- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.721
valla ben adet olana kadar test yapacağım kaybedecek neyim varki. Bebişim bana ilk ne zaman merhaba diyecekse karşılamak istiyorum. boshayallersmile bu anı kaçırmamalıyım:asigim:
selam kızlar nasılsınızz?bebiş haberi duyuran varmı topiğimizde kaçırmadım umarım
henüz kimseden bi haber yok ne yazık ki!call centerdan umutluyuz o kadar...sen nasılsın bakalım?
belirti gibi bişeyler var mı tatlım?valaaa ben gecikince yapma taraftarıyım 1.hiç umudum yok!2. de negatifi görünce üzülücekmişim gibi geliyoooo 3. de eczaneye gidip test almaya üşeniyoruum:)kötü ben!kafamçokkarıştı:jeyyar:
Valla belirtimidir bilemiyorum ama son dönemde başım dönüyor sürekli birde sabah çok aç uyanıyorum gece acıkıyorum. zaten kilo aldım son dönemlerde. ama ben üzülmüyorum negatif çıkınca inş. bir gün mutlaka merhaba diyecek yusufumboshayallersmile
Bu testler kaç haftalık gebeliği test ediyor ki. 1-2 haftayı çıkarıyorlarsa süperrrrrboshayallersmile
hımmm biraz bekleyip yine test yaparsın ozaman boshayallersmile
Dün öğrendim. Cinsiyeti erkek olan bebekler daha geç çıkıyormuş kız olanlar daha erken. belki erkektir hakaydirigubbakcemile3
call center daha test yapma belkı gec dollenme olmuştur bekle
valla ben adet olana kadar test yapacağım kaybedecek neyim varki. Bebişim bana ilk ne zaman merhaba diyecekse karşılamak istiyorum. boshayallersmile bu anı kaçırmamalıyım:asigim:
selam kızlar nasılsınızz?bebiş haberi duyuran varmı topiğimizde kaçırmadım umarım
Bu testler kaç haftalık gebeliği test ediyor ki. 1-2 haftayı çıkarıyorlarsa süperrrrrboshayallersmile
call center yaa senin ta ctesi adet görmen gerekmiyo muydu bu kadar gecikmeye hamilesindir gibi geliyo bana düzenli midir adetlerin arada bi şaşırıyosa bişey diyemem ama düzenli oluyoduysan bu kadar gecikme....bilemiyorum yani CADIARZU
Regylim düzensiz evet canım benim: oyüzden hiç umudum yok: akşam kan testi yaptırıp net sonucu sabah veririm: ama karnımın ağrısıda geçti: kasığımında: psikolojim dalgalnıyor oda işten: gayet normalim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?