herkese selam..kızlar kafama çok taktığım bişi war benm cildm ergenlikte sorunluydu fakat son 3 senedir hiç problem yaşamadım gözenek ve siyah nkta dışında onları da maskeyle temizlikle hallediodum. bu ocak ayında bi yakınımızın ewinde kaldım 2 hafta orda vildim bi bozldu bi daha dzelmedi iltihaplı sivilceler çıktı yakınımn makyaj malzemelerini kullanmıştım pürüzler oluştu..bu durum pskolojimi çok olumsuz etkiliyo çnkü alışık değilim.aslında çok abartılcak bi durumum yok ama alın bölgem çok pürüzlü we yanaklarımda sivilce izleri war.. napabilirim nolur bana bi akıl werinn :1no2:
Meraba canım geçmiş olsun. En basitinden cildine kapatıcı vs sürme düzelene kadar. Sürekli temiz tut. Mesela cildini sıcak-ılık suyla yıka ardından limon suyu veya sirke gibi şeyler sür pamukla problemli yerlere biraz yakar ama umarım işe yarar. Ardından da buz gezdirebilirsin .
bende yıllarca sivilce sorunu yaşadım.en sonunda bir dermatoloğa gittim.amoksisilin içeren bir antibiyotik ve isotrexin jelverdi.tedaviye başlayalı 1.5 ay oldu.sadece 2 tane sivilcem kaldı ve şuan hiç sivilce izim yok
modern tıbbın çözemediğini hiç bişey çözemez
yağlıciltlere kesinlkle öneririma.s
cnm öncelkle teşekkr ederm.wala güzelm cildm mahwoldu..elma sirkesi lekelere ii geliomuş ama bn sirke kokusuna dayanamıorum limonda çok asidik ztn cildm kuru die süremiorumben çok fazla su içmiorum su içmeye başladım işte bide gülsuyunu dondurdum onla sürmeye başladım 2 gnde etkisini göstermeye başladı..gurbişin önerisiyle bebak kullandm. bide bi ara salak gibi arap kızı sürdüm yüzüme sabah gözneklerim pörtlmiş bi biçimde uyndm diebilirm..kmseye tawsiye etmiorummm arap kzıını
slm bendede hafis sivilce izleri ve gözeneklerim sürekli yağlanıyordu, iki hafta oldu akşamları pamukla elma sirkesi sürüyorum kuruduktan sonrada krem sürüyorum. bana çok iyi geldi, gözeneklerim sıkılaştı, yüzümde hiç leke kalmadı (belli belirsiz güneş lekem vardı) cildimde eskisi gibi yağlanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?