- Konu Sahibi yarenozlem
-
evet bunu bikaç yerde okumuştum bepanteni.hangisi peki iki tane krem varmış.ampuller de var. hangisini ve nasıl uygulamam gerekiyor canım bilgi verebilir misin?
[font=tımesnevroman] Birkaç sivilceme dokunduğum için çok hafif izler bendede kalmıştı cildiyeci bana imex'i tavsiye etmişti gerçektende iyi geldi hafif olduğu için şuan sorun yok sonuna kadarda kullandım elma sirkesinide deneyin etkili ve sağlıklı sivilce oluşumunuda engelliyor.[/font]
evet elma sirkesini yaklaşık bir haftadır kullanıyorum bakalım iyi gelecek mi imexi duydum ama kimisi çok ii diyo kimisi çok kötü. napsam bilemedim ben de .şuan sadece sirke sürüyorum akşamları o kadar.
3 aydır sivilcelerimle ugrasıyorum doktor kontrolündeyim. önce furacın,ımex,clındoxly hala kullanıyorum sivilcelerimin içi boş ama izleri duruyor kırmızı noktalar şeklinde çok sinir bozucu.şimdi de ek olarak bepantol krem aldım burda okumuştum.inş işe yarar.yoksa halim kötü .:)
İmexin kötü bir etki yapacağını hiç sanmıyorum hem minik izleri kapatıyor hem de fondöten gibiydi eğer hassas beyaz bir tene sahibsen gerisini düşünme derim söylenenlerede çoğu zaman bakma insanı yolundan şaşırtıyorlar iyi gelecekse bile almaktan caydırıyorlar bilip bilmeden kullanmadan konuşanda çok bu ortamda herkezde her ürün farklı etki yaratır farklı zarar yada fayda sağlar,aklımızın köşesinde bulunsun buda..Ha ama aklında hala soru işareti şüphe varsa cildiyeciye git zaten sıra olmuyor pek yüzüne bakıp yazıyor reçeteye.
Ya sirke kadar harika iyi bir nimet duymadım ben nelere iyi gelmiyorki,ben duştan sonra saçlarıma döküp çıkıyordum nasıl parlak gıcır gıcır oluyor anlatamam içsen yarıyor sürsen yarıyor kokusundan da rahatsızlık duymadım zaten.
Ben sivilceler ve izleri için Forever Livingin Propolis kremi kullanıyorum ve oldukça etkisini gördüm doğrusu, bu konuyla ilgili de yeni bir yazı yazdım bir göz atıp belki işine yarayan bir şeyler bulabilirsin şimdiden geçmiş olsunn
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...vilcelere-izlerine-saglikli-kalici-cozum.html
Arkadaşlar benım de yuzumde çıban gıbı bırşey çıkmıştı hem de belırlı zamanlarda hep cıkıyordu stresten ancak ızı kalmıyordu. Son 2 tane cıkanla bıraz ugrastım kı bugune ksdar resmen cukur actıklarımın hıc ızı yokken, bu kucuk olanlar ıyılesınce buyk kırmızı lekeler kaldıbır haftadır madecassol+sudokrem kullanıyorum gecelerı, sabahları da estee nın antıoksıdan kremını ve gunes losyonunu suruyorum ve tabıkı fondoten kullanıyorum. Cılt rengım nc15 ten daha acık oldugu ıcın kızarıklar felaket gorunuyor. Ve bu ıkı kucuk seytan lekeler olmasa fondoten kullanmama gerek kalmayacak. Dermatolog da erıtretın vermıstı ve cıldım tahrıs olmustu. Aranızda etkılı bır cozumu olan var mı? Ya da madecassol uzun vadede mı etkılı olur.
Bır de sıvılcelerı gecırmek ıcın maybellıne affınıtone fondoten vardı benm sıvılcelerımı kurutuyordu ama rengı koyu geldgı ıcın kullanmayı bıraktım ve yuzumu hep protex ıle yıkıyordum o zamanlar. Yalnız kısa vade de etkısını gorduysem de uzun vadede sorunlarla ugrastım. Sana la roche nın urunlerını onerebılırım, sıvılcelı cıltler ıcın olanı ıyı gıbıydı bır cok markaya gore.Evet madecassol izlere iyi geliyor. Ama onu mümkün olduğunca tam iyileştiğine emin olunca kullan derim..ben bunu deneye deneye öğrendim. Bende tretin kullanmıştım daha çok sivilcem çıktı ve halada çıkıyorşimdi onları geçirmekle uğraşıyorum. Senin yaşın kaç? :)
Bır de sıvılcelerı gecırmek ıcın maybellıne affınıtone fondoten vardı benm sıvılcelerımı kurutuyordu ama rengı koyu geldgı ıcın kullanmayı bıraktım ve yuzumu hep protex ıle yıkıyordum o zamanlar. Yalnız kısa vade de etkısını gorduysem de uzun vadede sorunlarla ugrastım. Sana la roche nın urunlerını onerebılırım, sıvılcelı cıltler ıcın olanı ıyı gıbıydı bır cok markaya gore.
su an sabun ıcermeyen bır temızleyıcı kullanıyorum ama dedıgınız gıbı ıcerıgını kontrol etmekte fayda var. Rosecea dan ben de soyledıklerınız uzere suphelenmeye basladım cunku benım belırtılerım de cok yakın. Soyledıgınız ıngılızce sıteye de seve seve bakacagım=) zaten ıngılızcemız de olmasa arastıramayız malesef bu kadar ayrıntılıben lrp yı halı hazırda denedıgım ıcın avene yı deneyecegım. Zaten estee nın antıoksıdan kremı daha cok yaglandırdı gıbı geldı bana. O kadar ıyı arastırmıs ve anlatmıssınız kı sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum. Sanırım dermatolog kadar bılgı aldım =)) ve sabun ıcerıklı urunler hakkında cok haklısınız cıldıme en fazla zararı onlar verdı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?