Bilgiler için sağol canım anneme söyliyimde çilek alsın
şu an karşımda kasayla var, fakat fazla yemek sağlığı bozabilir. Azı karar çoğu zarar hesabı
çileği kasayla mı alıyosunuz
akrepcik aslında çok doğru bi mantık sivilce çilek benzerliği buna benzer bi yazı okumuştum paylaşayım Meyveler ve Organlar hatta başka bi yazıda domateside kalbin odacıklarına benzetiyolardı
kız yok bizim marketimiz varkasa başındayım şu an, çilek kasası da karşımda
ayyy hep marketimiz olsun istemişimdir bi sürü yiyecek
çilek konusunu kardeşim tavsiye etmişti bana,
geçen yıl çilek mevsiminde 1 ay düzenli olarak her akşam 1 çileği -çilek büyükse yarım çileği yüzüne sürmüş ve yarım saat bekletip yıkamış
çok iyi geldi demişti, ben de deniycem çilekler çıkmaya başladı artık
bi de domates ve un maskesini sorucam sana canım, cildi beyazlatıyo diyorlar doğru mu acaba?
Burnumuzun üzeri de siyah noktalardan dolayı çilek gibi görünüyor.Acaba onlara da iyi gelir mi ki. Bol bol tüketmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim bilgiler için.
Diyette olduğumu unuttum bol bol yiyemem ne yazık ki.Meyve öğünümü çilekten yana kullanırım ben de.
Bol bol değilde kararında tüket. allerji falan yapmasın sonrasiyah noktadan çok sivilceye benziyor yüzeyi, siyah noktalar içinde bir tarifim var. açtığım konu başlıklarından bulabilirsin
iyi etmişsin. hem mevsim meyvesi tüketmek daha sağlıklı
Çileği severim ama zaten istesem de bol bol tüketemem dediğim gibi diyetteyim.Doğru ya böyle iltihaplı sivilce gibi benekleri. Hemen bakıyorum siyah nokta topiğine.
sus deme öyle insanları tiksindirecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?