Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar ben carbon peeling diye bişi duydum.. Bu peeling sonrası güneşe çıksanız bile bişi olmyomuş.. Ve ilk seansta etki ediyomuş.. Hatta
Peeling, güneşin yoğun olduğu dönemler kullanılamazdı. Artık yazın da peelıng uygulatabilir ve güvenli sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Karbon Peeling nedir?
Karbon Peeling; çok özel teknolojiye sahip bir lazer olan Medlite (Q Switch sistemli NdYAG lazer) ile uygulanan, yazın da güvenle uygulanabilen yepyeni bir peeling yöntemidir. Karbon peeling’te ilk adım, cilt yüzeyinin karbon kremle örtülmesidir. Zannedildiği gibi yüz derisi çok kalın değildir, kalınlık hissini veren yağ tabakasıdır. Karbon kremi, gereken enerjinin, yüzeysel deride maksimum yükseklikte yoğunlaşmasını sağlamaktadır.

Lazerin özelliğine göre, çok özel olarak hazırlanmış bu karbon krem, ani bir ısınmayla yüzeysel tabakayı karbonla birlikte buharlaştırarak kaldırmaya yardımcı olur. Aynı yerde ortaya çıkan kısa süreli ama yüksek ısı, deride yanma noktasına gelinmeden yeterli etkiyi gerçekleştirmektedir. Bununla beraber, MedLite lazerin hücre yenilenmesini sağlayan fotoaktivasyon etkisi de gerçekleşir. Uygulama 15 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır ve günlük yaşantınızı etkileyecek bir durum oluşturmaz.

Karbon peeling, her cilt tipine güvenle uygulanabilir, hızlı ve etkin sonuçlar alınabilir.
Karbon peeling, hiçbir yan etki olmaksızın, her mevsimde ve koyu ciltlerde yapılabilecek kadar emniyetli, hızlı, çabuk sonuç veren bir peeling etkisi gerçekleştirir. Yanık, yani kızarıklık ve kabuklanma oluşturmaz. Birçok peeling yönteminden farklı olarak Karbon Peeling yazın rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Erken sonucu; Hemen tedavi sonrasında görülebilir: Pürüzsüzlük, parlaklık, birçok lekenin anında açılması, porların hemen sıkılaşma cevabı vermesi gibi. Daha sonra ise; geç ve faydalı sonuçları devam edecektir; lekelerin açılmaya devam etmesi, cildin sıkılaşmasının artması gibi.

Leke tedavisinde artık kış mevsimine mahkûm değilsiniz. DERMAMED Güzellik Merkezleri, en yeni teknolojileri güzelliğiniz için takip ediyor. Bilgi için lütfen DERMAMED şubelerini arayın…

Marka: Dermamed.

Son düzenleme:
benim çok güzel bir cildim vardı.Fakat doğum kontrol iğnesi kullanmaya başladıktan sonra,iğneyi olduktan 1 hafta sonra kocaman 2-3 sivilce çıkıyor ve bunlar iz olarakda kalıyor.Ne kullandıysamda o sivilcenin çıkmasını engelleyemedim.Bakalım şimdi doktor kontrolunde iğneyi bırakıp yasmin d.kontrol hapını deniyicem umarım işe yarar.
Benim derdimde bu sivilcelerden kalan izler.Yanaklarımda kaldı.Geçen gün bi parfümeride çalışan bayan önerdi sea beauty diye bi markanın seti.Leke gidericiymiş.ışte temizleme sütü,peeling,bide bi krem daha.Şimdilik onu araştırıyorum.Bu markanın ürünlerini kullanan varmı işe yarıyormu? 3 tane şeye 140 tl dedi.Hemen almak istemedim önce bi araştıralım dimi amaDD(satış yapanlara pek güvenemiyorum artık ürünü satabilmek için her şeye çok iyi diyorlar:) ))))

bende bu ürünü denemiştim çok çok etkili değil bence ama şöyle birşey var benim tiroid hormonum az çalışıyor ve bu ürünlerin içinde biliyorsun ki doğal tuz çamur vs gibi maddeler var şuna geleceğim bu normalde guatr rahatsızlıkları olanlara satılmayan bir ürünmüş tabi kullandıktan sonra ve boğazım sıkışmaya başlayınca tesadüfen başka bir kozmetikçiden duydum bu ürünün tiroid rahatsızlığı olanlara satılamyacağını.çünkü vücut dışarıdan tuz depoladığı için oldukça zararlı ve krizlere kadar gidebiliyomuş allahtan hemen farkettim ve aldığım yere gittim sadece satmak için insanların sağlıkları ile oynuyorsunuz diye ne yazıkkı piyasada satılan her ürüne satış elemanı iyi demek zorunda benim içinde böyle bir tecrübe oldu bu marka şimdi bedava verseler dahi kullanmam

kızlar bi sitede okuudum yeri burası değil sanırım ama gözenekler için hergece yatarken yüzünüzü
süt ile silin yazıyordu bilgi olsun öptüm hepiciğinizi
aklinialirimsmile

