Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

dün akşam gittim doktoruma bebek düşünüyoruz dedim : herhangi birşeye gerek yok dedi: keşke dün bilgim olsaydı: yine sorardım:1 yıla kadar gelmene gerek yok dedi..

evt bazı drlar oyle hatırlatmaya ne gerek var halbukı ben hatırlatıyodum ole yazıyodu dr ecznelerde verıyo receteye gerek yok ıstersen dr ara sor kulan dıcektır ama sen yınede ara

zaten hamıle kaldıktan sonrada dr folıbol verıyo gunde bır tane kullanılıyo.folıc plus gunde üçkere mutlaka kullan

Super ya ayni hayali bende kurarim ama dogum gununde soylemek isterim, bakalim rabbim izin verirse gerceklestiririz...

Super ya ayni hayali bende kurarim ama dogum gununde soylemek isterim, bakalim rabbim izin verirse gerceklestiririz...

gecen ay eşimin doum gunune denk gelıyordu ama ben dayanamdm eşimle birlikte test yaptrdım negatıf çıktı zaten yoksa ozmanda duşunuyordum ama bence guzel surprız olurr o ankı hallerı nasıl olur acabakaydirigubbakcemile3

test yaptırdım derken: kan testimi yaptırdın? kaç gün içerisind ekan testi yaptırıyoruz bizz*

ablam denedi işe yaradı canım.özellikle bal,çörek otu ,tarçını.adaçayını hiç kimseden duymadım.folbiol veya folik plus kullanmak gerek

adaçayınıda regylinin ilk 10 günü içeceksin : 10 gün sonra yumurtlama olabilir diye içmiyorsun.
bu arada ıhlamurda erkek spermini öldürüyomruş..

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
BEN 21 ŞUBAT

test yaptırdım derken: kan testimi yaptırdın? kaç gün içerisind ekan testi yaptırıyoruz bizz*

evt ozamn kan testı yaptırmıstım adet tarıhımden 3gun once yaptırmıstım heycandan kantestınde çıkarmış çunku adetten once ama ozaman mıdem bulanıyordu ,gogus uclarım sızlıyordu, ayaklarım uşuyordu, uykum gelıyordu bunların bı kısmıda belırtı bırde yumurtlama gunlarını kaçırmadık dıye duşunuyodum ümitlenmiştim test yaptırdım ozamana kadar dayanabıldım negatıf çıktı sonra dr dedıkı eger adet tarıhın gecerse yınede ozamn tekarr test yaptr dedı belkı gec dolenme olmuştur dedı ama ozamana kadar eşınle bırlıkte olmayın dedı.zaten bende testten sonrakı gun hastalandım yanı gunum den once.yanı stres kotu bişey rahat olmak lazım aslında

evt bende ıhlamurun erkek spermını oldudugunu duymuştum.eşlerını tembıhleyın içmesınler:1rolleyes:

bende stres yokta çok heyecan var: olursa olur, olmazsa öbür ay olur diyorum ama merak varya bu merak sürekli beni dürtüyor: buda benim bi özelliğimmi hepimizmi böyleyiz bilmiyorum: dün akşam gebelik testi alıcaktım nerdeyse hehe negatif çıkacağını bile bile yapıcaktım: neyseki fırsatım olmadı.. aslında gebelik belirtilerinin hepsinide yaşamışsın gerçekten: aslında sabredip regly günümüzü beklememiz lazım. aslında regyli gününe gelmesininde binbir türlü sebebi var: reglyden sonra ilk 10 gün yumurtlamanın olmasını bekliyoruz: sonraki 10 günde yumurtanın döllenmesini derken tam regl gününe yakın günlerde bebeğimizin olup olmadığı belli oluyor: bu şekildede regylinin başlama tarihine bağlanmış oluyor..

mektubumla ben 14 şubatta test yapıcaz galıba 2 gun gecmış olcak ama ınş sonuç alırız ecz testte kesın sonuç 10.gun alınıyor ama.mektubumunda adet tarıhı duzenlıymış benımde bakalım ne olcak

evt aynen oyle yumurtlama zamanı felan dıyoruz oyalanıyoruz onunla son zaman durulmuyo işte.canım senn adet 21 şubatta kaç gunun gecmş olacak

bende ovulasyon testi yapmıştım: mediasmart diye bi marka aldım: sürekli çift çizgi çıkıyor: acaba niye böyle anlamadım?

ambalajında ilişkiden bir hafta sonra gebelik testi yazıyordu: yani anladığım kadarıyla erken test için Mediasmart kullanılıyor: bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…