• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce tedavisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Brcmrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
72
10
98
35
Arkadaşlar merhaba hamgi konu başlığına yazacağımı bilemedim ama bir bilene gerçekten ihtiyacım var o yüzden buraya yazıyorum. 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. Yüzüm yağlı olduğu için yıllardır sivilce problemi hep çektim. Önceleri kremle filan hallediyordum ama artık çıkanlar zor geçiyor ve leke olarak kalıyorlar. Geçen yıl gittiğim cildiye uzmanı aknetrent verdi ama ailem kullanmama izin vermedi. Bugün yine gittim artık canıma tak etti bu sivilceler hiçbir zaman pürüzsüz bir yüzüm olmadı. Bu sefer kararlıydım doktor ne derse yapacaktım. Acnegen isimli ilacı verdi doktor. Bu da sanırım diğerleriyle aynı etkiye sahip roaccutane, aknetrent gibi. İlaca ilk olarak 20 mglık dozda başlayacağımızı günde iki hap 40 mg yani söyledi doktor. İlk hapı akşam aldım ama içimde hala bir kuşku var. İnternette araştırdım o kadar çok farklı yorum var ki insan hangisine inanacığını bilemiyor. Kafam daha da çok karıştı. Sizden kullanan yan etkilerini, olumlu, olumsuz nasıl sonuçlar aldığını yazan olursa gerçekten çok sevinirim. Bir de asıl merak ettiğim bu yıl kpssye hazırlanıyorum. Dikkatimi toplamama ya da ders çalışmama etkisi olur mu diye de korkuyorum. Çok uzun oldu farkındayım ama bu aşamalardan geçen birileri olduğunu biliyor ve beni anlayacaklarını düşünüyorum. Buraya kadar okuyup da cevaplayan olursa gerçekten çok çok çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar lütfen ufacık bi fikri olan yok mu? Dünden beri forumda gezmekten gözlerim ağrıdı, kafam allak bullak oldu. Lütfen cevap verin lütfen

Bende aknegen kullanıyorum.iki ay bitmek üzere henüz bir etkisini göremedim.etkileri kişiden kişiye değişiyor .

Ben yıllar önce Roaccutane kullanmıştım 6 ay kadar, sonuç mükemmeldi.. Üstelik başkalarının muzdarip olduğu hiçbir yan etkiyi de görmedim. Sadece burun ve dudak kuruluğum oldu, o da aldığım sonuca değerdi.
Ancak 3-4 sene sonra sivilcelerim daha az da olsa tekrarlamaya başladı. Kökten bir çözüm olmadı yani.
Bu tekrarlayanları da Clinique ürünleriyle kontrol altına aldım.

yani konu tamamen bünye ile alakalı. 30 yaşındayım ve halen sivilce sorunlarımla uğraşıyorum. antidepresan kullandığım içinde roacuttane'a tekrar başlayamıyorum.

Umarım sen de muadili ilaçların faydasını görürsün.

hap ile değilde önce keşke krem ile başlasaydınız.ben kremlerin çok faydasını görmüştüm.kpss döneminde psikoloji zaten zorlanıyor.psikolojik yan etkisi olabilecek bi hap mı bilmiyorum ama risk almasamıydınız acaba?

Arkadaşlar merhaba hamgi konu başlığına yazacağımı bilemedim ama bir bilene gerçekten ihtiyacım var o yüzden buraya yazıyorum. 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. Yüzüm yağlı olduğu için yıllardır sivilce problemi hep çektim. Önceleri kremle filan hallediyordum ama artık çıkanlar zor geçiyor ve leke olarak kalıyorlar. Geçen yıl gittiğim cildiye uzmanı aknetrent verdi ama ailem kullanmama izin vermedi. Bugün yine gittim artık canıma tak etti bu sivilceler hiçbir zaman pürüzsüz bir yüzüm olmadı. Bu sefer kararlıydım doktor ne derse yapacaktım. Acnegen isimli ilacı verdi doktor. Bu da sanırım diğerleriyle aynı etkiye sahip roaccutane, aknetrent gibi. İlaca ilk olarak 20 mglık dozda başlayacağımızı günde iki hap 40 mg yani söyledi doktor. İlk hapı akşam aldım ama içimde hala bir kuşku var. İnternette araştırdım o kadar çok farklı yorum var ki insan hangisine inanacığını bilemiyor. Kafam daha da çok karıştı. Sizden kullanan yan etkilerini, olumlu, olumsuz nasıl sonuçlar aldığını yazan olursa gerçekten çok sevinirim. Bir de asıl merak ettiğim bu yıl kpssye hazırlanıyorum. Dikkatimi toplamama ya da ders çalışmama etkisi olur mu diye de korkuyorum. Çok uzun oldu farkındayım ama bu aşamalardan geçen birileri olduğunu biliyor ve beni anlayacaklarını düşünüyorum. Buraya kadar okuyup da cevaplayan olursa gerçekten çok çok çok teşekkür ederim.
Roaccutane kullanmıs biri olarak kullanmak gercekten cok zor diyebilirim. Yüzün pullanır dudakların kurur sanslıysan burnun kanar gerisi olmaz. Ama cogu kiside sivilce atar yani en kötü ihtimale hazır ol ilk 3 ayda yüzün eskisinden cok kotu olacak. Ama 4.aydan sonra inanılmaz degisiyor. Sahsen bende oyle oldu yuzum cok güzellesti bitirdikten sonra 5 ay boyunca harika bi cildim vardı. Amaa simdi yine cıktı eskisi kadar olmasa da yine var. Doktor degistirdim bana az almıssın 4 ay daha kullanman lazımdı dedi. Yeniden baslıyorum bugun ya da yarın hayırlısı insallah kurtulucam. Ama soyle bir sey var kullanan kisileri %90 ında tekrarlamaz benimle beraber kuzenimde kullanmıstı hicbir sey yok hala:) Ben sanssız taraftayım. İnsallah seninkide tekrarlamaz ama iyi oluyor canım gercekten suan yinede var sivilce ama eskisi kadar degil. İnsallah anlatabilmisimdir sorun olursa cevaplarım

