adlar ben avene in cleanence k diye br kremini kullanıorum.için aha var ve cilt abakası günden güne soyup yeniliyor.ama gündüz kullanmamak gerekiyor çünkü güneş leke yapabilir.daha 10 gündür kullanıyorum ama sivilce izleri biraz azalır gbi sanki.bu arada başka bir yerde la roche posay in effaclr k kreminin de aynı işi yaptıgını ve kullananların çok memnun oldugunu okmuştum
la roche effaclr k ve h kullanıyorum uzun süredir ve sivilcelerimde gerçekten azalma var hatta bitti. sadece regl dönemlerimin öncesinde 1 yada 2 tane çıkıor ve sınav zamanı onun dışında sorunum kalmadı. birde bir cilt uzmanının verdiği ilacı kullanıyorum. leke ve çukurları kapatıyor jel şeklinde. hatta estetik ameliyatlarından sonra dikiş yerlerine de kullanılan bi jelmiş. dolgu yapıor resmen ve çok etkili
Ben cevap vereyim onun yerine görmüşken.merhaba kalopsia, dolgu yapıyor dediğin kremin ismi nedir acaba?
Ben cevap vereyim onun yerine görmüşken.
Controctubex.
benımde alnımda ızlerı kaldı pembemsı catlak gıbı duruo alnım sankı yaa hofff:çok üzgünüm: bı ara arap kızı kremı kullandım cılttekı kızarıklıgı alıyo almıo deıl ama baska da bı ıse yaramıokükürtlü sabun felan onlarda hikaye..
şu lanet sıwılce ızlerıni yok edecek hiç bi ilaç yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?