Sivilceli Ciltler Sivilce düşmanı ÇİLEK..!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
akrepcik süpersin
güzel bir konu olmuş
mutlaka deneyeceğim çileğe de bayılırım zaten

aspirin olmazsa olmazmı yaa

bilgiler için teşkkr edrm inşh işe yarar

aspirin olmazsa olmazmı yaa

Aspirinin içerisinde salisilik asit var cilt için çok faydalı. Kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. Akrepciğin bir tane daha konusu var ballı aspirinli maske ben onu yapıyorum çok etkili o da öneririm.

Aspirinin içerisinde salisilik asit var cilt için çok faydalı. Kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. Akrepciğin bir tane daha konusu var ballı aspirinli maske ben onu yapıyorum çok etkili o da öneririm.

yardım ettiğin için cevaba teşekkür ederim salisilik asit aynı zamanda sivilce ilaçlarında da kullanılır

Burnumuzun üzeri de siyah noktalardan dolayı çilek gibi görünüyor. Acaba onlara da iyi gelir mi ki. Bol bol tüketmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim bilgiler için.

Evet ben denemişdim geçen yaz bebek cildi gibi yapıyor.tertemiz.ayrıca yoğurt limon bu konuda 1 numaradır.ta ki yüzümden tamamen kurutmana kadar hiç dokunmuyorum.tamamen cildim onu emiyor.banyodan sonra etkisi daha fazla oluyor

Son düzenleme:

yoğurtlu maskeleri sık sık yapmayın cildi yağlandırma özelliği var , sonrada sivilcelenme artar

bu diyeti bırak sen hem yarın yeniay olacak ve büyüyen faza gireceğiz, 14 gün boyunca yediklerine dikkat et, porsiyonları azalt

Diyetim çok güzel canım diyetisyen diyeti. Bu 14 günde daha mı çok kilo veririm yoksa kilo almamak için mi porsiyonları azaltmamı söylüyorsun ?

Limonun bu maskedeki işlevi nedir? Cildime pek limon kullanmak istemiyorum da. :18:

bu diyeti bırak sen hem yarın yeniay olacak ve büyüyen faza gireceğiz, 14 gün boyunca yediklerine dikkat et, porsiyonları azalt

merhaba akrepcik
yeniaydan bahsetmişşsin beni bu konuda bilgilendir misin ne demek oluyo etkileri neler falan ?

Diyetim çok güzel canım diyetisyen diyeti. Bu 14 günde daha mı çok kilo veririm yoksa kilo almamak için mi porsiyonları azaltmamı söylüyorsun ?

kilo almak için elverişli günler içerisindeyiz. yediklerine 14 gün boyunca dikkat et, ne yersen daha fazla yarayacak vücuduna. yani yediklerin vücuduna depolanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…