- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
Canım bu kremi sordum ancak mavi olanının plus yokmuş eminmisin mavi plus krem olduğuna
naral bende senin gibi lekelerden çok şikayetçiyim denemediğim yöntem kalmadı şimdi kimyasal peeling yapılıcak aralık ayında doktor buna karar verdi.istanbul tıp fakültesi dermatoloji bölümünü tavsiye ederim bu konuda.Arkadaşlar benim yüzümde sivilce yok ama leke var bunu nsl giderebilirim bu konuda tedavi göreniniz oldumu doktora gittim alakasız jeller verdi.
bence en doğal peeling gülsuyu canım has gülsuyu bul onu sür yüzüne .doğal bir sıkılaştırıcı o çünkü .hepinize geçmiş olsun aynı sorun bendede var avonun bir kremi yüzünden cildim bozuldu ogünden beri de avonun cilt ürünlerini kulanmam.bir bilgiye ulaşan olan olursa yazarsa sevinirim bende.
gerçekten avon cildimi berbet etti 2yıldır sivilce leke problemi çekiyorum merak edenler içinde söyleyim özellikle fondoten yapıyo bebek gibi cildim mahvoldu gitmediğim doktor kullanmadığım şeyler kalmadı son çare şuan reaccutane kullanıyorum MALESEFmafoldumben
peeling nası yapıyosun cnm
Ben yine burada okuyupta şuan uyguladığım bir yöntemi yapıyorum. Aspirin. Azıcık suda aspirini eritip yüzüme sürüyorum. Hiç bir fayda olmadı. Ama yinede yapıyorum hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?