ben bugün denedim 1 yumurta akı 1 çay kaşığı limon suyu 2 çay kaşığı maya(kuru ve yaş ) sürdüm ve 45 dk bekledim inanılmaz bir gerdi yüzümü devamlı olarak kullanıcam inşşş bi faydasııı olurr
bende sivilce izleri ve yüzümde küçük çukurluklar oluşmuştu kırmızı lekeler vardı yine bu siteden öğrendiğim bir ilacı kullandım çukurluklar ve izlerim geçti gibi bişey hala sürüyorum gece yatarken kullanıyorum cilt uykuda yenilermiş kendini kremin adı:MADéCASSOLarkadaşlar bu izleri geçirmede başka yöntemler bilen, deneyen varsa lütfen paylaşsın
kızlar emin misiniz? madecosal yara izleri için verilen bir krem,akne izleri için olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.Çünkü benim bacağım yanmıştı dr onu vermişti ve yüze sürülecek bir kıvamda değildi.Yani izleri yok edeyim derken sakın tekrar sivilceleri davet etmeyesiniz
Kızlar peki bu madecassol adlı ilacı reçetesiz alabilir miyiz?
Kızlar peki bu madecassol adlı ilacı reçetesiz alabilir miyiz?
merrhaba arkadaşlar.benim yüzümde de sivilce çıkar ve iki ay geçmez hemde ağrılı. .ben bir yıldır sarımsak üzerinde araştıma yapıyorum ve sarımsağın cilde çok iyi geldiğini gördüm iki ay beni süründüren sivilce iki günde iziyle birlikte yok oldu üstelik çukurlaşmadan tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?