Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben sivilce izleriyle 6 yıldır uğraşıyorum ama bi çözüm bulamadım bu zamana kadar.en son istanbul ünversitesi tıp fakültesine gittim ve aralık yında kimyasal peeling yapmaya karar verdiler.işlemden sonra mutlaka bilgilendiririm sizi faydası konusunda.

evet canım bendeki mavi plus tu ama ambalajı değişmiş olabilir zaten 2 çeşit sanırım bri merhem digeri krem ..
tamam o zama canım normal mavi kremden alcam çünkü plus sadece merhemde varmış eczacı öyle dedi ya yüzde tüylenme yapıor diyorlar sende oldumu o tarz bişey

clementine sabun kullanısımın 2. günü.ve sivilcelerm söndü,yaglanma asırı değil eskisi gibi.bakalım 1 hafta sonra ne olacak.

Ben yine burada okuyupta şuan uyguladığım bir yöntemi yapıyorum. Aspirin. Azıcık suda aspirini eritip yüzüme sürüyorum. Hiç bir fayda olmadı. Ama yinede yapıyorum hala.

Arkadaşlar benim yüzümde sivilce yok ama leke var bunu nsl giderebilirim bu konuda tedavi göreniniz oldumu doktora gittim alakasız jeller verdi.

Arkadaşlar benim yüzümde sivilce yok ama leke var bunu nsl giderebilirim bu konuda tedavi göreniniz oldumu doktora gittim alakasız jeller verdi.
naral bende senin gibi lekelerden çok şikayetçiyim denemediğim yöntem kalmadı şimdi kimyasal peeling yapılıcak aralık ayında doktor buna karar verdi.istanbul tıp fakültesi dermatoloji bölümünü tavsiye ederim bu konuda.

arkadaslar merhaba. oncekı sayfalarda yazılanları cok ıyı okuyamadım. ama benım de cıldımde sıvılce lekelerı var. roaccutane kullandım gecen sene bıttı ve yaklasık 8 9 aydır da lekelerle ugrasıyorum. ılk basta kımyasal peelıng dusunmustum ama ınsan cıldı bı sekılde kendını yenıledıgı ıcın bundan vazgectım. cıldım ıcın la roche posayın urunlerını kullanıyorum. gercekten cok ıyı. effaclar k sı lekelere cok ıyı gelıyor fakat cok guclu degıl. cıldı soydugunu hıssettırmıyor. artık daha agır bır urun kullanmaya karar verdım. dermatolog unıtone tavsıye etmıstı. cok guclu bır leke kremıymıs. cok dıkkat etmek gerekıyor ve bır de fıyatı pahalı. gercekten kullanabıleceksem bu rakamı vermek ısterım. aranızda kullanan oldu mu?

Merhaba ,arkadaşlar bu sabah yazıları okuduktan sonra üzerine fabrika doktorumuz geldi contratubex isimli krem nasıl diye sordum bilirim dedi çatlaklara iyi geldiği söylenir ama hiç gerek yok sana tavsiyem badem yağı dedi.Ben dedim sivilce izleri için kullanmak istiyorum yine badem yağı dedi ama ilede para vercem diyosan bu ilaca boşuna 30-40 milyon ödeme dedi ve bana Novuxol pom diye bir krem verdi bu daha iyidir dedi.Bakalım en kısa zamanda alıcam inşallah faydası olursa yazarım arkadaşlar...

acnelys diye bir merhem verdi doktor yeni kullanmaya başladım faydası olursa yazarım
daha önce kullananlar oldu mu acaba?

canım ben uzun zaman kullandım va aslında faydasını gördüm ama biraz da külfeti var yani cildini soyar kaşındırır.sürerken miktarını iyi ayarlaman lazım .ve de az bişey sabırlı olman umarım faydasını görürsün öykücüm yerimseniben

gerçekten avon cildimi berbet etti 2yıldır sivilce leke problemi çekiyorum merak edenler içinde söyleyim özellikle fondoten yapıyo bebek gibi cildim mahvoldu gitmediğim doktor kullanmadığım şeyler kalmadı son çare şuan reaccutane kullanıyorum MALESEFmafoldumben

kızlar aslında hic sivilce problemim yok ama sırtımda lekeler oluşmaya basladi ve bunu cok kafama takmaya basladım boyle bi problemi olupta gecirmeyi basaran var mi şutarafagitti
ne kulaniosunuz bidee CADIARZU

aynı kaderi paylaşıyoruz canım benimde yüzümü kahrolası avon mahvetti. 2sene öncesine kadar bebek gibi suratım vardı.1tane çıkmazdı bende senin gibi roaccutane kullanıyorum sabırlı ve azimli olmak şart bu ilaçla:.

kaydirigubbakcemile3
peeling nası yapıyosun cnm

ABD'den glikolik asit peeling almıştım. 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. İlk önce %30 lukla başladım şimdi %60 lık kullanıyorum.

Ben yine burada okuyupta şuan uyguladığım bir yöntemi yapıyorum. Aspirin. Azıcık suda aspirini eritip yüzüme sürüyorum. Hiç bir fayda olmadı. Ama yinede yapıyorum hala.

Slm

Aspirin salisilik asit içeriyor piyasadaki bir çok akne karşıtı temizleme ürünü gibi. Mesela Neutrogena. Salisilik asit gözeneklerin temzilenmesini sağlıyor ve benim sivilcelerimi de bayağı geçiriyor. Yalnız herkeste işe yaramayabiliyor. Bir de benzoil peroksit içeren bir ürün dene mesela Aksil diye bir krem var onun %5 lik olanını denemeni öneririm.

Yalnız en azından bir iki ay sebat edip sürekli kullanmak gerekiyor böyle şeyleri. Eğer ingilizcen varsa acne.org diye bir site oradan benzoil peroksitten nasıl en iyi şekilde sonuç alacağını öğrenebilirsin.

Acil şifalar diliyorum.

lekelerden kurtulmak için yaz kış güneş koruyucu( beyaz tenliyseniz 50 faktör) sürmeden dışarı çıkmamak gerekiyor. vichy nin bi white ını kullanıyorum biraz faydasını gördüm. bi arkadaş zovirax önermiş, yalnızca uçuk kremi o kullanmayın.

yaa kızlarr ben benzamiycin kullandım 2 gün kullandım 3. gün yüzüm kızarmıştı aynı solaryuma girmiş gibi bugün biraz hafifledi sivilceler biraz söner gibi oldu acaba ben mi çok sürdüm benzamycin kullanan hiç oldumu daha önce olduysa böle bişi yaptımı hiç sizdee ??? CADIARZU :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…