadım.folbiol veya folik plus kullanmak gerek

evet ilk ay çok önemli ve bebek olma ihtimali çok yüksek diye biliyorum bende: inş en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın: bizede muhakkak haber ver.

tabı kullanıcaksın hatta hamıle kalmadan uç ay once başlanıyor folıc plusa ben kullanmdm dr bırakabılırsın artık dedı çok onemlı kızlar doktorunuza sorun mutlaka kullanın çok önemli

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
BEN 21 ŞUBAT

Tatlım benim doktorum hamileliği yaza dogru düşündüğüm halde folibol verdi.... demekki vardır bir bildiği...

ayy bende aynı hayalı kurmuştum 12 sı ya adet tarıhım 2 gun sonra yaptrrm 14 subata denk gelır sonuç pozitif çıkarsa eşime sonucu faxlarım surprız olur dıyodum ama 14 şubat pazara denk gelıyor bıde ben ozamana kadar nasl dayanırım test yapmadan bılmıyorum:1rolleyes:

tabı kullanıcaksın hatta hamıle kalmadan uç ay once başlanıyor folıc plusa ben kullanmdm dr bırakabılırsın artık dedı çok onemlı kızlar doktorunuza sorun mutlaka kullanın çok önemli

dün akşam gittim doktoruma bebek düşünüyoruz dedim : herhangi birşeye gerek yok dedi: keşke dün bilgim olsaydı: yine sorardım:1 yıla kadar gelmene gerek yok dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…