Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar başka gelişme varmı?
heoz,erenhava, eftelya naptı? Regl oldu mu? test yaptı mı?
callcenter test yaptı mı? CADIARZU

erenhava testi negatifti ve regli de olmamisti en son bi daha test yapacakti sanairim.heoz daha girmedi ondada bisey yok sanirim eftalya sabah burdaydi o da ilac kullaniyoud regli olmak icin,call centerde regli olmus haberler bildigim kadariyla böyle

neler cekmiyomki canim benim meryem suresini okudum sürekli dualar namazlar halada devam etcem onlara..cekerim ins canim bi olsaydi yaa baska bisey istemiyom bi olursa arkasina 2.de yapicamkaydirigubbakcemile3 ugrasmamak icin ah bi olsaaaaa

merak etme cnm bunların karşılığını bi gün mutlaaka alırsın.Allah gönlüne göre versin cnm.
bence seni geren ortamlardan biraz uzak kal cnm.

merak etme cnm bunların karşılığını bi gün mutlaaka alırsın.Allah gönlüne göre versin cnm.
bence seni geren ortamlardan biraz uzak kal cnm.

ona eminim canim dualrim karsiliksiz deil biliyorum biyerlerde mutlaka bi belayi önlüyo yada ahirette yardimcim olacak..beni geren insandan cok sükürki uzagim arada bi görüyom gerci arada bi görmemde yetiyo ama napayim iste insanlar konusuyolar ben zaten kimseye söylemiyom istiyoz bebek die bi annem biliyo bide ablam baska kimse bilmiyo söylememde zaten o yüzden rahatim istemiyoz sansinlar böyle daha ii

maalesef benimkiler biliyor çünkü dr onlarla gidip geliyorum.
azcık eltiminkini sevsem hemen Allah sanada verir inş falan diyor
kötü bi söz değil ama sanki bana acıyor bu yüzden çocuğun sevesimde gelmiyor

maalesef benimkiler biliyor çünkü dr onlarla gidip geliyorum.
azcık eltiminkini sevsem hemen Allah sanada verir inş falan diyor
kötü bi söz değil ama sanki bana acıyor bu yüzden çocuğun sevesimde gelmiyor

anliyorum canim banada öyle bi cocuk görseler hemen Allah sana da versin diyolar..bende düsünmüyoz daha diyom gecistiriyom..

callcenter gördüm gelmişsin! naptın canım?

23 nisanda regyli oldum, şehir dışındaydım bide, ağrım oldu şuandada oluyorum canım, bigün öncesi test yaptım negatif hemen regyli oldum, ben bu ay hamile kalırsam kızım oluyor..sen naptın canım şilede şöle bi dinlenmişsindir eminizm çalışmaların ne durumda?

evet geçmişi okudum geldim sanada çok kızdım, bu ne akdar karamsarlık yahu, eltim hamileymiş 2 aylık şok oldum, Allah sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin, bide kızı vardı..

yaaaaaa üfffffffff kaynanayla tartistik sinirlerimi alt üst etti deli etti beni ondan yani yarin dr ye gitcem

hayırlısı olsun canım, ben yine şileye gittim bu hafta, çok eğlendik, dinlendim, 28. günüm çalışmalar yok şuan fisfisfis

kızlar evde 1 tane test vardı dayanamadım sabah yaptım belli belirsiz bi gölge var. acaba hala iğnenin etkisi sürüyormudur.biliyorum çok sabırsızım ama napim dayanamadım.

evde olursa böyle oluyor almazdımda geçen aydan kalmıştı bende yapim bari dedim.o orda dururken ben rahat edemedim şimdi rahatladım oooooh testlere ölüüüm

slm kızlar bugün işler çok ggiremedim....nasılsınız?ben çok heyecanlıyım yarın bebişim hakkında genel bilgileri alıcam inşallah kötü bişey olmaz dua edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…