Haklısın valla.İyi hemen fark etmişsin bari.Yani dünyanın parasını veriyosun bide yararını görmeyince sinirleniyor insanklava:

Ben 6 ay boyunca roaccutane kullandım çünkü sivilcenin tek ve kalıcı çözümü bu ilaç. Onun yanında Eubos yüz yıkama jeli ve Ceradolin losyon kullandım. İkisinden de çok memnundum. Tedavi bittikten sonra kalan izler için tek seanslık kimyasal peeling yetti şimdi tek bir iz bile yok. Cildim bebek cildi gibi. Birkaç öneride bulunabilirim;
Eğer cilt problemleriniz varsa cilt ürünlerinizi sadece ''ECZANEDEN'' alın. Kozmetikçilerden değil! Dermalogica bu konuda cidden güvenilir bir marka. LA Roche Posay ve Skincode da öyleler. Bu üç markayı gözünüz kapalı alabilirsiniz bence. Benim cildim kadar problemli ve alerjik bir cilde bile sorun çıkarmayan ürünler. Siyah noktalar için tek çözümse kil maskesi bir aylık kullanımda ne siyah nokta ve lekeleri en aza indirgiyor. Son olarak da cildi bozuk insanların cilt yapısı genelde yağlıdır bu yüzden minarelli ve özellikle su bazlı ürünler tercih edilmesi gerekir. Nemlendirici, fondöten ne olursa olsun su bazlı alın.

ben de çok şey denedım ama hıç bırı bi işe yaramadı lımon suyu kullandım o da cıldımı kuruttu.perşembe günü dermatologa gıdıcem prof.muş bakalım sonuç ne olacak inşallah kurtulurum bu ılletten

bende kımyasal peelıng yaptırmak ıstıyorum nerde yaptırdın acaba guzellık merkezlerı bu kaonuda guven vermıyor bana bılgı verırsen sevınırım

kızlar merhaba
ben poliskist over hastayım.bebek tedavisi görüyorum. bu yüzden yanaklarımda tek tük sivilceler çıkıyor ama hemen sönüyorlar tabiki izleri kalıyor geriye. kadın doğum uzmanı doktorum kendi cildi için neostrata cilt düzenleyici losyon kullandığını söylemişti. bende gittim aldım 3 haftadır kullanıyorum. ilk başlarda işe yaramıyormuş gibi oldu fakat sonradan cildim soyulmaya başladı. soyulma derken çirkin bir soyulma değil yüzümü yıkayınca sanki hamamda kese yaparsınızda ölü deriler yuvarlanır vücunuzda o şekilde yuvarlanıyor. elinizle nazikçe yüzünüzü ovarak ölü derileri atıyorsunuz. arkasından bepanten krem sürdüm. hergün akşam neostrata cilt düzenleyici losyon (15 aha olan) sürdüm sabahlarıda sadece bepanten sürdüm.güneşe çıkmadım.kahverengi lekelerim kayboldu ve burnumun iki yanında bulunan gözenekli bölge sıkıştı.yani gözeneklerim küçüldü.belli belirsiz oldular. ben memnun kaldım. pahalı bi ürün ama 2 sene rahat gider.

kızlar akne sonrası kalan çukurluklardan ve lekelerden kurtulmayı başaran var mı kimyasal peelingin sonuçları çok mu ürkütücü bir ay yüzün ciğer gibi kıpkırmızı dolaşmak zorunda kalındığı doğru mu yada madakassol kullanıp da çukurluklarından kurtulmayı başarabilen var mı lütfen başaranlar yardımcı olsun şimdiden teşekkürler

Ben bu gün aktardan bir krem buldum ingiltere sağlık bakanlığı onaylı dünyaca ilk 10 a girmiş bir krem mişş
çok övdü aktarcıı dene 3 gün sorna gelip teşekkür ediceksin hatta yüzünün yarısına dene istersen dedi 1 haftada sonucu gör dedi..
Çok kesin konuştu tüm sivilcelilere lekelere ve sivilce izlerine iyi geliomuşş yha denesemmi kii ?????????

Effect Akneye Meyilli Ciltler İçin Naturel Krem
ismi bu 65 lira felan kararsız kaldım çok ufak bişi ama 6 ay 1 yıl gider dedi çok övdüü aklım karıştı..boshayallersmile

Benim cildimde tek tük sivilceler vardı özellikle yanak bölgemde doktorum 1 seanslık kimyasal peeling uygulaması yeterli senin için kökten çözüm olur dedi. Çok da iyi bir hastanede yaptırdım bunu. İlk 3 hafta boyunca cildim pürüzsüzdü tek gram makyaj yapmadan çıkıyodum ve arkadaşlarım yüzüne ne sürdün süper görünüyo fln diyodu yalnız 1 aydan sonra eskisini mumla arayacağım vaziyete geldi felaket bir hal aldı ve roaccutane kullanmak zorunda kaldım senağlama

Bi de yeni bi krem duydum eczacıdan adı ''Provenance Acne Blemishes Cream'' kullananlar çok olumlu sonuçlar alıyomuş kullanan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…