Sivas///58

Sevgili hemserilerim Şeniz
Günümüz hayırlı,ibadet ve dualarımız kabul olsun inş
Hayırlı cumalar......

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: GÜZELLERİMMMMMMM nasılsınız bakalım ya bu kadarda olmazki sitemizin güzellerine nazar değecek eh toprağından suyundan canlarım MAŞALLAH MAŞALLAH hepimize

Slm hemsolar nasilsiniz?First Layd cim Allah'im tezden annecigine kavustursun 4 aydir göremiyormusun.Canim yaa bizim canimiz yokmu bende 2 sene olacak bu yaza annemi görmeyeli.Ama Allah'im nasip kismet ederse yazim gidiyorum Türkiye ye.Türkiyemi cok seviyorum,cok özlüyorum gurbetlik cok zor arkadaslar tasima,topragima kurban olayim ben gurbetlikten nefret ediyorum.Arkadaslar benim cesmeler yine acildi görüsmek üzere tüm hemsolarimi seviyor ve öpüyorum......

kartopum canımsın lütfen böyle konuşma illaki doyduğun yer vatandır eğer böyle yaparsan mutsuz olursun çeşmelerini kapat kıyamam göz yaşlarına RABBİM annenede sağlık versin elbet buluşursunuz bende yıllardır annemden ayrıyım Allah acılarını göstermesin özledikce gidiyorum sakın üzülme

üzülme cnm aglama yaa:teselli:
kıyamam türkiyede de olsan baska sehirdeysen gurbettesin :çok üzgünüm:
dogdugun yer degil malesef doydugun yerde duruyosun kısmet...

mrblar bende sivaslıyımm

hg aramıza hemserim a.s.
selam sivaslı hemşolarım

slm cilegimŞeniz nasılsın yerimseniben

bugün azıcık buruğum. kızıkom bir haftadır yanımdaydı. onu yolcu ettim. gidince ev birden boşaldı sanki. bende kendimi buralara attım. azıcık teselli bulayım diye. birde sizlerle azıcık laflayayım dedim.

canım velved im iyiyim sen nasılsın ? nsl gidiyo hemşehrm bnm

tşkler canısı bende iyiyim cok şüküra.s.
hersey yolunda güzel gidiyo maşallah

kıyamam ablam iyi ettin :teselli:
gel laflıyalım bizzz :1hug:
velvedcim bende fazla uzun sayılmam. ama anacım çok kısa. teyzelerimde öyle idi. belki irsidir.

bende normal sayılıyomda ablam :sm_cool:
bu kilolar nolcek onlarla basım dertte :1rolleyes:
kalca ve basen bölgesinde toplanmış sekilde duruyolaryerimseniben
vermeye calısıyom valla ne egzersizler yapıyom:teytey::dance:

yürüyüşe cık ablam cok faydalı hemm
şimdi kış diye canımız istemiyo ama
ben evdeyimde evde bile yürüyüş yapıyom neler nelerr
kalca basen hareketleri çalısıyom veririm inş

yürüyüşe cık ablam cok faydalı hemm
şimdi kış diye canımız istemiyo ama
ben evdeyimde evde bile yürüyüş yapıyom neler nelerr
kalca basen hareketleri çalısıyom veririm inş

o biraz zor oluyor. malum havalardan. ama güzel havalarda yürümeyi bende seviyorum. bu ara koşturmaktan kilo bile vermişim. delikafadulden kızımın sevdiği mamaları yaptım habire. ama ben yiyemedim fazla. kilo alma korkusundan tabii.:roflol:

oyyyy ne güzel annelik işte yaaaa
evlatları gelince istiyolar sevdigi herseyi yedirsin içirsin
özlemi hasreti gitsin doyulmuyooo ana kucagı sıcaklıgı sevgisi gibi varmı yawww
ahhh anam ahhhhh yanımdasın şimdi bekarımda yaa evlenince nolcak:çok üzgünüm:
oyyy ben nasıl dayancam cok aglarım hee senağlama
bide anamın tek kızıyım ilk göz agrısıyım :a015:

bende annemin en küçük bebeğiydim.delikafadulden şimdi yaşlandım ama hala gözünde küçüğüm.sırnaşık şey bende ona nazlanıyorum. allah başımdan eksik etmesin. Şeniz geçen gün aradım hastaymış. burada deli oldum. ablalarımı arayıp fırçaladım. :sm_cool: kadına bakın diye. aslında bakıyorlar. işte benim içim rahat değil. uzak olunca.a.s.

zor yaa uzak olunca her istediginde özlediginde hastalandıgında hemen kalkıp gidemiyon işte aklın kalıyo üzülüp duruyon içten içee:1no2:
Allah basımızdan eksik etmesin analarımızı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…