Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben bugün denedim 1 yumurta akı 1 çay kaşığı limon suyu 2 çay kaşığı maya(kuru ve yaş ) sürdüm ve 45 dk bekledim inanılmaz bir gerdi yüzümü devamlı olarak kullanıcam inşşş bi faydasııı olurr

Son düzenleme:

ben yarim saat biraktim yuzumde baya gerdii benim yuzumude ilk seferde izlerde bi faydasini gormedim ama olur zamanla ins

slm.ben geçenlerde dermatolojiye gittim prof. sivilce için ısotrexın verdi.bütün yüzüne sür dedi.ben cesaret edemedim.sadece sivilcelere sürdüm.bide bi iki tane lekeye sürdüm.lekelerin rengini açtı hala sürüyorum.her gece.

arkadaşlar bu izleri geçirmede başka yöntemler bilen, deneyen varsa lütfen paylaşsın
bende sivilce izleri ve yüzümde küçük çukurluklar oluşmuştu kırmızı lekeler vardı yine bu siteden öğrendiğim bir ilacı kullandım çukurluklar ve izlerim geçti gibi bişey hala sürüyorum gece yatarken kullanıyorum cilt uykuda yenilermiş kendini kremin adı:MADéCASSOL
yanık kremi arkadaşlar cildi tekrar yapılandırıyor bu kremi kullandıkça haftada bir pleang yapmanızı tavsiye ederim çünkü cilt yenilendikçe ölü hücreleri yüzümüzden atmalıyız....

ayrıca kayısı maskesini uyguluyorum:
4 kayısı kalın olarak kabukları soyucak,1 kırmızı elma çok ince kabuları soyulacak bu kabukları 4 yemek kaşığı su ile kaynatıcaksınız meyveler yumuşayınca ateşten alıp ılıkken yüzünüze uygulayın 45 dak tavsiye ederim harika bir sonuç veriyor.
zaten kayısı yağını duymayan yoktur ama bunu taze kayısıyla yaparsanız çok daha etkili oluyor.
bu maskeden önce de 2 çay kaşığı kuru lavantayı kaynamış suya atarak buhar banyosu yapın gözenekleri açıyor ve çok güzel antibakteriyel etkisi var lavantanın bu uygulamadan bir saat sonra maskeyi uygulayın.

deneyenler görüşlerini yazarsa sevinirim....

bademella günaydın, benim yüzümde oldukça fazla akne lekesi vadı . kk da arkadaşlardan medacassolün iyi geldiğini duyunca hemen denemeye karar vardimç yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. inanılmaz derecede farketti.yüzüm pırıl pırıl parlıyor. çok az akne lekesi kaldı yakında onlae da geçer heralde . cildim öyle hassas ki aslında ama hiç bir yan etkisi olmadı . bunu ilk söyleyen arkadaşa binlerce kez teşekkür ediyoruma.s.:1hug:

Kızlar peki bu madecassol adlı ilacı reçetesiz alabilir miyiz?

tabii alabiliyorsun . fiyatı 5 - 6 lira civarı kocaman bir tüp içinde. çok uzun süre kullanabilirsin . haaa birde cildini gül suyuyla temizledikten sonra ince bir tabaka halinde sür. harikalar yaratıyor valla. herkese lekesiz ,fondotensiz, mutlu günler..a.s.:dance:

aynı sorun bnde de var şu meşhur sivilce lekeleribiraz da güneş lekesi karışık.ben bu konuda epey bi yöntem denedim,diferin jelle soydum tam anlamıyla geçmedi,cildm zaten pembe-beyaz olduğum için hassastı daha da hassaslaştı.bi müddet sonra lazer denedim ama bi seans sadece.çünkü yüzünü falan uyuşturuyolar.korktum epey,bi daha cesaret edemedim zaten bi seansta da fayda göremiyosun.şimdi cildimi dinlenmeye bıraktım,çünkü çok yıprandı,ama lekeler geçmediexpigment çok iyi diyolar ama bunca işlemden sonra cesaret edemiyorum.ama lazeri tavsiye etmem sürekli güneşten kaçman gerekiyo.

