- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.221
kızlar başka gelişme varmı?
heoz,erenhava, eftelya naptı? Regl oldu mu? test yaptı mı?
callcenter test yaptı mı? CADIARZU
neler cekmiyomki canim benim meryem suresini okudum sürekli dualar namazlar halada devam etcem onlara..cekerim ins canim bi olsaydi yaa baska bisey istemiyom bi olursa arkasina 2.de yapicamkaydirigubbakcemile3 ugrasmamak icin ah bi olsaaaaa
merak etme cnm bunların karşılığını bi gün mutlaaka alırsın.Allah gönlüne göre versin cnm.
bence seni geren ortamlardan biraz uzak kal cnm.
maalesef benimkiler biliyor çünkü dr onlarla gidip geliyorum.
azcık eltiminkini sevsem hemen Allah sanada verir inş falan diyor
kötü bi söz değil ama sanki bana acıyor bu yüzden çocuğun sevesimde gelmiyor
callcenter gördüm gelmişsin! naptın canım?
callcenter gördüm gelmişsin! naptın canım?
sanirim gecmisi okuyo...kizlarrrr sonra okursunuz hadi yeni sayfaya gelin yaaaaaaaaa
evet geçmişi okudum geldim sanada çok kızdım, bu ne akdar karamsarlık yahu, eltim hamileymiş 2 aylık şok oldum, Allah sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin, bide kızı vardı..
23 nisanda regyli oldum, şehir dışındaydım bide, ağrım oldu şuandada oluyorum canım, bigün öncesi test yaptım negatif hemen regyli oldum, ben bu ay hamile kalırsam kızım oluyor..sen naptın canım şilede şöle bi dinlenmişsindir eminizm çalışmaların ne durumda?
kızlar evde 1 tane test vardı dayanamadım sabah yaptım belli belirsiz bi gölge var. acaba hala iğnenin etkisi sürüyormudur.biliyorum çok sabırsızım ama napim dayanamadım.
evde olursa böyle oluyor almazdımda geçen aydan kalmıştı bende yapim bari dedim.o orda dururken ben rahat edemedim şimdi rahatladım oooooh testlere ölüüüm
kızlar heozdan hiç haber gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?