- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #1.021
üzülme cnm aglama yaa:teselli:Slm hemsolar nasilsiniz?First Layd cim Allah'im tezden annecigine kavustursun 4 aydir göremiyormusun.Canim yaa bizim canimiz yokmu bende 2 sene olacak bu yaza annemi görmeyeli.Ama Allah'im nasip kismet ederse yazim gidiyorum Türkiye ye.Türkiyemi cok seviyorum,cok özlüyorum gurbetlik cok zor arkadaslar tasima,topragima kurban olayim ben gurbetlikten nefret ediyorum.Arkadaslar benim cesmeler yine acildi görüsmek üzere tüm hemsolarimi seviyor ve öpüyorum......
mrblar bende sivaslıyımm
selam sivaslı hemşolarım
canım velved im iyiyim sen nasılsın ? nsl gidiyo hemşehrm bnm
bugün azıcık buruğum. kızıkom bir haftadır yanımdaydı. onu yolcu ettim. gidince ev birden boşaldı sanki. bende kendimi buralara attım. azıcık teselli bulayım diye. birde sizlerle azıcık laflayayım dedim.
velvedcim bende fazla uzun sayılmam. ama anacım çok kısa. teyzelerimde öyle idi. belki irsidir.
yürüyüşe cık ablam cok faydalı hemm
şimdi kış diye canımız istemiyo ama
ben evdeyimde evde bile yürüyüş yapıyom neler nelerr
kalca basen hareketleri çalısıyom veririm inş
oyyyy ne güzel annelik işte yaaaa
evlatları gelince istiyolar sevdigi herseyi yedirsin içirsin
özlemi hasreti gitsin doyulmuyooo ana kucagı sıcaklıgı sevgisi gibi varmı yawww
ahhh anam ahhhhh yanımdasın şimdi bekarımda yaa evlenince nolcak:çok üzgünüm:
oyyy ben nasıl dayancam cok aglarım hee senağlama
bide anamın tek kızıyım ilk göz agrısıyım :a015:
bende annemin en küçük bebeğiydim.delikafadulden şimdi yaşlandım ama hala gözünde küçüğüm.sırnaşık şey bende ona nazlanıyorum. allah başımdan eksik etmesin. Şeniz geçen gün aradım hastaymış. burada deli oldum. ablalarımı arayıp fırçaladım. :sm_cool: kadına bakın diye. aslında bakıyorlar. işte benim içim rahat değil. uzak olunca.a.s.
zor yaa uzak olunca her istediginde özlediginde hastalandıgında hemen kalkıp gidemiyon işte aklın kalıyo üzülüp duruyon içten içee:1no2:
Allah basımızdan eksik etmesin analarımızı a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?