Arkadaşlar merhaba hamgi konu başlığına yazacağımı bilemedim ama bir bilene gerçekten ihtiyacım var o yüzden buraya yazıyorum. 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. Yüzüm yağlı olduğu için yıllardır sivilce problemi hep çektim. Önceleri kremle filan hallediyordum ama artık çıkanlar zor geçiyor ve leke olarak kalıyorlar. Geçen yıl gittiğim cildiye uzmanı aknetrent verdi ama ailem kullanmama izin vermedi. Bugün yine gittim artık canıma tak etti bu sivilceler hiçbir zaman pürüzsüz bir yüzüm olmadı. Bu sefer kararlıydım doktor ne derse yapacaktım. Acnegen isimli ilacı verdi doktor. Bu da sanırım diğerleriyle aynı etkiye sahip roaccutane, aknetrent gibi. İlaca ilk olarak 20 mglık dozda başlayacağımızı günde iki hap 40 mg yani söyledi doktor. İlk hapı akşam aldım ama içimde hala bir kuşku var. İnternette araştırdım o kadar çok farklı yorum var ki insan hangisine inanacığını bilemiyor. Kafam daha da çok karıştı. Sizden kullanan yan etkilerini, olumlu, olumsuz nasıl sonuçlar aldığını yazan olursa gerçekten çok sevinirim. Bir de asıl merak ettiğim bu yıl kpssye hazırlanıyorum. Dikkatimi toplamama ya da ders çalışmama etkisi olur mu diye de korkuyorum. Çok uzun oldu farkındayım ama bu aşamalardan geçen birileri olduğunu biliyor ve beni anlayacaklarını düşünüyorum. Buraya kadar okuyup da cevaplayan olursa gerçekten çok çok çok teşekkür ederim.