Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kuru mayayı herkes çok öneriyo annemde dahil annemle cilt tiplermz aynı ondan dolayı deneyebilirm yağlı ciltler kuru maya ve ılık su kuru ciltler ise kuru maya ve süt ile kullanabilir..

arkadaşlar size tavsiyem şu yüzünüze fazla müdahale etmeyin sabah akşam black mud soap (siyah çamur sabunu) bununla yıkayın 40 tl felan fiyatı

Siyah çamur sabunu normal sabunların doğal bir alternatifidir. Kremsi, beyaz köpüğü cildinize temiz ve taze bir görünüm sağlar. Saf Deed Sea çamuru içenmekte olup, kokusuzdur.

• pH 6
• Yağlı ve akneli ciltler için ideal bir temizleyicidir.
• Anti Bakteriyeldir, gözenekleri temizler.
• Cildin pH,nem ve yağ dengesini sağlar.
• Yüksek konsantrasyonlu Dead Sea Zengin Mineralli Çamur İçerir.
• Formülasyonun %25’i çamur içerir. Sentetik kimyasallar içermez.
• Yüz ve vücut için kullanılır.
• Akabinde DSSM Nemlendirici kullanılır.
• Yoğun özünden dolayı sert ve dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.

bende sebum dengesizliği var ama fiyatı 35 tl en iyi sabunlar arasındadırburnumun üstüde siyah nokta küpü gibi

izler içinde kil maskesi öneririm saf gül suyu kilin içine 4 damla zayetin yağı dökün 4 damlayı geçmesin sonra gül suyu dökün ve 1 saat beklesin
1 saat sonra suyunu çekicek beklemezseniz maske pütürlü olur çektikten sonra 1 çay kaşığı kayısı yağı dökün ve karıştırın sürün bunu yapmadan önce buhar banyosu yapın suyun içine elma sirkeside ekleyin yüzünüzü yıkadıktan sonra maskeyi sürün ve cildiniz yağlı ise yeşil değil ise beyaz kil kullanın haftada 2 kez yapın bu işlemi sabunlada sabah akşam yıkayın yüzünüzü ve kullandığınız nemlendiricinin içine e vitamini ampül katın eczanelerde bulunuyor zamanla cildinizin düzeldiğini görüceksiniz özelliklse bu önerdiğim sabun sivilceli ciltler için ideal roaccutane kullanırken bu sabunu kullanıyolar fiyatı pahalı ama olsun

ergenlikten sonra sivilcelerim çoğaldı. doktora çok gittim bir sürüde ilaç kullandım işe yaramadı. geçen seneden beri kükürtlü sabun kullanıyorum artık hiç sivilce çıkmıyor. sorunum şu ki önceden kalma kırmızı lekeler var ve geçmiyor. sağ yanağımda nerdeyse hiç yok ama sol yanağımı insanlara dönmek istemiyorum resmen :S bepantene kullanayım dedim ama bi iki gün sonra lekeler daha belirgin gibi geldi bana. ne yapmalıyım??

kızlar conturbex annem ameliyattan sonra kullanmıştı ama o pek memnun kalmadı sivilce izlerine ne derece etkilidir bilemiyorum ben ufacık sivilce izlerime sürmüştüm zaten benim yok ama sürmek için sürmüştüm ben kaşınmadım sürdüğümde alerjik bi bünyem olmasına rağmen . yüzümdeki beni aldrıdrığımda doktoruma iz kalmasın diye conturbex kullanabilir miyim demiştim evde var nasıl olsa diye ama doktorum scarex jel önermişti. conturbex jeli devlet ödüyo bildiğim kadarıyla ama scarex i ödemiyo galiba bu arada belli belirsiz çok az bi izi var benin alındığı yerde:)

yüzümdeki sivilce lekelerinden nasıl kurtulabilirim???? bana yardım edin

Tatlım ben Datça'da yaşıyorum.Sadece burada ve Bodrum'da bayiisi olan bir kozmetik markası var.Ama ürünler tamamen doğal.Sahiplerini şahsen tanıyorum için rahat olsun.Lekelere iyi gelen ürünler var.Argan yağı,shea butter ve arganlı maske. Aklımda kalanlar bunlar.Bu ürünleri denedim ve memnun kaldım.tavsiye ederim.dene istersen. :)

kızlar doktor bana tretin krem werdi kullanan we işe yarayan war mı kırmızı leke we izler için..lütfen cewaapp:)

