Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

sonuç 6 da çıkcak yakın buraya annemdeyım ya.evet bendede takıntı oldu.evet yaptr rahatla ama bugun sordum gec yumurtlayınca çıkmaya bılıyomuş erken test

evet canım işte oyüzden kan testi yaptırmak istiyorum.
İdrar testlerindede adetin gecikmesiyle sabah alınan idrarda sonuç çıkabiliyor.En iyisi bir hafta beklemek ve kendinizi yormamak arkadaşlar... Benim 3 ay önceki test sonucum silik iki çizgi çıkmıştı ama ev işi yapıp kendimi yordum ertesi gün sancılı kanamam geldi adet dönemine doğru düşük riski daha çok sakın kendinizi yormayın!

Kan testi pahalı bir test biraz bekle istersen ne kadar gecikmiştin?

her yerde değişiyor.gecen ay yaptırdım ssk 70 tutu yordu ozel sağlık sıg.hıç ödemdım.bide bazı yerlerde muayene ucretı alamdan sonuç solemıyolar normalde 50 tl ssk bıde 20 tl muayene alıyorlar.bugun ben polıklınıkte yaptırdım.sigortasız 22 tl ödedim sonucuda solycekler

ben çıkıyorum kızlar akşam yazarm sonucu call center senıde çok merak edıyorum.hayırlısı olsun hepımız için öptüm siziopuyorumnanaktan

slm kızlar 2 saattir kendime uygun bi topic arıyodum ve nihayet buldum hihoyyyt çok mutluyum ben de sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ziyaretçi olarak ama artık üye oldum a.s. ben de deli gibi test günümü bekliyorum inşallah hamileyimdir pek umudum yok ama mirmirmirmir neyse hayırlısı benim adetime daha 8 gün var bu süre nasıl geçer bilmiyorum en azından burdaki mutlu haberlerle avunurum opuyorumnanaktan inşallah bu topicteki herkes biran önce kavuşur bebişlerine hayırlısıyla hepinizi öptm görüşürüz....:1hug:

hoşgeldin canım 8 gün çok kısa bir süre burdakiler için: zaman çok cabuk geçiyor konuşmakta senide listemize allaım hemen26 şuabt olarak ekliyorm.

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAıLORMOON 26 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELıNSEE 6 MART
MEKTUBUM 13,14 MART
MELıKE_ECESUU 15 MART

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…