Sivilceli Ciltler Sivilce sonrasi lekelere cözüm ariyorum??!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Selam Kizlarrrrrr.....

Benim derdim cenemdeki koyu lekeler...zamanla sivilce sonrasi olustular ve yok edemiyorum bir türlü...!

Nasil yok edebilirim? Hassas bir cilde sahip oldugum icin her hazir ürünü kullanamiyorum..! Cildim tahris oluyoru aksi taktirde..!!

Kizlarrrrr, seneye evleniyorum kismet olursa...O zamana kadar bu lekelerden kurtulmak istiyorum..!!

Cevaplarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..!! a.s.
 
Sayın Hoşçakal34, Bende de ona benzer bir problem vardı, Dr.Berman's Mineral Maskesini ve Cilt kremini kullandım, 3 ayda cildim çok düzeldi, 6 ay gibi bir zamanda da tamamen yok oldu...
 
cnm o lekelerden bende payımı aldım ama peeling yapıoruum mısır unuyla cok ii gelio içine bal koyoyurm birazcık limon suyu ama sabır etmek lazım ilk günden pürüzsüz bi cilt olmuo maalesef a.s.
 
babe ürünleri kullandım ve geçti.çok muztariptim.babenin jelini ve yağsız kreminikullandım mucize gibi bişi oldu ve çenem artık pürüzsüz hayatım tavsiye ederim önce bir cilt uzmanına görün ve sonra kullan derim :)
 
canım ben sivilcelerime hemen sarımsak kesip sürüyorum. çok kısa zamanda kurutuyor ayrıca lekelerini de beraber yok ediyor. tavsiye ederim. her gece ya da gün içinde evdeyken sür. iyi gelecektir.
 
yüzümü yüz temizleme fırçasıyla yıkadıktan sonra sadece lekelerin üstüne, burda öğrendiğim madecassol kremi sürüyorum. ve 1 aydır her gece düzenli olarak yapıyorum. farkı başkaları da farketti. tavsiye ederim bu yöntemi
 
En iyi sivilce ilacı yeni keşfettiğim uçuk kremi olan Asiviral'dir. Hem çok kısa zamanda sivilceleri kurutuyor hem de peeling yaparak cildi soyuyor lekelerden temizliyor tavsiyemdir
(kulak iltihabı da varsa çiğ pırasa suyunu öneririm )
her zaman söylerim ne mübarek nimetmiş şu pırasa da yaww!!
 
sivilce sonrası geçtikten sonra oluşan lekelerin geçmesi için piyasada satılan birçok dermokozmetik ilaç var.
skincode marka
UV protective witening cream spf 12-50 ml UV koruyucu beyazlatıcı krem

Güneşe Karşı Koruyucu Leke Giderici Krem - Duru beyaz bir renge sahip krem formundaki bu ürün cilt üzerinde aydınlatıcı ve nemlendirici etkisi ile cildin tonunu açar. Yoğun
Biowhite® bitkisel beyazlatıcı içerir ve cilt lekelerinin giderilmesi için geliştirilmiştir.
Günlük olarak uygulandığında cildi aydınlatıcı etkisi giderek artar. Melaninin oluşmasını sebep olan etkenleri ortadan kaldırır. Cildi UV ışınlarına ve serbest radikallere karşı korur.içeriği itibariyle iyi bir Anti Aging dir.Bu kremle cildiniz ışıltılı bir görünüme sahip olurken, daha açık bir ton ve parlaklık kazanır.

Kullanma Şekli - Lekeli ciltler için geliştirilmiştir. Her sabah temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanmalıdır. Gözlere temas etmesini önleyerek, yukarıya doğru dairesel hareketlerle tamamen yedirin. Optimum düzeyde cilt aydınlanması elde etmek için öncesinde “cool white essence” kullanın.

ŞıMDı BUNU ALMAYI PLANLIYORUM ama fiyatı biraz yüksek.
Başka kullanan varmı?
 
bu nasıl bişe bende baktımda bugün 65 lira dedi acaba bundan mı kii adı aklımda diil..
gözlerden uzak tutp tırnak ucu kadar alıp yayaıyomuşsun acaba aynı şeydenmi bahsedioruz ?
 
ben sivilce leklerimi expigment le yok ettim.. yanağımda bir sürü sivilce çıkıyodu hep de aynı yerde.. bıkmıstım artık.. sıkmadiğim zaman içinde kalıyodur.. sıkınca da izi geçmek bilmiyodu.. sonra aynı yerde tekrar çıkıyodu.. expigment kullanıyorum 2 hafta oldu.. sivilce de çıkmıyor artık.. şuan o bölge soyuluyor.. gündüzleri de güneş koruyucu sürüyorum.. lekeler de gitti sivilce de çıkmıyor artık bu bölgede.. deneyin derim. ama bi iki hafta kıpkırmızı oluyor.. korkmayın.. o kızaran yerler sonra soyulacak elinizle soymayın yüzünü güzelce yıkayın.. kendiliğinden soyulsun..
 