canım inş msjımı görürsün krem işe yaradımı

evet arkadaslar dedigim gibi contractubex jelim cok al kalmisti ama 4-5 gün kullanmama yetti. Önce jelden biraz bahsetmek istiyorum, netten özelliklerini okudum. Yeni yada eski yara izlerini gidermeye ve izlerin büyümesine yani kabarmasina karsi etkili , iltihap önleyici ve yarali bölgeyi gevsetip düzlestiri özelliklere sahip. Icerdigi sogan özü sayesinde ihtilap ve alerjik reaksiyon önleyici. JEli sürdügüzde cildiniz emmiyor jel yüzünüzde kuruyor ve cildinizi geriyor, birkac saat sonra yada gece kullandiginizda , sabahleyin kurumus jeli ovalayarak cikartiyorsunuz.

Artilariyla eksileriyle kendi deneyimimi düsüncelerimi paylasmak istiyorum

Artilari:
Kullandigimin ilk sabahi yüzümü yikadiktan sonra gözle görülür bir fark gördüm , cildim beyazlamis, kabarik olmayan pembe sivilce izleri azalmis, cildim pürüzsüzlesmis ve ipek gibi yumusacikti. birkac gün kullandiktan sonra sivilcelerin daha az ciktigini fark ettim.

Eksileri:
Jeli cildime sürdükten sonra asiri bir kasinma olusuyor, bu jelin etki ettiginden kaynaklandigini biliyorum, öyle olmasi cildimin iyilestigi anlamina geliyor, ama yatmadan önce uyguladigim icin uykuya dalmak isterken illaki daha fazla hissediyorum etkiyi, ve genelde hemen uyuyamazsam bir sekilde kasiyarak jeli cikartiyorum.
Jeli tüm yüzüme uyguladim yanaklarimin üst kismi (burnumun hem yanlari) biraz fazla etkilendi pembelesti, oraya daha az sürdüm.
bir sefer alnimda ve yanagimda olan özlü iki sivilceye uyguladim. sabah kalktigimda ikisindede kan toplanmisti , pamukla sildim koyu renkte kan akti biraz. benim düsüncem iltihapi topladi. daha sonra yatagimi toplarken yastigimin üstündeki havludada kan izi oldugunu gördüm, yani gece yan yatigimdada kanamis. kanamasi iyimi kötümü bilemicem, sizlerle paylasmak istedim.

Sabahlari yüzümü yikadiktan sonra bolca günes kremi kullaniyorum. Aslinda yazin cilt soyma islemi yapilmiyor biliyorsunuz. Ama ben tekrar siparis verdim ve devam kullanicam ins. . bu arada fiyati 13.50EUR/ yaklasik 27 YTL . Umarim sizede yardimci olur, baska kullanan olursa tecrübelerini paylassin ltf

Kızlar ben pazar gününden beri popolin pişik kremi ve zinco adlı çinko hapı kullanıyorum.Henüz üç gündür kullanıyor olmama rağmen yüzümdeki sivilceleri söndürdü.Şimdi sadece sivilce izlerim kaldı,onları da giderek açıcak inşallah.Gece yatmadan önce hapı içip yüzüme komple pişik kremi sürüyorum.Bu arada sabah akşam yüzümü La Diva(papatya,susam,gül)karışımı sabunla yıkıyorum.Geceleri krem sürmeden önce de gül yağıyla cildimi siliyorum.Tüm bunları üç gündür uyguluyorum ama fark gerçekten inanılmaz geldi.İlk kez sivilceyle ilgili bir şeyden umutluyum.

Yüzümün sağ tarafında koskocaman iltihaplı sivilceler vardı şuan onların yerine ufak pembe izler var.Sizlere de denemenizi tavsiye ederim.

canim öncelikle geçmiş olsun birincisi yediklerine cok dikkat etmelisin yaglı şeyler yeme daha sonra cilt tipine uygun guzel bi temizleyici tonik ve nemlendirici al 15-20 günde bir gene sivilceli ciltler için bir maske kullan kil veya camur maskesi olabilir bu sekilde cildin hızlı bi sekilde duzelir diye dusunuyorum
temizleyici tonik vee kremde onerebilicegim markalar kora organics olabilir yurt dısında satılıyor almak zor ama getirte bilirsin fiyatlar biraz tuzlu ama kesinlikle organik yan etkisi yok boyle sivilce izlerine cok iyi geliyor bir arkadasinin yolu yurt dısına duserse veya sen gidersen mutlaka al derim, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…