sivaslılar hadi ama

elif_ba

El sanatları uzmani
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.127
11
358
ya buraya üye olduğumdan beridir bakıyorum sivasta hiç kıpırdama yok ama biyerlerde buluşalım canlarım ne dersiniz?:lepi:

ayy kocam izin vermezki bende geliyim off.kızlar sivas58 topiğinden duyurun orda çok ark.var

Hemşolarım sivasta deilim ama gönlüm sizlerle.
Bende destekliyorum inşallah kalabalık bi buluşma olur :teytey:

hepimiz birer SıVAS'lı olarak ıst.da buluşsak olmaz mıhihoyyyt,tabi işin esprisi,ama turuncunun dediği gibi eğer buluşursanız kalbim sizlerle...

sivaslılar bu bölüme bakmıyor mu yaaaaaaaaaaa
hadi ama bak yazda kapıda ama
hadin duymayanlara duyuralım

yigidolarrrr bende geldim sivasımın güzelleri hihoyyyt
ne zaman olcak ki bu buluşma bende ankaradayım :jeyyar:
ama yakında tamamen sivasta olcam orda yasıcam kaydirigubbakcemile5

yaw tesadüfen gördüm burayı....kimsenin haberi yokki...dahada çok yerde bahsetmek gerek topikten...bende sivasta degilim ama yaza gelcem :) ozaman olarmı :)

yaw tesadüfen gördüm burayı....kimsenin haberi yokki...dahada çok yerde bahsetmek gerek topikten...bende sivasta degilim ama yaza gelcem :) ozaman olarmı :)

allah nasip ederse hangi aya geliyorsunsengözlerimebaksanab

yigidolarrrr bende geldim sivasımın güzelleri hihoyyyt
ne zaman olcak ki bu buluşma bende ankaradayım :jeyyar:
ama yakında tamamen sivasta olcam orda yasıcam kaydirigubbakcemile5

canım sende hangi ayda burdasın:sm_confused:

kızlar buluşma ne zaman sivasta olduğumuz zamana denk gelirse ben de gelirim eşimi ikna edersem en kısa zamanda gitmek istiyorum bu sıralar canım sivası çekiyor valla çok özledim

kızlar buluşma ne zaman sivasta olduğumuz zamana denk gelirse ben de gelirim eşimi ikna edersem en kısa zamanda gitmek istiyorum bu sıralar canım sivası çekiyor valla çok özledim

canım inşallah öyle düşünüyorum zaten hepinizin sivasa geliş anına denk getirebilsek çok mutlu olucam yadelikafadulden

23 ünde sivastayım inşllh:)))kaçında bulkuşuyosunuz hemşerilerim............

kızlar sivasla ilgili bütün topiklere yazın başka türlü zor oluyor..benimde gönlüm sizlerle öpüyorum hepinizi güzel haberlerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…