Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben tcada 6. seansımı yaptım, acnelyseyı kullanman ıyı ama sunu belırteyım acnelyse de bazı bunyelerde tuylenme yapabılıyor cunku kıl koklerını acıyor retınoık asıt aklında bulunsun eger tuylenme gorursen azcık bırak derım hatta sac dokulmesı ıcın kullanılan ılaclardan once tretın ve acnelyse tavsıye edıyorlar kıl koklerını acıyor dıe

aynen bılıyorum kıl koklerını actıgını ama sukur öyle bsy olmadı =) ama bugun acayıp sıvılce cıktı ıkı tane falan kocaman anlıcagn bugun o kotu gunlerımdeyımm :)

bana guven o kotu gunler gectıkten sonra sıvılcelerın cıkmıcak, kac gundur kullanıyorsun yenı mı basladın canım? ben ıkı ay acnelyse kullandım yemın edıyorum bana rooccautane mı kullandın dıe sordular

tretıne baslayalı 2 hafta falan oldu acnl.de 1 hafta sanırım.. ama suan yuzumdekıler cok canımı yakıyorr amaaa dudak kenarımdaa bıkac kırmızı leke vardı hafıftee kahvee ınan gecırıyor o bolgeler daha cabuk soyuldugunda etkısını cabuk gosterıyor.. ve burnumdakı sıyah noktalarda asırı azaldı saolsun acnl =)) ehh katlanıyoss ıste su cıkarttıgı sıvılceleredee.. içten içten cıkartıyo valla ucuda yok

yaa canm smdı dankk ettı kafama =)) tv ıslıyodumm koştum geldım mraktan.. roc. kullanıyor sanmıslar yaa ıyı anlamda mı kotu anlamda mı =))) sana fayda ettı demı acnl.opuyorumnanaktan

ohh bee ıcıme su serptın yaa =)) nebılm roc. kullananlarn artıyo yaa sıvılcelerı dedm aha ken kotu anlamda ...kacncı haftada gsterdı etkısınıı

Son düzenleme:
bu arada yas 22 sıvılce problemım 15ımden berı var su an tcayı 6. kez yaptım ve cıldım cok cırkn gozukuyor sankı sıvılce ızlerı daha belırgın gb bu da moralımı bozuyor ne yalan dıyeyım uuuf

benmdee 13 yasımdan berı cekıyorum =) 20 yasındaym.. bıde su öss stresı yedı bıtrdı benıı.. bende de suan kabarmss bıakc tane varr sankı sıvrı ısırmıs gbıı.. ama rengm bembeyaz yaa bıde bu kremler acayıp parlatıyoo sankıı sahneye cıkacak gbı ısıl ısılım nezaman matlascmm

canım eger kıpkırmızı deılse suratın cok sevımlı oluyor parlayınca ama benım su an kıpkırmızı, ama uzulme sen de lutfen hersey ck guzel olucak bana ınan daha 2-3 hafta bu sıvılce yogunlugunu cekeceksın sonra hersey duzelme evresıne gırecek.. ben kullandıgımdan bılıyorum ama su an tca kullananlar bu konuda acıkclayıcı deıller mesela, lekelerın belırgınlesmesı tca yaptıktan sonra normalmıs ama ben bılmedıgım ıcın benım dırek moral coktu,eh benımle de ılgılenseler keske

bu arada sen ıyısın bır ıkı tane dıyorsun ben kullanmadan once kocaman 10-15 tane vardı sayıyordum kullanmaya basladım yuzum acayıp kızarıktı ve abartmıyorum sıvılce sayısı 20-30a cıkmıstı bı de herkes acayıp acayıp tepkıler verıyorlardı gelde sınır krızı gecırme uff herkes bı sey soluyordu kulak asmıcaksın
duzelınce de aaa cıldın ne kadar duzelmıs falan dedıler o kadar kısıden duydum kı mutlu oldum baya.
sımdı de tcayı kullandıgım ılk 3 gun cıldım berbat mıllet veremlı gıbıymısım gb bakıyor suratıma ılk once kocaman bır kabuk kapkara oluyorum sonra soyuluyor kıpkırmızı surat,, ama tuhaf tuhaf bakan ınsanlara eylulde gosterıcem gunlerını sabır sabır sabır...

sevgili supremum ve TUBAKT henüz her ikiniz de çok gençsiniz bünyeleriniz gelişme çagında vücudumuz 25-45 arası duraklama dönemine girer bundan sonra kendini zor tamir eder,yeniler anc+tretin kullanıyorsanız bu süre 3hafta kullanım 1hafta ara olmalı tca'da da 21 günden önce tekrarnılmamalı kadınların ay takvimi 21 gün&1hafta regl dönemi olarak hesaplanır ya yani kendiin yenilenmesine izin verin tabi ki tedbirinizi alın ;ama yoksa yüzeydeki hücreler iyice tembelleşir dış telkin olmadan çalışmaz olur

arkadasım verdıgın bılgıler bzım ıcın cok degerlı:) ancak ben hepsıne katılamıyacagım ıstersen bır de su yonden bakalım doktor kontrolunde oldugu surece cok ara vermeden kullanılması gerekıyor bence, eger oyle olmasaydı roaccutane ı da doktorlar ara ara kullanırlardı kı acnelyseyle hammaddesı aynı, halbukı roaccuatenı bır hafta verınce yenıden ılca baslamak sıl bastan demektır 12 ay kullanananı tanıyorum,,
ama dedıgın gıbı fazlası cıddı zararlı, cunku bu kremler kana karısarak karacıgere ulasıyor ve karacıgerde zararlı etkılere yol acabılıyor,,

dedgın yüzeydeki hücreler iyice tembelleşir dış telkin olmadan çalışmaz olur sozu cok hosuma gıttı tcada ben bunu hıc gozonune almamıstım bundan sonra yapma sıklıgımı azaltıcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…