Kızlar benim yüzümde çok sayıda sivilce izi var ve ne yaptıysam geçmedilerbir arkadaşım ameliyat izlerinin giderilmesnde kullanılan "Contractubex" ilacı sayesinde izlerinden kurtulmuştu. bunu yüzüne süren var mı hiç??? ben pek emin olamadığımdan cesaret edemedim henüzz.. sizden cevap bekliyorum.. daha sonra da bir cilt doktoruna danışırım:)
Bu mesajı yazdıktan sonra arkadaşımdan yüzünün resmini istedim. Tedaviden önce ve sonrasını fotoğraflamıştı.. Bunu da ekliyim bari..Fotoğrafı küçülttüğüm için biraz çözünürlük kaybı olabilir kusura bakmayın..
Ben kesin başlıyorum bugün kullanmaya
[/Q
bu ilacı mutlaka bbende kullanıcam. izler yüzünden sürekli fondöten kullanıyorum ve okulda da yasakne kadar bunun fiyatı ya?
Başladın mi kullanmya noldu etki etti mi merak ettim gerçi az bi süre olmus ama
Başladın mi kullanmya noldu etki etti mi merak ettim gerçi az bi süre olmus ama
değişimm süperrr benmde hamilelikten çıktı birazzz ama ne sürdüysem geçmedi geçio gene çıkıo sinir oldumm fiyatı ne kadar acaba eczaneye sorarm hamileler kullanabliomu die bide her cilde atki etmez gerçi ama ilk defa duydum bunu umutlandm
arkadaşlar contractubex kullanan varsa bana kaşıntı yapıp yapmadığını söleyebilirler mi?böle bi sorun yaşıyorumda acaba normal mi die sormak istedim teşekkür ederimm....
Arkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
yüzümdeki sivilce lekelerinden nasıl kurtulabilirim???? bana yardım edin
bu arada arkadaşlar Allah izin verirse yarın sağlık ocağına gidip Contratubex alıcam.ne de olsa SSK veriyormuş bu ilacı.sayfaların hepsini okudum bu ilaç daha cazip geldi bana.kullandıktan sonra gelişmeleri yazarım arkadaşlar.
Kızlar benim yüzümde çok sayıda sivilce izi var ve ne yaptıysam geçmedilerbir arkadaşım ameliyat izlerinin giderilmesnde kullanılan "Contractubex" ilacı sayesinde izlerinden kurtulmuştu. bunu yüzüne süren var mı hiç??? ben pek emin olamadığımdan cesaret edemedim henüzz.. sizden cevap bekliyorum.. daha sonra da bir cilt doktoruna danışırım:)
Bu mesajı yazdıktan sonra arkadaşımdan yüzünün resmini istedim. Tedaviden önce ve sonrasını fotoğraflamıştı.. Bunu da ekliyim bari..Fotoğrafı küçülttüğüm için biraz çözünürlük kaybı olabilir kusura bakmayın..
Ben kesin başlıyorum bugün kullanmaya
[/Q
bu ilacı mutlaka bbende kullanıcam. izler yüzünden sürekli fondöten kullanıyorum ve okulda da yasakne kadar bunun fiyatı ya?
contractubex´i ameliyat izini gidermesi icin kullanmistim, pek faydasini görmedim. Bir kac kere yüzüme uygulamistim soyma islemi yaptigi icin sürüldügünde cok kasinti yapiyor, az miktarda sürmek gerekiyor. su an cok az kalmis ama sivilceleri gidermek icin 2-3 gün deneyecegim. sizleri bilgilendiririm ins. bu arada yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 18 Euroya almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?