Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

valla ben adet olana kadar test yapacağım kaybedecek neyim varki. Bebişim bana ilk ne zaman merhaba diyecekse karşılamak istiyorum. boshayallersmile bu anı kaçırmamalıyım:asigim:

valla ben adet olana kadar test yapacağım kaybedecek neyim varki. Bebişim bana ilk ne zaman merhaba diyecekse karşılamak istiyorum. boshayallersmile bu anı kaçırmamalıyım:asigim:

belirti gibi bişeyler var mı tatlım?valaaa ben gecikince yapma taraftarıyım 1.hiç umudum yok! 2. de negatifi görünce üzülücekmişim gibi geliyoooo 3. de eczaneye gidip test almaya üşeniyoruum:)kötü ben!kafamçokkarıştı:jeyyar:

Valla belirtimidir bilemiyorum ama son dönemde başım dönüyor sürekli birde sabah çok aç uyanıyorum gece acıkıyorum. zaten kilo aldım son dönemlerde. ama ben üzülmüyorum negatif çıkınca inş. bir gün mutlaka merhaba diyecek yusufumboshayallersmile

hemide yusuf
bekliyoz gelecekler cnm :kedi:

Bu testler kaç haftalık gebeliği test ediyor ki. 1-2 haftayı çıkarıyorlarsa süperrrrrboshayallersmile

Bu testler kaç haftalık gebeliği test ediyor ki. 1-2 haftayı çıkarıyorlarsa süperrrrrboshayallersmile

testin duyarlılığına bağlı... şu an piyasada bulunan testler döllenmeden 13 14 gün kadar sonra idrardaki bHcg yi tesbit edebiliyolar bazıları daha hassas daha erken sonuç verebiliyo ama idrara hormonun çıkması gerekiyo öncelikle... doktorlar adet gecikmesini bekleyin adet gününüzde ya da 1 2 gün gecikmeyle testi yapın şayet negatif çıkarsa hemen ümitsizliğe kapılmayın 2 gün arayla testi tekrarlayın...diyolar.

Regylim düzensiz evet canım benim: oyüzden hiç umudum yok: akşam kan testi yaptırıp net sonucu sabah veririm: ama karnımın ağrısıda geçti: kasığımında: psikolojim dalgalnıyor oda işten: gayet normalim yani..

hmmm ok o zaman kuzum tüm topic e dert oldu gecikmen valaaa ben çok meraktayım sonucu alınca hemen yaz e mi?psikolojik baskımı da yaptıım oooh lülülülülülü
hayırlısı Allah tan umarım güzel haberler dökülür teker teker...
ya listede epeyce bi kişi vardı ama sesleri çıkmıyo bazılarının..
aloooo?kızlar orda mısınız?:enbuyukkk:
bu arada listeyi bi ara tekrarlasak ne dersiniz?ben teknoloji özürlü biri olarak bulamıyorum da yerini:)

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
NERMıN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAıLORMOON 26 ŞUBAT
MıHRACE05 27 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELıNSEE 6 MART ]
MEKTUBUM 14 MART
MELıKE_ECESUU 15 MART
TOO_BEE 15 MART
ERENHAVA 16 MART
SYAVUZ 18 MART
D_KUPCU 19 MART

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…