Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yaaaaaa üfffffffff kaynanayla tartistik sinirlerimi alt üst etti deli etti beni ondan yani yarin dr ye gitcem

Kaynana katır ana afedersinde dermişim, sanki hiç olmayacakmış gibi, adamın sinirini bozulyolar canım sen sıkma lütfen canını yaın bi olur ne gece uyuyabilirisn ne gündüz biraz tadını çıkar bugünlerin rahat ol rahat okadar boşamı konuştum ya seninle! ben bu ay çalışmayabilirim ! ara verebilirim eltiminde olacakya onumu beklesem bilmiyorum! yani allahım hayırlısını versin o benden senden daha iyi biliyor bebeğimizin olacağı zamanı kaynnana böle de! anne alnıma ne zaman yazıldıysa Rabbim ne zaman hayırlı gün belirlediyse beni içn o zaman torununu kucağına alabilirsin de! Allahım görüyo önümü kadaremizi demekki henüz zamanı gelmemiş!

call sen neden ara veriyorsun canım, eltini neden bekliyorsun, senle ne alaka?

mrb kızlar

sabh test yaptım tek çızgı yıne barı regl olsamda rahatlasam
hasbahçe bendede yanma oluyo son 10gundur

canim yaa moralimi cok bozdu yaa bi görsen bi kisirmisin demedigi kaldi ben problem etmiyorum cok ama cevredekilker israrlala cocuk cocuk die die mahvettiler beni yarin dr ye gitcem bakalim igne ilac artik ne verirse bence daha zamani var nezaman hayirliysa o zaman gelsin ins..sende calismalara devam et bos ver eltini falan..

kızlar evde 1 tane test vardı dayanamadım sabah yaptım belli belirsiz bi gölge var. acaba hala iğnenin etkisi sürüyormudur.biliyorum çok sabırsızım ama napim dayanamadım.

kesin sen hamilesin bu ay allahın izniyle ! benim kalbime doğuyor canım, baştada söylemiştim bi defa bu ay için seni ve tbcengizi bekliyorum hamile!

kesin sen hamilesin bu ay allahın izniyle ! benim kalbime doğuyor canım, baştada söylemiştim bi defa bu ay için seni ve tbcengizi bekliyorum hamile!

ay inş cnm ya ağzın bal yesin.cnm sen ne diye eltini bekliceksinki..bak sana ne dicem.ben korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra kardeşim 7 ay sonrada eltim korunmayı bıraktı.onlar şimdi doğurdu ben hala bekliyorum bu işler hesapla kitapla olmuyor anlıcan.
o yüzden sen düzenli bi şekilde ilişkiye devam et.:asigim:

slm kızlar bugün işler çok ggiremedim....nasılsınız?ben çok heyecanlıyım yarın bebişim hakkında genel bilgileri alıcam inşallah kötü bişey olmaz dua edin....

ayy canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasipe etsin iş. Adına çok sevindim çok!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…