Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
çok sağol ctkalinka dayanamamıştım kaşıntıya kullanmıyordum bikaç gündür devam ediyim ozaman alışana kadar katlanıyımm :) senin yüzün nasıl izlerin geçti mi?

çok sağol ctkalinka dayanamamıştım kaşıntıya kullanmıyordum bikaç gündür devam ediyim ozaman alışana kadar katlanıyımm :) senin yüzün nasıl izlerin geçti mi?

bişey diil canım ben suçiçeği izlerim için kullanıyorum 3 ay filan oldu sadece geceleri ama ya sanki bi gerilme var izlerde ama emin diilim psikolojik de olabilir:içelim:ama onun dışında cilde de iyi geliyo galiba pırıl pırıl oluyo bi de bi güneş lekem vardı baya koyu renk o da geçmiş çok silik bi iz kalmış işe yarıyo yani ama sabırlı olmak lazım umutsuz olmamak lazım umarım sen de güzel sonuçlar alırsınkaydirigubbakcemile5

çok sağol canım umarım ii olur bakalımm gene yazarım sonuçları hihoyyyt

gözenek sıkılaştırmak için formül warmı kızlar?

canım ben buz sürüyorum sabah akşam cilt ilerde sarkar buruşur filan diye diri olması için sanırsam gözeneklere de iyi geliyo hatta kimisi soda salatalık suyu gülsuyu filan dondurup sürüyo onlar daha da iyi olabilir gözenekler için benim cildime gerçekten iyi geldi ama :lepi:

inci tozunu duydum. henüz çok iyi araştıramadım ama cilde hertürlü iyi geldiğini duydum. cilt lekelerine kırışıklara vs. bi araştır istersen:)

arkadaşlar alweyna gerçekten güzel..merkezi konya..internet aracılığıyla alabiliyorsunuz..

1 çay bardağı süt (cildi yağlı olanlar yağsız süt) (laktik asit)
1 çay bardağına yakın limon suyu (sitrik asit)
1 çay bardağına yakın elma suyu (malik asit)
yarım çay bardağı üzüm suyu (kimi kırmızı şarap koyuyormuş üzüm yerine)(tartarik asit)
10 aspirin

devam ediyorum tarife hihoyyyt

büyükçe bir kaba bunların hepsini karıştırın..dileyen sade maden suyu da ekleyebilir..buz küplerine doldurun.hergün bir buz küpünü yüzünüzde eritin.buz eridiğinde 10 dakika kadar bekleyip cildime iyice etki etmesini bekliyorum.zaten aspirin erimiyor tanecikli kalıyor..peeling gibi..sonra ılık suyla cildinizi yıkayın..inanın o kadar işe yarıyor ki hem lekeler geçiyor hem cilt yumuşacık oluyor..aspirin tanecikleriyle ölü deriyi atıyor..kullanan arkadaşlarımda çok memnun..
maskeden sonra bepanten veya hametan gibi cildi yatıştırıcı bi krem kullanırsanız iyi olur..

elma sirkesi de güzel..
1 yemek kaşığı elma sirkesini yarım şişe maden suyuyla karıştırıyorum..kokusu gitsin diye melisa yağı damlatıyorum birazcık..mis gibi oluyor..

forumda bir arkadaşımız lekeler için tek ürün AVENE DİACNEAL demiş..hatta izleri resmen kazıdığını yazmış...başka kullanan arkadaşımız var mı?

Mrblar arkadaşlar sivilce izleri için kayısı çekirdeği sabunu ve gülsuyu kullanıyorum, gülsuyunun ciltteki lekelere çok iyi geldiğini duymuştum, sizce lekeler için yeterli olur mu, gerçi bende çok fazla sivilce çıkmaz, kullandığım diane 35 isimli hormon ilacından dolayı arada 2-3 tane çıkıyo, sizce bu izleri geçirmek için gülsuyu yeterli olur mu? Yoksa önerebileceğiniz kimyasal içerikli olmayan farklı bi krem falan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden tşkler

canım cıldın yaglıysa gul ıceren urunler kullanma bence. ıclerınde gul yagı oldugu ıcın zarar verebılırsın.
dermokozmetıkten sasma bence:) la roche posay effecler kullanıyorum yuzumde sıvılce ızlerı var. eczanelerde bulabılırsın.

ben ömrümde contractubex kadar berbat bir ilaç daha görmedim sakınncildinize sürüp mahfetmeyin kızlar beni mahfetti

Ben de kullanıyorum kızlar ama öle çok tahriş olmadı cildim. Başlarda biraz oluyodu ama alıştı. Demek ki sizin cildiniz çok hassas kızlar geçmiş olsun.

:teytey:arkadaşlar ben size madecassol merhem öneririm özellikle karma ve yağlı ciltler için sabah ve akşam kullanın birkaç gün içinde cildinizin gerildiğini soyulduğunu ve fazla yağların kaybolduğunu göreceksiniz leke izlerine de çok iyi geliyor soyuyor çünkü ben denedim memnun kaldım daha cildim istediğim vaziyete gelmedi ama eskisinden çok iyi şimdide lavanta kürü yapacam berrak bir cildim olsun istiyorum:sm_cool::hooray:

imex kullanıorum acayip memnunum.bir gecede gozle gorunur fark yarattı.3 gundede tamamen gecirdi.sahane bir yaratık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…