Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ben pek ii deilim yaaa ne yapacagimi sasirmis bi durumdayim dr arastirdim biraz dr gideyim diyorum yada sogan kürü yapayim 1 ay daha bekleyim belki olur diorum üfffffffffffffffffffffffff bilmiyorumki napsam

ya bence adet olmuşken git doktora gereken neyse yapılısun bu kadar sıkma canını

hosgeldin cnm iyiyim saol sen nasılsın topikte yeni bi hamişimiz var bizler hala beklemedeyiz sen naptınn igne olmustun galiba öle hatırlıorumm

bende iyiyim cnm tebrik ederim yeni hamilemizi inş sıradaki ben olurum.evet iğne olmuştum ayın 16 sındada çatlatma iğnesi oldum 1 mayısta test için dr gitcem
çok heyecanlıyım .Rabbim hepimize nasip eder inş.:Saruboceq:

canimmm ins siradaki sensindir..umarim güzel haberi alirsin...:Saruboceq:

canimmm ins siradaki sensindir..umarim güzel haberi alirsin...:Saruboceq:
sağol canmmm inş birgün sizde bende alıcaz bu güzel haberi.
kızlar ben sizin bu karamsar halinizi hiç beğenmedim.siz böyle değildiniz noldu size bakimklava:.inanan insanlara bu tutum yakışmıyor
Allah tan ümit kesilmez.olumsuz düşünürseniz olumsuz olur.inanın ben sizden daha zor durumdayım.çevremde benden küçük herkes 2.yi doğurdu bile.napalım dünyanın sonu değilya Allah başka dert vermesin.yuvamızdan huzuru eksik etmesin:Saruboceq:

kızlar size bişey sorcam benim 2 gündür rahmim sızlıyor hiç başına gelen oldumu sebebi ne olabilir acaba?kafamçokkarıştı

haklisin canim da olmuyo iste..haftasonu kayinvalidedeydik regli oldugumu ögrenince daha ne duruyosunuz cocukta cocuk sizden sonrakilerin hep cocugu oldu falan die tartistik bende biz daha düsünmüyoz demek zorunda kaldim igrenc bi gündü..moralimii alt üst etti anliycan..yarin dr ye gitmeyi düsünüyorum bakalim ne olcak

ne kadar büyük bir cehalet.aklı başında olan bir insan bunun sadece Allah ın izniyle olacağını bilir ama ne yazıkki çevremizde böyle insanlar var.yakınımda biriside aynen böyle onun gelininede dr asla tedavisiz olmaz dedi kaynanası çok isyan etti.meğer gelin dr gittiğinde yeni hamileymiş.acaba söylediği sözlerdeen utanmadımı.canım takma kafana inan işin daha zorlaşır.

nasil takmayim dengemi bozdu kadin yaa..olmuyosa dokatara götürecem seni diyo bana..bende hayir dedim istemiyoz daha dedim ya nasi kötü oldum ama varya..mahvetti beni..cökmüs durumdayim..adetim oluyo suan yaa doktora adetliykenmi gitmek lazim has bahce ben pek bilmiyorumda

evet canım adetliyken gitmelisin 2. ya da 3. günü.hormon tahlili yapılıyor yumurtalara bakılıyor.senin günün geçtimi tabi bu kadar stresle geçmezmi hiç of ooooooof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…