Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benimde cildimde sivilce lekeleri çok arkadaşlar bana bi tavsiyesi olan varmı ayrıca yanaklarımın tombulluğundanda şikayetçiyim contratubex krem bşldşğim kadarıyla cilte zarar gören yerlerin tedavisinde iyileştirici olarak kullanılıyor arkadaşın kızının kolu yandığında doktor vermişti yüze kullanıldığını duymadım imex bendede var yeni aldım ama çokkullanmadım içindeki fondoten sürekli kullanıldığında cilde zarar verirmi acaba

bnm babamn bir arkadaşı dermatolog annemle birlikte oraya gittik yüzümde sivilce yoktu ama zamanında kalan izler vardı dermatolog ameliyat dedi ama yaşın küçük dedi daha sonra yüzümü düzenli yıkamaya başlıyınca geçiverdi...
ürün olarak qerçekten cildimi müthiş yapan ürünler war:
-neutrogena'nın Deep clean (genel yüz temizliği için)
-numis med'den ıntrmale hygiene(siyah noktalara kesin çözüm)
-taymed'den eryacne (sivilce için)
bunların hepsi kesinlikle işe yarıyor... kendim kullanıyorum ordan biliyorum:dance:

herkese selam..kızlar kafama çok taktığım bişi war benm cildm ergenlikte sorunluydu fakat son 3 senedir hiç problem yaşamadım gözenek ve siyah nkta dışında onları da maskeyle temizlikle hallediodum. bu ocak ayında bi yakınımızın ewinde kaldım 2 hafta orda vildim bi bozldu bi daha dzelmedi iltihaplı sivilceler çıktı yakınımn makyaj malzemelerini kullanmıştım pürüzler oluştu..bu durum pskolojimi çok olumsuz etkiliyo çnkü alışık değilim.aslında çok abartılcak bi durumum yok ama alın bölgem çok pürüzlü we yanaklarımda sivilce izleri war.. napabilirim nolur bana bi akıl werinn :1no2:

Meraba canım geçmiş olsun. En basitinden cildine kapatıcı vs sürme düzelene kadar. Sürekli temiz tut. Mesela cildini sıcak-ılık suyla yıka ardından limon suyu veya sirke gibi şeyler sür pamukla problemli yerlere biraz yakar ama umarım işe yarar. Ardından da buz gezdirebilirsin .

bende yıllarca sivilce sorunu yaşadım.en sonunda bir dermatoloğa gittim.amoksisilin içeren bir antibiyotik ve isotrexin jelverdi.tedaviye başlayalı 1.5 ay oldu.sadece 2 tane sivilcem kaldı ve şuan hiç sivilce izim yok
modern tıbbın çözemediğini hiç bişey çözemez
yağlıciltlere kesinlkle öneririma.s

cnm öncelkle teşekkr ederm.wala güzelm cildm mahwoldu..elma sirkesi lekelere ii geliomuş ama bn sirke kokusuna dayanamıorum limonda çok asidik ztn cildm kuru die süremiorum ben çok fazla su içmiorum su içmeye başladım işte bide gülsuyunu dondurdum onla sürmeye başladım 2 gnde etkisini göstermeye başladı..gurbişin önerisiyle bebak kullandm. bide bi ara salak gibi arap kızı sürdüm yüzüme sabah gözneklerim pörtlmiş bi biçimde uyndm diebilirm..kmseye tawsiye etmiorummm arap kzıını

valla cnm ben de 2003 senesinde öss ye hazırlanırken bahar zamanı gitmiştim dermatoloğa. yutmak için tetrasiklin tarzı bi antibiyotik ve e vitamini, yüzüme sürmem için de acnelyse vermişti. işe yarar gibi gözükse de çok uzun kullanamadım antibiyotiği bünyem kaldırmadı, dokundu. acnelyse de yaktı suratımı, dayanamadım bıraktım. sonra 2004 kışında roaccutane ile tanıştım, 4 ay kullandım, almak için bi sürü çile çektim, ssk ilaçları eczanelerden alınmaya başlandığında bi süre bulamadım, bıraktım. 2006 da tekrar başladım, 6 ay kullandım. tüm lekelerim geçti, sivilce denen bişey kalmadı, ama psikoloji de kalmadı. neyse 2007 senesinde sözlendiğimde yüzüme makyaj bile yapmamıştım düşün, o kadar prüzsüzdü. ama bu yıl tekrar çıktılar, ben de tıptan ağzının payını almış olarak tekrar alternatif tıbba döndüm. şimdi sarmısak yutuyorum geceleri ve sabahları aç karnına antibiyotik niyetine, hem dokunmuyo, hem de başka problemlerime de iyi geldiğini farkettim. yüzümde de etki göstermeye başladı. roaccutane ın yerine de maydonoz suyu içiyorum. baya farketti cildim, düzelmeye başladı. lekeler için de maya maskesi yapıyorum, izler hafifledi baya. yani modern tıbbın ürettiği ilaçların yan etkileri olmadan da sonuç alınabilio.

