Sivas///58

Hemşolar mrb,nasılsınız yerimseniben
Tatilim btmedi hayla evimi çok özledim
Sizleride tabi. :1no2:
Sivasımada gittim iyice doydum şimdide istanbuldayım sırnaşık şey
Haftaya evimdeyim inşallah :teytey:
Hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun Şeniz

Herkese selam benim eşimde sivas kangalin köyünden.....2 hafta önce oradaydik ne güzel serin bir yer.....izin bitti şimdi evimizdeyiz

canım benimmmm
sivaslılar seninle gurur duyuyor...
canım sen sivasın neresindensin?
ben merkeze bağlı tokuş köyü belki duymuşsundur...
mahallem ise alibaba

canım ben şuan merkezde oturuyorum evet tokuşu çok ii biliyorum bizim burda sizin oralardan çok kişi var bende kılavuzda oturuyorum alibabayı çok çok ii biliyorum sen burdamıın

arkadaşlar peki içinizde sivas öğretmen evinde düğünü olan yada orayı gören oldumu haa birde öğretmen evi kuafrü nasıl bilgisi olan varsa yazabilir mi düğünüm sivasta olacak kayınpeder öğretmen bi ihtimal öğretmen evinde olacak düğünüm hiç bilgim yok nasıl bir yer yardımcı olursanız sevinirim.....

aslında benim görmem en doğrusu malesef biraz imkansız ben ankaradayım sivasa gitmem biraz zor çalışıyorum da .... off çok zor ..bende fikri olanların yardımını alayım dedim..kızınızın nişanı ne zaman oldu bilmiyorum ama yenilenmiş filan dediler ....o yüzden merak ettim ..yinede çok teşekkür ederim

Hemşolarım geldim artık evimdeyim :sm_cool:
Evi gibisi yok insanın bunu anladım
Artık çıkmamacasına burdayım
ŞAHBEY58 hoşgeldinnn canımm tatilin iyi geçmiştir umarım Şeniz
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun :içelim:

sedoş canım hoşgeldin haklısın insanın kendi evi gibisi yok. bende 2 hafta ist gittim bin pişman oldum. evime dönünce sanki tatile gelmiş gibi oldum...arkadaşlar ben evlensem bugün kültür parkını tercih ederdim. nedeni acık hava . bide taşlıdere düğün salonu. bi arkadaşın düğününe gitmiştim herşey harikaydı yemekler müzik herşey dörtdörtlüktü.kına gecesi içinde sadece bayanlarla güzel oluyor kücük biyer ama tüdemdaş düğün salonu minicik biyer tam kına gecesi için süper. :)

öğretmen evi hakkındada şöyle bir bilgiye sahibim gitmedim ama duydum . son sezonu cok iyiymiş eskiden o kadar iyi değilmiş şimdi yemekleri falan iyiymiş. bayağı yoğun oluyor boş tarih bulmakta zorlanıyorlar. kuaförüde iyi sanırım cok düğünü olan arkadaşım oldu orda şikayet duymadım canım. bilirsin biz bayanlar bişeyi beğenmeyelim 40 yıl söyleriz :)

Hoşbuldum Tugiscim
Baya yorucu bi tatil oldu benim için
Ama artık burdayım heryere yetişebilicem :roflol:
kib Şeniz

canım yaa çok teşekkür ederim bakalım bu görüşlerinizi değerlendireceğim haa birde sivastaki salonlar hakkında da bilgim yok kim ne derse kayıtsız kalıyorum sizin sayenizde bir fikrim oluşuyor ....düğünüm seneye olacak ama salon bu seneden tutulacak onun için biraz beni düşündürüyor yer konusu...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…