Bakın yalnış yerde çareler arıyorsunuz bütün arkadaşlarıma söylüyorum ne kremler ne ilaçlar kullandım sivilcelerim geçmedi.bende bu sitede ama ''sivilcelerimden yıllar sonra bu su sayesinde kurtuldum'' başlığı altında arayın çok tavsiye ediyorum.ben bir ilaç yaptırdım eczene hazırlıyor sıvı ve karışım bir ilaç, inanılmaz derece sonuç alıyorsunuz lütfen deneyin sirkeye falan hiç gerek kalmayacak, görünce eminim sizde şaşıracaksınız.a.s.
ben yaklaşık 3-4 şişeden sonra artık kullanmıyorum çünkü sivilcem çıkmıyorrrrr:dance:
bu karışım temizleme toniği ve başka hiçbir şey kullanmıyorsunuz.isteyen olursa ilaa.s.ç reçetesini seve seve yazarımmmm....
o kadar çok arkadaşıma tavsiye ettim ve kullandırdım ki hepsi çok çokkk memnun kaldılar.
Bu dertten herkesin kurtulması dileğiyle....
shempating arkadaşım bende elme sirkesi kullanıyorum ilk başta çok yakıp kızartıyormu yüzünü yoksa sadece bendemi oluo ama iyi gelio 2 kere kullandım hem cildim güzelleşti hemde sivilce yok yakında lekeleride yok edicek inş:dance:
kızlar Madecassolu çukurluklar Için Kullanıp Memnun Kalan Var Mı?? Yani Sivilce Izinden Tam Olarak Ne Kastediyorsunuz Kızarıklıkları Mı Yoksa çukurluklara Da Tavsiye Ediyor Musunuz??
çukurluklar Için Alüminyum Oksitle Peeling Yaptirmaliymiş.bunun Evde Yapilani Loreal Firmasinin Var Piyasada.
hem kızarıklıkları geçiriyor hemde çukurlukları.ben kullanıyorum hala devamda edeceğim çünkü hücre yenileyici bir krem yani hergün olmasada 2günde bir sürüyorum şu sıralar.ama sorunlu olduğum dönemlerde sabah akşam, bepanthene krem ile birlikte karıştırarak sürdüm.kızlar madecassolu çukurluklar için kullanıp memnun kalan var mı?? yani sivilce izinden tam olarak ne kastediyorsunuz kızarıklıkları mı yoksa çukurluklara da tavsiye ediyor musunuz??
arkadaşlar tüliş diye bi arkdş vermişti bu sitede karışım eczaneden yaptırılan..lekelerede sivilcelerede çok iyi geliyor...ben kullanıyorum çok memnunum...
burnumun üstündeki siyah noktalara çözüm bulamadm sadece..maske yapıyorum geçio..ama ertesi gn tekrar çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?