Anladım canım evet su içmek de çok önemli tv de izlemiştim, doktordu sanırsam çocuklarınıza sivilce ilacı tedavisinden önce doğru beslenmeyi düzenli hale getirin diyordu. Sivilcesiz sağlıklı bir cilt için önerisiyse her sabah kalkıldığında aç karna su içmek, ardından taze sıkılmış meyve suyu ve ardından kahvaltıydı. Annem de geçen gün gazetede okumuş, sabah kalktığımızda içebildiğimiz kadar çok su tüketirsek çoğu hastalığa iyi geliyormuş.

gülsuyu sivilce çıkardı bende hemde hiç olmayan yüzümde bazı ciltlerde ters etki yapıyo arkadaşlarr..

slm bendede hafis sivilce izleri ve gözeneklerim sürekli yağlanıyordu, iki hafta oldu akşamları pamukla elma sirkesi sürüyorum kuruduktan sonrada krem sürüyorum. bana çok iyi geldi, gözeneklerim sıkılaştı, yüzümde hiç leke kalmadı (belli belirsiz güneş lekem vardı) cildimde eskisi gibi yağlanmıyor

bugnden baslıcam

benim yanak kısmındada kahvre renginde sivilcenin izi kalmıstı. Güzellik uzmanı bir arkadasım gübde 1 elma ye. ve suyunu yüzüne sür 1 haftada lekeler gecer dedi simdi ona basladım. sizde deneyin isterseniz

kızlar slm
ben kimyasal peeling yaptırdım, sonra da olan oldu
bütün yüzümü sicilce bastı. Tetradox verdi doktorum, iki hafta boyunca tok karnına -bu çok önemli- sabah akşam içtim tamamen geçti sivilcelerim
ama bir miktar iz var ona çözüm arıyorum. sirke limon gibi maddeleri kullanan arkadaşlar işe yaradı mı
a.s.

Benim tavsiyem Ayva meyvesiyele kabuğuyla ve çekirdekleriyle ayrı ayrı yarar sağlayan bir meyve. Eğer cilt lekeleriniz varsa ve bu lekelerden kurtulamıyor iseniz işte size yapması ve uygulaması çok kolay bir tarif.Ayva7-8 tane Ayvanın çekirdeklerini çıkartıp 1/2 çay bardağı ılık suda 2 tam gün bekletin. 2 gün sonra jöle kıvamına gelince yüz, boyun bölgesine sürün ve 20 dakika cildinizde bekletin. Cildinizdeki lekelerin yok olduğunu ve cildinizin sıkılaştığını görürsünüz.Kullandım tavsiye ediyorum.

akadaşlar ben Roaccutane nin ssk fiyatını soracaktım yarın dermatoloğa gideceğim Benzamycin vermişti bi işe yaramadı.Roaccutane yazarsa fiyatı nedir ona göre para götürcem.Öğrenciyim.yaşım 17 bir sorun olurmu?

kısa yoldan sivilce ve sivilce izlerinden kırmızılıklardan ve yüdeki çukurlardan kurtulamanın biraz maliyetli ama en kısa srüğede sonuç veren yolu kimyasal peeling tca %15 ve yukarısı formlarla yapılan peeling.ne ialçaklr ne merhemler.ne dermokozmetik ürünler hiç bir çare etmedi bana.ta ki kimyasal peeling yaptırana kadar.8 senas sonucunda %80 den fazla başarı saglandı yüzümde onlarca sivilce ve izi vardı şimdi sivlce yok tek tük iz kaldı onlarda düzelecek ama.

arkadaşlar bu dönemde yüzümde sivilceler cıkmaya basladı .bende bir kaçını sıktım .izi kaldı onların gecmesı ıcın ne kullana bılırım bir önerisi olan var mı?

arkadaşlar dermologicanın temizleme setini kullandım yanında birde differin jel sivilcelerden eser kalmadı çok az kırmızı noktalar var onlarıda peelingle yok etmeye çalışıyorum..biraz sabır istiyo ama degdi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…