kızlar size tavsiyem boşuna para vermeden önce elma sirkesi ile madensuyunu karıstırın ve içine birazda su katın haftada 3 kez yapın örneğin duş aldıktan sonra lekelerinize birebir gelicektir benden söylemesi:hulya:
 
Canim,
önce sana mutluluklar diliyorum ,Sudokrem bir mucize ben 10 gündür kullaniyorum,cildim kagit gibi oldu,izleride gecti,bu krem eczanlerde satiliyor.gecikmeden al,cok faydasini göreceksin.
selamlarturkbayragi
 
Bütün yüze mi uyguluyorsun yoksa sadece sivilcenin üstüne mi? Sivilceyi kurutan bişey mi bu geçmesini nasıl sağlıyor ki ?
 
İki yıl öncesine kadar cildim bebek gibiydi herkes soruyordu özel bişey yapıyor musun cildine, hangi ürünleri kullanıyorsun diye. Sanırım bir ara çok uğraştım elim sürekli yüzümdeydi. Bir de sınav stresi tabii sıkıntıdan çıkan tek tük sivilcelerimle oynamaya başladım. Sonra yüzüm tanınmaz hale geldi. Sivilce, egzama,kuruluk kısaca hayatımın en kötü günleriydi benim için.Ne yapacağımı şaşırdım. Cildim çok hassas olduğundan aylarca doktor kapılarında süründüm. Kullandığım onca ilaç daha kötü etkiledi cildimi. Aslen Balıkesirli olduğumuz için % 100 doğal zeytinyağı sabunu Tariş Marka kullandım. Şimdi cildim eskisinden de iyi durumda. Benim gibi hassas ciltlere öneririm. Sabun olduğu için önceleri çekinerek kullandım ama inanın farkı kendi gözünüzle görüyorsunuz. Kurutmuyor. Zaten zeytinyağının antiseptik özelliği var akneye sebep olan mikropları yok ediyor. Sonuç bebeksi bir cilt..Benim gibi hassas ciltlilere gözü kapalı öneririm. Deneyin pişman olmazsınız.
 
kafamçokkarıştıBende bıktım artık bu sivilcelerden..Sivilce geçse leke kalıyor leke geçse sivilce çıkıyorrr..Denemediğim bişey kalmadı..Şimdide diyorum ya ozon yağı yada sinoz krem deniyim umarım ıyı gelir..
 
ya valla bnde bktım 18 yşndaym son 2 senedr svlce çkıyo arada sırada ama yüzmde onlardan klma lekeler var acnecnmide ürünlerni aldm 10 gn oluyo kullanalı svlcler braz kurudu ama bnm içn koyu lekelern gtmesi önmli ama lekelerde duruyo artık napıyım ne kullanıym blmiyorm doktorlarada gvnmiyorum bi ton şey veryolar ama bişeye fayda etmiyo çnkü çok gttm gldm şu sudokrem nasıl bi krem lekeler içn bi çözm olur mu kullananlar var mı
 
Kizlar yaklasik 6 sene sivilce sorunum vardi her yolu denedim.ama bir turlu kurtulamiyordum.en son butun kararliligimla bi kac arastirmamla basladim.ve su anda sivilcem yok sadece lekeler var az biraz ve cildim harika rengimde acildi.yaptiklarimi soyle siraliyim.gunde en az 2 litre su iciyorum,cekirdek abur cubur yok.asiri tuzlu ve ya asiri sekerli yok.yuzumu sabah aksam organik kozmetik sepeti diye bi site var ordan siparis verdigim aurbey organics in natural herbal facial cleanser(oily skin) yikiyorum, havlu degil kagit havluyla kuruluyorum ardindan bephantenin kremini suruyorum(mavi olan).cildim yagli oldugu icin haftada iki kez once yuzume buhar banyosu yapip (suyun icine papatya atiyorum bi avuc aktarlarda var) ardindan kil maskesi yapiyorum ilik suyla durulayip kagit havluyla kurutuyorum.bu kadar bende cok ise yaradi bu yaptiklarim insallah faydali olmustur yazdiklarim.iki ay sonunda cildim bir harikaydi.benim sivilcelerim cok yogundu. Sivilcesi daha az olanlarda daha cok ise yaricaktir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…