Roaccutane kullanmıs biri olarak kullanmak gercekten cok zor diyebilirim. Yüzün pullanır dudakların kurur sanslıysan burnun kanar gerisi olmaz. Ama cogu kiside sivilce atar yani en kötü ihtimale hazır ol ilk 3 ayda yüzün eskisinden cok kotu olacak. Ama 4.aydan sonra inanılmaz degisiyor. Sahsen bende oyle oldu yuzum cok güzellesti bitirdikten sonra 5 ay boyunca harika bi cildim vardı. Amaa simdi yine cıktı eskisi kadar olmasa da yine var. Doktor degistirdim bana az almıssın 4 ay daha kullanman lazımdı dedi. Yeniden baslıyorum bugun ya da yarın hayırlısı insallah kurtulucam. Ama soyle bir sey var kullanan kisileri %90 ında tekrarlamaz benimle beraber kuzenimde kullanmıstı hicbir sey yok hala:) Ben sanssız taraftayım. İnsallah seninkide tekrarlamaz ama iyi oluyor canım gercekten suan yinede var sivilce ama eskisi kadar degil. İnsallah anlatabilmisimdir sorun olursa cevaplarım
Kaç ay kullandın peki ,dozu ne kadardi

Microsilver gümüş iyonlari ile destekli sivilce setini tavsiye ediyorum kızlar faydasını görürsünüz inanın

Micro silver set tek basina yeterli olmaya bilir sivilcelerinizin yogunluguna bagli ayni markanin ek urunlerini kullanmaniz gerekebilir eger Resminizi koyup ozelden yardimci olabilirim suan urunleri bende kullanmiyorum ayni zamanda markanin is ortagiyim

Bende iş ortağı olarak çalışıyorum ama sivilce ortadan kalkmadan uygulanan ürünler sivilceyi arttırır once sivilce ve siyah noktalar temizlenmeli sonrasında gerekli ürünler kullanılır

benimde kurtulamadığım siivilce izlerim var napıcam bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar merhaba sivilce sivilce lekeleri güneş lekeleri egzama sedef hastalığı için etkili çözüm isityorsanız bana ulaşın bizzat kendim kullandığım ürünleri tavsiye edeceğim öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla beraber çok para harcamanıza gerek yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yıllar önce Roaccutane kullanmıştım 6 ay kadar, sonuç mükemmeldi.. Üstelik başkalarının muzdarip olduğu hiçbir yan etkiyi de görmedim. Sadece burun ve dudak kuruluğum oldu, o da aldığım sonuca değerdi.
Ancak 3-4 sene sonra sivilcelerim daha az da olsa tekrarlamaya başladı. Kökten bir çözüm olmadı yani.
Bu tekrarlayanları da Clinique ürünleriyle kontrol altına aldım.

yani konu tamamen bünye ile alakalı. 30 yaşındayım ve halen sivilce sorunlarımla uğraşıyorum. antidepresan kullandığım içinde roacuttane'a tekrar başlayamıyorum.

Umarım sen de muadili ilaçların faydasını görürsün.
Doğru çoğu kez roaccutaane tek çözüm oluyo. Ama belli süre sonra tekrarlayaniliyo

Canim bende ayni sorundan muzdariptim sivilcelerim surekli tekrarluyordu yuzum putur puturdu anlimda ve dudak kenarlarimda bir de cenemde asla gecmeyen ve sikilmayan yag bezeleriyle dolasiyodum simdi gecti sayilir butceni bilmiyorum ama ben dermapen yaptiriyorum cildim isil isil oldu lekelerimin cogu gitti ve sivilcelerimde twk tuk artik sende boyle bir sey yaptirabilirsin bu arada internetten videolarini izle istersen ama o videolar seni korkutmasin orda gorundugu kadar kanama falan olmuyo sadece sivilceli bolgede biraz kanama oluyo o kadar cildin bebek gibi oluyo

Arkadaş ben ilaçsız çözüm öneriyorum. Bu konularda araştırmalar yapıyorum. Aşağıdaki toniği evde kendiniz yapıp uygulayabilirsiniz. Bide bu ilaçlarla ilgili bir yazı linki atıyorum. Belki faydalanırsınız.
Tonik:
"200 ml kolonyanın içerisine 10 gr salisilik asit 10 gr b3 viramini, 10 ml biosulphure, 20 gr (2 poşet) çinko oksit ilave edin. önce salilisilik asiti ilave edip çalkalayın erisin sonrasında b3 vitamini ilave edersiniz. bunları çalkalayın erisin. sonra biyosülfürü ilave edin o da erisin en son çinko oksitleri ilave edin o erimeyecektir. toniği 2 günde bir cildinize çalkalayarak kullanın 5 dakika sonra yıkayın."

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X