Kızlar peki bu madecassol adlı ilacı reçetesiz alabilir miyiz?

ben sağlık karneme yazdırıyorum bi arada bepanthene plusla beraber karıştırarak kullandım bu da sivilcelerin üzerine sürüyorsun antiseptik ve yenileyici özellikleri birarada kullandım hem sivilcem iyileşti hemde izi.
gerçi çok pahalı değil ama ne varsa yine bu kremlerde var kozmatik ürün artık hiç kullanmıyorum sadece yıkama jeli ve nemlendirici o kadar.umarım iyi gelir sanadaa.s.

Bademella´isimli üyeden Alıntı
kızlar emin misiniz? madecosal yara izleri için verilen bir krem,akne izleri için olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.Çünkü benim bacağım yanmıştı dr onu vermişti ve yüze sürülecek bir kıvamda değildi.Yani izleri yok edeyim derken sakın tekrar sivilceleri davet etmeyesiniz

arkadaşım denedim ve sonuçlarını yazdım kötü bişey olsa yada kullanmasam neden size tavsiye edeyimki,burada herkes bi sorununa çare arıyor ben bir başka sorun yaratmak için yazmadım bu bilgiyi.deneyip denememek senin elinde zaten başka bir arkadaşta benle aynı düşünceleri yazmış teşekkürler.....

merrhaba arkadaşlar.benim cildimde derin çukurlar var.kimyasal peeling için bi doktora danıştım,pek önermedi.Bitkisel peelingi önerdi.O da kimyasal peelingten kat be kat pahalı.zaten mevsimi de geçmiş.Yaz aylarında yapabilecegim bitkisel bir kür tavsiye etti.Çok derin soyulma olmuyormuş ama etkili oluyormuş.Aranızda bu tür uygulamalar yaptıranlar var mı?Ya da eynı dertten muzdarip olup başka çözüm yolları deneyen?cvplarınızı bekliyorum.:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar benım cıldım kuru yuzumde pek sıvılce cıkmaz fakat cıktıgı zamanda lekesı mutlaka kalır (cogu seyı denedım madecasol ve contractubex denedım bır faydası olmadı en sonunda doktıra gıttım prof dr bana eumote krem,expigment,acnelyse 10ar gram eczanede karısım olarak verdı sımdı yalnızca sıvılcelerımın uzerıne suruyorum,kuruduktan sonra bepanten suruyorum ve gunduzlerı artık gunes kremı(sebamed 28) kullanıyorum yaklasık 2 haftadır yapıyorum bunları bayagı gelişme var,renk acılması ve soyulma oluyo ama bırazcık sabır lazım ( umarım işinize yarar kolay gelsın...

merrhaba arkadaşlar.benim yüzümde de sivilce çıkar ve iki ay geçmez hemde ağrılı. .ben bir yıldır sarımsak üzerinde araştıma yapıyorum ve sarımsağın cilde çok iyi geldiğini gördüm iki ay beni süründüren sivilce iki günde iziyle birlikte yok oldu üstelik çukurlaşmadan tavsiye ederim

canım nasıl yaptın biraz daha ayrıntılı anlatır mısın:1shok:

sarımsağı iyice dövüp sadece sivilceli bölgeye sürmek gerekiyor bu biraz yakar içinde kükürt olduğu için dört beş saat beklettikten sonra yıkayıp sivilceli bölgeye hametan krem sürülmeli.ben gece sürüp sabaha kadar beklettim sora yıkayıp krem sürdüm sonuç inananılmaz bu tavsiyemi deneyenler yorum yaparsa sevinirim

arkadaşlar benim çenemde kılları almamdan dolayı izler oluştu koyu lekeler bana önerebileceğiniz doğal kolay bir maske varmı hemde sivilceler var

ranagül sen sarımsağı denedin peki cilt tipin ne senin benim cildim hashas denesem faydası olurmu arkadaşım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…