Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

uzulme canm ya bak bende gecn ay dr gttm adam bana pko dedı kaçgun çok uzuldum bu zamna kadr ılk bundan duydum ksaım ayındaada buna muayene oldum bışe demedı .halbukı ole bışe yokmuş.
yanı bu drlara guven olmuyor aslında çok dıkkatlı davranmamız lazm bu durumlarda

bide ben düşükten spnra idrar yollarımda iltihap olmustuu cok siddetliydi wcye zor gidiodummkasıklarım cokfena agrıoodu atesim 40ların üzerindeydii ya o ilaclar haladuruo içsemmiki

eftelyacım doktorları anlamak zor....daha doğrusu onlar bizi anlamıyo ne kadar istediğimizi, bir cümleyle ümitlendiğimizi...ben 9 ay sonunda hamile kaldım.şimdi 5 haftalık...yazmıstım burdan,,,,tek geçikme sebebi doktorlar..burda en iyi denen doktora gittim...bişeyın yok dedi eğer 5 ay olmazsa tüplerine bakcam dedi ...o da zor bui işmiş sonra baska doktora gittim.tek sebep prolaktın yüksekliğimis..2. ayda hamile kaldım...eğer öbürüne gitsem daha çokkk beklermişim...ümidini kaybetme ve doktor dene bi kaçtane...

call naptin,nasilsin?ben dün regli oldum yaaamafoldumben artik umudum kalmiyo son bi umudum var onuda sogsn kürü yapayim diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…