Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende daha önce alnımdaki sivilce izleir için bi hastanede kimyasal peeling yaptırdım doktor bana 5 seansta geçer dedi ama üç seans yaptırdım bi fark göremeyince bıraktım sivilceler yine geçio formüller varda ya izler

canım senin yüzüne iyi gelmemiş olabilir ama bana iyi geldi yani doğru yerde çagre aradım ve buldum her cilt farklıdır benim kullandıgım seni iyi etmez seninki beni ciltten cilde degişir artı sivilceli yüzün kaçıncı dereceden sivilceli olduguda önemli şu çağre olmaz deyipte teçhiş koymak yanlış ciltler farklıdır kim nerde çağre buluosa onu dener şunu yapma bunu yapma demekle olmaz kimin cildi neye izin veriosa bırakalımda onu yapsın kim nerde çare bulursa:enbuyukkk:

kızlar benim cildim ergenlikten beridir yağlı,akneli.en son vichy normaderm serisini kullandım,artık cildim eskisi kadar yağlanmıyor ve gözeneklerim eskisine oranla küçüldü.bir ara oral kontraseptif kullanmıştım,onun da faydası olmuştu.tabi bu ilacı jinekoloğa başvurup öyle kullanın.

arkadaşlar kesinlikle imex´i fondöten gibi kullanmayın özellile sabah sürüp dışarıya çıktığınızda cildinizde lekelenmeler olur imex gece sürülür sabah yıkanır

Cilt doktorlarinin ürünü olan "MD Formulations øneririm", pahali evet, türkiyede varmi bilmiyorum ama ise yariyor bu kesin

elma sirkesini geçen yıl tavsiye üzerine kullanmıştım iz geçirmek şöyle dursun öyle bi koyu renkli leke oluştuki 1 senedir geçmiyo ben pişman oldum valla bi ara expigment kullandım fena değil ama yinede geçti diyemem :1no2:

la roche posay effeclar k kullanıyorumm gerçekten çok büyük etkisi oldu yüzümde..benim yanak bölgemde çok fazla sivilcelenme olmuştu bu ürünün serisini kullanmaya başladım we çok iyi geldi düzenli kullnmakta işin sırrı..gece kremini sürüyorum sabaha bebek gibi oluyorumm..la roche çok sefiorumm..çok konuştum gidiyorum..

arkadaşlar tüliş diye bi arkdş vermişti bu sitede karışım eczaneden yaptırılan..lekelerede sivilcelerede çok iyi geliyor...ben kullanıyorum çok memnunum...
burnumun üstündeki siyah noktalara çözüm bulamadm sadece..maske yapıyorum geçio..ama ertesi gn tekrar çıkıyor.

arkadaşlar elma sirkesini mutlaka sulandırıp sürün yüzünüze... ben de ara sıra uyguluyorum... dün biraz az seyreltmişim sanırım yanaklarım pembe pembe oldu sonra yıkayıp nemlendirici sürdüm rahatladım... aman dikkat... bir de bir ara elma suyu kullanmıştım ben... o sanki daha ii gelmişti... sanırım elma sirkesi sivilceleri yakması için ... elma suyu ise lekeler için... elma suyuyla ciltte yanma filan olmuyor... yeniden elma suyu sürmeye başlayacağım :)

Arkadaşlar benim gittiğim doktor bana şöyle dedi belki biliyorsunuzdur,
yarım limon suyuna bir türk asprini atıcaksın ve ona un yada pudra koycaksın güzelce krem gibi yapıcaksın ve yüzüne süreceksin...
Cildi yakıyor başlarda biraz ama bana çok iyi geliyor bu... Belki sizde de işe yarar diye paylaşmak istedim...a.s
Doktorda da sivilce problemi ve lekeler varmış ben bu sayede kurtulabildim sadece dedi...
Haftada 1 yada 2 kez sizin sivilce ve lekelerinizin çokluğuna bağlı...
Ama düzenli olması lazımmış a.s

madecassol kremini çatlak giderici olarak kullanan biri varmış bir sene de gideriyormuş bilgisi olan varmı acaba?

ama sivilce ve yağlı ciltler için bir fikir verebilirim.avon yeşil seri kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.kullanım şekli;sabah yıkama jeli ile yıkıyorum,kurulayınca tonikliyorum,daha sonra yağlandırmadan nemlendiren ve sıkılaştıran kremi azar azar yediriyorum,birde 15ml lik solüsyon var öğle vakti gibi yüzüme yediriyorum bu solüsyon gözenekleri sıkılaştırıp izleri yok ediyor ve sivilce çıkmasını engelliyormuş,birde maskesi var süper birşey zamanla cildi soyup ölü hücreyi canlandırıyormuş.haftada 2 kez kullanıyorum cildim oldukça düzeldi.sıkılaştı ve 1 ayda siyah noktalarım %50 azaldı.ama bu işlemi çok düzenli yapmalı.bu arada yıkama jelini ,tonik ve nemlendiriciyi akşamda yatmadan önce yapıyorsun.inşallah şifa bulursunuz

kızlar madecassolu çukurluklar için kullanıp memnun kalan var mı?? yani sivilce izinden tam olarak ne kastediyorsunuz kızarıklıkları mı yoksa çukurluklara da tavsiye ediyor musunuz??

kızlar Madecassolu çukurluklar Için Kullanıp Memnun Kalan Var Mı?? Yani Sivilce Izinden Tam Olarak Ne Kastediyorsunuz Kızarıklıkları Mı Yoksa çukurluklara Da Tavsiye Ediyor Musunuz??

çukurluklar Için Alüminyum Oksitle Peeling Yaptirmaliymiş.bunun Evde Yapilani Loreal Firmasinin Var Piyasada.

kızlar madecassolu çukurluklar için kullanıp memnun kalan var mı?? yani sivilce izinden tam olarak ne kastediyorsunuz kızarıklıkları mı yoksa çukurluklara da tavsiye ediyor musunuz??
hem kızarıklıkları geçiriyor hemde çukurlukları.ben kullanıyorum hala devamda edeceğim çünkü hücre yenileyici bir krem yani hergün olmasada 2günde bir sürüyorum şu sıralar.ama sorunlu olduğum dönemlerde sabah akşam, bepanthene krem ile birlikte karıştırarak sürdüm.
gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim:teytey:

cnm ya acaba tülişin karışımı dediğin şu mu:
resorchine------------8 gr
alkol-------------------125 gr
aseton----------------125 gr
eau de rose--------100 gr

eğer değilse bana da yazarmısın,çünkü ben bu karışımı yaptırdım sivilcelerden eser kalmadı.... tabi başka topik altındaydı bu karışım.izler için başka bir karışım varsa alırım yani, gerçi medecasol kullandım işe çok yarıyor ama yine de bilgilerimizi paylaşmakta yarar var yerimseniben

evet cnm o..ama benimkinde aseton yoktuu..ama koyarsakta sorun çıkmıyormuş galiba..
madecassol kullanmayı düşünüorm bende çatlaklara kulanıyorum yüzede sürim dedm işe yarıyormu gerçekten??

iyi akşamlar 37 yaşında sanırım ergenliğe girdim çene bölgemde aşırı sivilcelendi önceleri önemsemedim ama baktım sivilceler aldı başını gidiyo nadixa diye bir ilaç kullandım tüm eczanelerde buluna bilir hiç bir yan etkisi yok sabah akşam kullandım 3 haftada hepsinden kurtuldum şimdi sivilcelerin bıraktığı kırmızı lekelere çare arıyorum bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…