arkadaşlar bu izleri geçirmede başka yöntemler bilen, deneyen varsa lütfen paylaşsın
arkadaşlar gerçekten genel olarak devamlı sivilce çıkıyorsa cildinizde ve artık bıktıysanız gidin bi cildiyeye sizi aknetren,roaccutane,zoratenin bu 3 ilaçta aynıdır bu tedaviyi görün. ben 2 yıl önce acayip sivilcelenmiştim şimdi cildim bebek gibi ve bir tane bile sivilce çıkmıyor artık cildimde. 6 ay aknetrent kullandım. bu yan etkileri de çok abartıyorlar altı üstü dudak ve cilt kuruluğu yaptı onu kremlerle takviye edebiliyorsun ve bol su içerek kontrol altında tuttum. yok onu sür şunu sür bu soyuyormuş şu iyi geliyormuş herşeyi yüzünüze sürüp mahfediyorsnuz . inanın cildime hayatımda saymaca makyaj yapmışımdır ama bebek gibi oldu bu ilaçla ne bi siyah nokta ne bi sivilce.ve sadece suyla yıkıyorum . sabun bile sürmeyin cildinize.gidin cildiyeye 6 ay sabredin tedavi olun. ilacın fiyatıda öyle pahalı bişeyde değil zaten sigorta yarısnı karşılıyor 20 tl ödüyordum yanlış hatırlamıyorsam.
Merhaba kızlar!!!!
Bende de eskilerden kalma sivilce izleri vardı çok sinirimi bozan. Aslında çok dikkat çekici değil de ben farkında olduğum için takmıştım. Göğsümde, boynumda, sırtımda ufak ufak dolu lekeler de onları pek sallamıyorum.
Neyse Ermeni hastanesindeki Serkis Beye gidemedim bir türlü o yüzden çok güvenmediğim bir cilt doktoruna gitmek zorunda kaldım.
Sabahları sürmem için Sivex, akşamları sürmem için eritretin ve 3 gun ıc 4 gun ıcme yontemıyle ıcmem ıcın de azitro verdi. Sıradan derin sivilce izleriymiş. Geçmezse peeling yaparız dedi.
Gel gelelim kullanalı bir hafta olacak cildim mahfolduilk günler neyse de günden güne tahriş oluyor artık süremiyorum ikisini de, kıpkırmızı garip yanık gibi oldu sürdüğüm yerler üzerine tekrar sürünce acıdan ölüyorum.
Bugün tedaviyi bırakıp yogurt surdum bir güzel rahatladı suratım. Ama hata mı yapıyorum diye içim rahat değil. Mantıken düşününce derinin soyulması için canın acıması lazım ama öteki yandan şimdi oluşan lekeler nasıl gidecek peki aklım almıyor..
Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinicem. Hepinizi öpüyorumm
valla benim sivilcelerimi 2günde iyileşti süper bişi rica ederim ama akşam uyumadan önce temiz cilde sür makyajını temizlemeyide unutma üşenme hııısengözlerimebaksanab
Merhaba kızlar!!!!
Bende de eskilerden kalma sivilce izleri vardı çok sinirimi bozan. Aslında çok dikkat çekici değil de ben farkında olduğum için takmıştım. Göğsümde, boynumda, sırtımda ufak ufak dolu lekeler de onları pek sallamıyorum.
Neyse Ermenii hastanesindeki Serkis Beye gidemedim bir türlü o yüzden çok güvenmediğim bir cilt doktoruna gitmek zorunda kaldım.
Sabahları sürmem için Sivex, akşamları sürmem için eritretin ve 3 gun ıc 4 gun ıcme yontemıyle ıcmem ıcın de azitro verdi. Sıradan derin sivilce izleriymiş. Geçmezse peeling yaparız dedi.
Gel gelelim kullanalı bir hafta olacak cildim mahfolduilk günler neyse de günden güne tahriş oluyor artık süremiyorum ikisini de, kıpkırmızı garip yanık gibi oldu sürdüğüm yerler üzerine tekrar sürünce acıdan ölüyorum.
Bugün tedaviyi bırakıp yogurt surdum bir güzel rahatladı suratım. Ama hata mı yapıyorum diye içim rahat değil. Mantıken düşününce derinin soyulması için canın acıması lazım ama öteki yandan şimdi oluşan lekeler nasıl gidecek peki aklım almıyor..
Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinicem. Hepinizi öpüyorumm
kızlar arap kızı kremı kullandınızmı hiç
Kızlar benim yüzümde çok sayıda sivilce izi var ve ne yaptıysam geçmedilerbir arkadaşım ameliyat izlerinin giderilmesnde kullanılan "Contractubex" ilacı sayesinde izlerinden kurtulmuştu. bunu yüzüne süren var mı hiç??? ben pek emin olamadığımdan cesaret edemedim henüzz.. sizden cevap bekliyorum.. daha sonra da bir cilt doktoruna danışırım:)
Bu mesajı yazdıktan sonra arkadaşımdan yüzünün resmini istedim. Tedaviden önce ve sonrasını fotoğraflamıştı.. Bunu da ekliyim bari..Fotoğrafı küçülttüğüm için biraz çözünürlük kaybı olabilir kusura bakmayın..
Ben kesin başlıyorum bugün kullanmaya
[/Q
bu ilacı mutlaka bbende kullanıcam. izler yüzünden sürekli fondöten kullanıyorum ve okulda da yasakne kadar bunun fiyatı ya?
Canım bende sivilce sorunuyla yıllarca uğraştım denemediğim şey kalmadı
helehele kapatma işi o fondoten pudra çoğaltıyo
sana çözümümü sölim
ımex krem hem fondoten bazlı
Kapatıcı şeklindede kulanıyosun hemde tedavi ediyo
Dene bende tek çözümü onda buldum
gece nokta nokta sivilceye sür biraz yoğunca gündüz fondoten gbi kulan çok memnunum
şimdi. Kolay gelsn Çokta ucuz ayrıca doktorda yazıyo
Sigortadan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?