Sivilceli Ciltler Sivilce izleri geçmiyor.çözümü yok mudur bu illetin?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yarenozlem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
28
0
16
İstanbul
Yüzümde tek bi tane bile sivilce yok,sadece burnumda siyah noktalar var ama her şeyden öncesi, eskiden kalma sivilce izlerim var ve ne yaptıysam geçiremedim.Bana şöyle denenmiş ve gerçekten işe yaramış yöntemler lazım.Önerileriniz bekliyorum kızlar :)

Ben sudocrem kullanıyorum ve iz miz kalmıyor. Bir contractubex diye bir ilaç var ameliyatlardan sonra izler için veriyorlar. Sanıyorum biraz pahalı.

merhaba bir araştır istersen ama daha bugün Hametan,Madecassyol merhem bu kremler mucize gibi sürdüğün an etkisini görebiliyormuşşsun bende bugün aldım eve gider gitmez deniycem

sivilce izlerin nasıl tam olarak,leke gibi mi kaldı?..benim de sırtımda sivilce izleri vardı kahverengi leke gibi..1 haftadır acnelyse krem kullanıyorum bepanthenle birlikte nerdeyse yarısı geçti...hatta bundan 10 ay önce yüzümde de kahverengi sivilce izi kalmıştı aynı kremi kullanmıştım 3 günde geçmişti ki öncesinde neler neler kullandım fayda etmedi..

merhaba bir araştır istersen ama daha bugün Hametan,Madecassyol merhem bu kremler mucize gibi sürdüğün an etkisini görebiliyormuşşsun bende bugün aldım eve gider gitmez deniycem

Hadi yaa ben de sudokremin çok ii geldiğini gördüm baktım herkes kullanıyo aldım ben de dün kullandım gece.
Aslında sivilcem fln yok ama müthiş görünüyo cildim az önce yıkadım tekrar sürdüm.Bi de beyazlattı cildimi biraz
renk sorunu da yaşıyorum çünkü şuan süper görünüyo valla.Devam edicem.Senin dediklerine de bakyim bi.bu izlere fayda etmezse onları da aliyim.
Nerden eczaneden mi alcam fiyat fln nasıl peki?

Çok küçük küçük izler var.Hafif kızarık şekilde duruyor. Cildimin pürüzsüz olmasını engelliyo. Sivilce problemim yok ama bu izler
beni uyuz ediyo.Şu sudokremi biraz kullanıyim bakalım geçmezse denicem yazılanları.Teşekkür ederim.

Sizde sudocremin iyi geldiğini düşünüyo musunuz? Öyleyse alıyım çünkü bi an önce baya önerenler olmuş :)

Bazı arkadaşlar TCA kullanarak ciltlerinin soyulmasını böylece lekelerinin geçmesini sağlıyorlar.Bununla ilgili topiklere bakabilirsin:)

kızarıklık şeklindeyse sudokremi kullan bencede...benim kullandığım kremle derim soyuluyor ve taze deri çıktıkça lekeler iyileşiyor senin için böyle bişeye gerek yok anladığım kadarıyla..

Sizde sudocremin iyi geldiğini düşünüyo musunuz? Öyleyse alıyım çünkü bi an önce baya önerenler olmuş :)

cildimi güzeleştirdi aslında lekeler hafifledi sanki emin değilim ama şöyle bişe var krem mi yaptı bilmiyorum çok küçük yağ bezesi gibi bişeler var yüzümde o mu yaptı nasıl ne ara oldu bilmiyorum. şüphe ettim biraz

kızarıklık şeklindeyse sudokremi kullan bencede...benim kullandığım kremle derim soyuluyor ve taze deri çıktıkça lekeler iyileşiyor senin için böyle bişeye gerek yok anladığım kadarıyla..

evet pek bi sorun yok aslında cildimde. ama bu sudokrem yağ bezesi yapıo olabilir mi acaba küçük beze gibi bişiler fark ettim yüzümde. kullandınız mı siz sudokrem bilginiz var mı böle bişe yapmış olabilir mi ki (

Ben sudocrem kullanıyorum ve iz miz kalmıyor. Bir contractubex diye bir ilaç var ameliyatlardan sonra izler için veriyorlar. Sanıyorum biraz pahalı.

ya bu sudokrem yağ bezesi yapıo olabilir mi sen kullanıyosun bilirsin sende de böle şeyler oluştu mu. bu krem mi yaptı acaba çok merak ediyorum. ben 4 kez fln sürdüm gece yatmadan önce sabaha kadar bırakıyorum yüzümde.çok mu uzun kalıyo acaba nasıl kullanmalıyım

Ben tüm yüzüme uygulamıyorum. sadece sivilce olan yere sürüyorum. Ama tüm yüze uygulayan ve memnun olan çok insan var. Yağ bezeleri eğer sudocrem kullanımından sonra ortaya çıktıysa sadece sivilceli alana sürmeyi dene istersen.

ben sudocrem kullanmadım ama başka bi pişik kremi kullanmıştım..pişik kremlerinin içinde pudra gibi şeyler olduğu için ister istemez gözenekler tıkanıyor,bundan dolayı yağ bezeleri olmuş olabilir..aslında onları sıkıp temizlemen lazım ama ameliyat eldivenleri var ya onla yap ki tekrar iz kalmasın..arkasından da bepanthen sür...

cildine iice zarar verme dermatologa git

evet öyle yapiyim bari ya. sivilce izleri geçer illaki ama bu bezeler bi çıktı mı kurtulamam valla. riske atmiyim kendimi :)

evet bunu bikaç yerde okumuştum bepanteni.hangisi peki iki tane krem varmış.ampuller de var. hangisini ve nasıl uygulamam gerekiyor canım bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…