- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.181
İdrar testlerindede adetin gecikmesiyle sabah alınan idrarda sonuç çıkabiliyor.En iyisi bir hafta beklemek ve kendinizi yormamak arkadaşlar... Benim 3 ay önceki test sonucum silik iki çizgi çıkmıştı ama ev işi yapıp kendimi yordum ertesi gün sancılı kanamam geldi adet dönemine doğru düşük riski daha çok sakın kendinizi yormayın!evet canım işte oyüzden kan testi yaptırmak istiyorum.
sonuç 6 da çıkcak yakın buraya annemdeyım ya.evet bendede takıntı oldu.evet yaptr rahatla ama bugun sordum gec yumurtlayınca çıkmaya bılıyomuş erken test
Kan testimi yaptırdın?Kan testleri adet gecikmesiyle sonuç verir biliyorum.
canım eşimle konuştum ben akşam kan testimi vericem : değilsemde bileyim istiyorum : işim var gücüm var ilgilenemiyorum taktım kafaya hamilemiyim değilmiyim diye.sen gitmiycekmiisn?
Kan testi pahalı bir test biraz bekle istersen ne kadar gecikmiştin?
slm kızlar 2 saattir kendime uygun bi topic arıyodum ve nihayet buldum hihoyyyt çok mutluyum ben de sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ziyaretçi olarak ama artık üye oldum a.s. ben de deli gibi test günümü bekliyorum inşallah hamileyimdir pek umudum yok ama mirmirmirmir neyse hayırlısı benim adetime daha 8 gün var bu süre nasıl geçer bilmiyorum en azından burdaki mutlu haberlerle avunurum opuyorumnanaktan inşallah bu topicteki herkes biran önce kavuşur bebişlerine hayırlısıyla hepinizi öptm görüşürüz....:1hug:
kalbım kut kut eşim aradı ne oldu dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?