sivilcelerle yaklaşık 3 yıl mücadele etmiş biri olarak söylüyorum ki: kesinlikle annenizin geçer demesine aldanmayın eğer sorununuz sizi üzüyorsa mutlaka bir dermatoloğa gidin. yoksa benim gibi bir de sivilce izleri ve gözenek derdiyle boğuşursunuz sivilceler geçtikten sonra. ben sivilce izi için contractubex kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. gözle görülür bir düzelme oldu cildimde kesinlikle daha pürüzsüz. ama izlerim tam anlamıyla geçmedi. zaten bütün doktorların da söylediği gibi kremler belki sadece izi yumuşatır ama geçirmez onun için kimyasal uygulamalar var fakat onların yan etkileriyle cildiniz çok daha kötü duruma gelebilir. bu nedenle en önemli şey sivilce çıktığı anda doktora koşmak. benim ilk zamanlarda yaptığım gibi doğal yollardan geçirmeye çalışırsanız muhtemelen geçmez ve daha kötü olur. sivilce bir cilt problemidir ve bunun için mutlaka doktora gitmelisiniz. ve şunu da söyleyeyim sadece dıştan krem sürmeyle içteki iltihaplar geçmiyo ne yazıkki çünkü o kremler içe işlemiyo. o sebepten mutlaka doktora danışarak bir de antibiyotikle tedaviyi desteklemelisiniz ki içinizdeki iltihaplar da gitsin :)
bayanlar şimdi sivilceden dolayı olusan cukurluklar varya bana arkadaslarım falan tretin kullan dediler ki ben bunu zaten kullanmıstım ama lekeler için.. bu tür soyucu kremlerin nasıl faydası var bileniniz varmı.. eger bu cildin soyulmasına neden oluyosa cukurların iç kısmınıda soyucak orayada degecek ve dahada genişlicek diye düşünüyorum.. sizin yorumlarınız yada tecrübeleriniz neler..???
bakın arkadaşalr bunlar fasa fiso en doğal sivilce izi yok eden şey gülsuyu hergün sabah akşam sür. hım sivilceler içinde ; gülsuyunun içine 4 adet amerikan aspirini at eriyince yüzüne sür ...sabah kalktığında kuruduğunu görcen.ben yapıyorum .memnunum şuan allaha şükür KAYMAK GİBİ YÜZÜM...deneyenler faydasını görünce bir teşekkür eder umarım hadi salıcakla kalın
mutlaka yapıcam... hatta şimdi gidip yapıcama.s
peki amerikan aspirini yerine normal aspirin olur mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?