mrb, bu losyon;kızlar merhaba
ben poliskist over hastayım.bebek tedavisi görüyorum. bu yüzden yanaklarımda tek tük sivilceler çıkıyor ama hemen sönüyorlar tabiki izleri kalıyor geriye. kadın doğum uzmanı doktorum kendi cildi için neostrata cilt düzenleyici losyon kullandığını söylemişti. bende gittim aldım 3 haftadır kullanıyorum. ilk başlarda işe yaramıyormuş gibi oldu fakat sonradan cildim soyulmaya başladı. soyulma derken çirkin bir soyulma değil yüzümü yıkayınca sanki hamamda kese yaparsınızda ölü deriler yuvarlanır vücunuzda o şekilde yuvarlanıyor. elinizle nazikçe yüzünüzü ovarak ölü derileri atıyorsunuz. arkasından bepanten krem sürdüm. hergün akşam neostrata cilt düzenleyici losyon (15 aha olan) sürdüm sabahlarıda sadece bepanten sürdüm.güneşe çıkmadım.kahverengi lekelerim kayboldu ve burnumun iki yanında bulunan gözenekli bölge sıkıştı.yani gözeneklerim küçüldü.belli belirsiz oldular. ben memnun kaldım. pahalı bi ürün ama 2 sene rahat gider.
Benim cildimde tek tük sivilceler vardı özellikle yanak bölgemde doktorum 1 seanslık kimyasal peeling uygulaması yeterli senin için kökten çözüm olur dedi. Çok da iyi bir hastanede yaptırdım bunu. İlk 3 hafta boyunca cildim pürüzsüzdü tek gram makyaj yapmadan çıkıyodum ve arkadaşlarım yüzüne ne sürdün süper görünüyo fln diyodu yalnız 1 aydan sonra eskisini mumla arayacağım vaziyete geldi felaket bir hal aldı ve roaccutane kullanmak zorunda kaldım senağlama
mrb, bu losyon;
NeoStrata Face Cream Plus 15 AHA Yüz Kremi adıyla mı satılıyo?güneşe çıkmadığınızı yazmışınız .ben günde mecburen yarım saat güneşe çıkmak zorundayım.güneş etkisini mi azaltıyo?koruyucu sürüp çıksam nasıl olur?
Kızlar Bende İmex iLe Eş Değer Olan ACNEDUR Kremiyle Sivilcelerimden KurtuLdum Cuma Günü Kullanmaya Başladım Geceleri , Bu Gun Gunlerden Cuma 1 Haftada Yok Oldu Sivilcelerim . Ama Herkeste Aynı Etki oLurmu BilememCADIARZU
canım bunu doktor mu önerdi cilt tipin nasıl biraz daha bilgi verirmisin
kızlar arap kızı kremi aldım dün faydası olcakmı bakalım varmı kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?