Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evet canım adetliyken gitmelisin 2. ya da 3. günü.hormon tahlili yapılıyor yumurtalara bakılıyor.senin günün geçtimi tabi bu kadar stresle geçmezmi hiç of ooooooof

1 hafta gecti yaaa üfffffff kendimle ayri bi ugrasiyorum oldu olacak die bi diger insanlar böyle yapiyoya beni iyice strese sokuyolar

iyiyim canım haftasonu şiledeydim, biraz dinlendim enerji topladım, yine buralardayım işte.. sen naptın, durumun nasıl?

oh iyi yapmışın.bende 1 mayısı bekliyorum cnm.inş işçi bayramı benim bayramım olur.
bugün ateşim 37.1 çıktı.bakalım hayırlısı:ecrin_bebek:

kızlar başka gelişme varmı?
heoz,erenhava, eftelya naptı? Regl oldu mu? test yaptı mı?
callcenter test yaptı mı? CADIARZU

benimde kızım bana çok stres yapıyor resmen bunalımda.çok istiyor bi kardeşi olmasını.eltimin 2 aylık oğlu var rahat rahat sevemiyor kendi kardeşim olsa ne güzel severim diyoryedi bitirdi beni kaynanadan beter valla inş benim yavrumda sevinir bir gün.

kızlar reglim bitti bugün çalışmalara başlıcam
çok gerginim nedense
bu hiç bu kadar istekli olmamıştım.

katre cnm sana bi tavsiyem var.ben her gün 298 defa ya sabır çektim bana çok faydası olduğuna inanıyorum sende çekebilirsin cnm emin ol faydasını görürsün.

katre cnm sana bi tavsiyem var.ben her gün 298 defa ya sabır çektim bana çok faydası olduğuna inanıyorum sende çekebilirsin cnm emin ol faydasını görürsün.

neler cekmiyomki canim benim meryem suresini okudum sürekli dualar namazlar halada devam etcem onlara..cekerim ins canim bi olsaydi yaa baska bisey istemiyom bi olursa arkasina 2.de yapicamkaydirigubbakcemile3 ugrasmamak icin ah bi olsaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…