Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

çooookkkk teşekkür ederim beni de hemen aranıza aldınız...:enbuyukkk: ay heyecanlandım zaten heyecanlı bi yapım vardır oldum olası...Allah hepimize hayırlı evlatlar versin hepinizi öpüyoruuummmm Şeniz

teşkkurederım.kızlar.destegınız.için.iyiki.varsınız.biraz.üzüldüm.ama.napalım.kısmet.hayırlısı.olsunda.
YENı.BAŞTAN.ÇALIŞMALARA.DEVAMMM

canım çok sıkıldı benim ya: bende akşam yaptıracaktım ama istemiyorum artık: sinirlerim bozuldu.

sıkılma.canım.benım.şimdi.senın.ve.diğer.arkadaşlarımızın.guzel.haberını.alırız.inş.ben.çok.umıtlendım.çunku.ilk.defa.bu.kadar.gectı.hiç.gecmezdi.ençok.2.gun.gecerdı.ben.takvime.not.alırım.hep.baktım.aksama.yok.hiç.

merhaba kızlar beni de eklermisiniz...test tarihim 27 şubat.ama hiçbir belirti yok.sadece adet öncesindeki gibi hafif karnımda ağrı var..yine üzüleceğim herhalde bu ayda da((((((((

bu işler ölepalnla olmuyo kızlar planlar heran bozulabilio insanın herzaman istedikleri gerçekleşmio morel bozmak istemiorum tabiki yanlış anlamayın..ama bölegün sayarak psikolojimizi fena hale getirioruz sadece bebek için birliktelik filan bunlar artık saçma gelio bana...plan program hikaye allahın izniyle allahın nasibiyle gelio bebişlerr..not al aman bugün yumurtladım yok yarın son gün insan kafa patlattıkça içi sıkılıo takıntı halinegelio bebek olayı...en iisi zamanabırakmak ve kafadan çıkartmak bu düşünceyii...

Cümleten günaydın. Erenhavasakın üzme kendini ben bunların takdir_i İlahi olduğunu düşünüyorum.Yani yumurtlama zamanı falan kişiden kişiye hatta aynı kişinin aydan aya bile değişebiliyor. Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Asla üzülme ve deki bundada bir hikmet vardır de. ne bilim belki hamile olsan yaşayacağın ufak bir kazayla kaybedip daha üzülecektin. böyle şeyler düşünüp teselli bul bence. Ben yaşadığım her olumsuzlukta böyle düşünürüm. Önümüzdeki aya hemen yerini rezerve ettir bencekaydirigubbakcemile5

Aramıza yeni katılan arkadaşlara hamilelik sürecinde :lepi:başarılar diler hoşgeldiniz derim

GÜNAYDIN BEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan

d_kupcu nerdesin? sen her zaman benden önce gelir günaydınnnn kızlarrrrr derdinsempatiksalakcinni

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAıLORMOON 26 ŞUBAT
MıHRACE05 27 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELıNSEE 6 MART
MEKTUBUM 13,14 MART
MELıKE_ECESUU 15 MART

evt canım herseyde bır hayır vardır artık üzüldüm baya umıtlenmıştım ama yapacak bışey yok.çok yoruldu kafam bu ay ama hala regl olmadıgecen ay 3 gun once kan testı yaptırmıstım deger 0.100çıkmıstı-şimdi 0.136.
gercı 5ten yukarısı pozıtıf

şimdi doktorumu aradım normalde adet gunumun hıç gecmedıgını soyledım ama şımdı 8.gun oldu dedım.yumurtlama bu ay olmamıştır o nedenle gecıkmıştır dedı.bazen kadınlar yumurtlamaya bılıyormuş bu yuzden adet gecıkmesı olabılıyormuş.BU DA YENI BILGI HERGUN BIŞEY OĞRENIYORUZ.nasıl kafamız karışmasın bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…