- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #1.761
Şampiyon SivasSpor :hooray: :lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkiskutlarım :hooray: devamını dileriz.:lepi:
Sevinsemmi üzülsemmi anlamadim... Esim Trabzonlu ben sivasli... Neyse hakeden kazansin diyelim..
aaaah ah uzak kaldım buralardan senağlama. canım babacığım çok hasta:çok üzgünüm: canım hiçbişey istemiyor ki geleyim buralara. çoğunlukla hastanedeyiz sositososito.
sivaslı hemşerilerime buradangünaydın
günaydın Şeniz
Çok geçmiş olsun.Umarım en yakın zmanda sağlığına kavusur baban. :teselli:a.s.
Mrb hemşolarım zor günler geçiyo inşallah hayırlısıyla zillim daha iyi :Saruboceq:
buralarıda ihmal ettim ama hiç keyfim yoktu biliyosunuz
firstlady ablacım resimleriniz süperdi yorumumuda yapmıştım yine süper bi buluşma olmuş alkisalkisalkis
velvedim öptüm gülüm senide Şeniz
canım sağol. darısı sivaslı arkadaşlara. Şeniz
Amin ablacım bide hemşoları görseydik memleketimizdecanım sağol. darısı sivaslı arkadaşlara. Şeniz
Anam kimi bulam oyyy kaydirigubbakcemile3evet abla fotolarınız harikaydı.İzmir harika zaten :asigim:
Evet yaa sivaslı hemşolarda buluşsun.
Çankırı kadınlar kulübü temsilcimiz sende bul birilerini buluşma yapda senide görelim Şeniz
merhaba ablam tşkler iyiyim sen nasılsın cnm benim :1hug: a.s.tünaydın velved. nasılsın gülüm.
bende öptüm hemsom ŞenizMrb hemşolarım zor günler geçiyo inşallah hayırlısıyla zillim daha iyi :Saruboceq:
buralarıda ihmal ettim ama hiç keyfim yoktu biliyosunuz
firstlady ablacım resimleriniz süperdi yorumumuda yapmıştım yine süper bi buluşma olmuş alkisalkisalkis
velvedim öptüm gülüm senide Şeniz
bencede sivaslı hemsolarda buluşsun kaydirigubbakcemile5
evet abla fotolarınız harikaydı.İzmir harika zaten :asigim:
Evet yaa sivaslı hemşolarda buluşsun.
Çankırı kadınlar kulübü temsilcimiz sende bul birilerini buluşma yapda senide görelim Şeniz
kıs welwed msn açık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?