- 5 Temmuz 2015
- 221
- 20
- 18
neredeyse bitiresiye kadar kullandım tatlım ,benim cildim biraz alerjik onla da alakalı olabilir kaşındırdı ve baya kızarttı ama sivilceye benzemiyordu böyle kırmızı kırmızı kaşınıyodu bende bıraktım bidaha da almadımMeraba canim.
En son yazdigimdan snra siparis verdim duoyu.
Su an kullaniyorum.
Sivilcelerim azaldi diye bilirim.
En son hala tek tuk sivilce sikardi su an oda cikmiyor memnunum yani.
Cogu kiside memnun sende niye alerji yaptiki sasirdim.
Acaba o alerji dedigin sivilcelermi?
Cunku her akne ilaci basta yuzunu azdirir.
Deriyi dipden temizledigi icin tum sivilceler disari vurur.
Eminmisin kotu geldiginden? Kac gun kullandin?
neredeyse bitiresiye kadar kullandım tatlım ,benim cildim biraz alerjik onla da alakalı olabilir kaşındırdı ve baya kızarttı ama sivilceye benzemiyordu böyle kırmızı kırmızı kaşınıyodu bende bıraktım bidaha da almadım
Hm. Aslinda bakarsak ben duoyu aldim ama duodan daha cok effaclar k dan memnun kaldim.
O aninda bi etki ediyor. Makyajdan once surdugumde yzumdeki sivilce lekerini cok gideriyor. Yuzum tek tona kavusuyor.
Onu kullandinmi peki? Odami alerji yaptj?
canım bu effeclar k sivilce lekelerini geçiriyormuş öyle mi gerçekten? bir de soyucu etkisi var sanırım gündüz de kullanılıyor mu, güneş daha fazla leke yapmasın sonra?
Evet canim effaclar k koyu renk tonunu dizginliyor. Sabah aksam kullanman gerek.
Sana geciriyor tam olarak diyemem cunku su an 2 tup bitirdim ve gecirmedi benimkileri.
Ama bi kac saatligine dizginledigi dogru.
Mesela makyjdan once super base olarak.
Yok canim icinde beyazlatici madde iceren urunler guneste kotu etki yapar, effaclar k oyle bi madde icermiyor. La roche posayin expigment diye bi kremi var o kremde soz konusu olur ancak o dedigin.
K deriyi iylestiriyor daha cok. Bende bu iylesme suresi cok uzun surdu ama. Cok cok yavas ilerliyor. Ama base olarak memnun oldugum icin kullanmaya devam ediyorm.
Ama ondan ayri, gunes kremi her zaman tavsiye edilir gunesli havalarda. Hatta kisin aylrinda bile. O yuzden kullanman en guzeli. Ve hayir soymuyor yuzu.
effaclar k yı hiç kullanmadım bu aralar kendi haline bıraktım yer bulan çıkıyoHm. Aslinda bakarsak ben duoyu aldim ama duodan daha cok effaclar k dan memnun kaldim.
O aninda bi etki ediyor. Makyajdan once surdugumde yzumdeki sivilce lekerini cok gideriyor. Yuzum tek tona kavusuyor.
Onu kullandinmi peki? Odami alerji yaptj?
effaclar k yı hiç kullanmadım bu aralar kendi haline bıraktım yer bulan çıkıyo
DoğruSivilceden biktim ya.
Nefret ediyorum yuzu kaymak gibi kadinlardan. Onlari yuzu boyle olmasaydi biz bu kadr goze batmazdik
Doğru
ben bir de zayıf olanlara gıcık oluyorum.öyle bir handikapım da var benim
Bak orda farkliyiz. Ben zayifim.
Ama birz fazla zayifim o baska.
Canım çok şey denedim ama evde yaptığım şeyler neredeyse hiç işe yaramadı en sonunda cildiyeye gittim .Arkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
Adını söyler misin?sadece sivilce üzer8ne mi sürüyorsun,nasıl kullanıyorsun?Canım çok şey denedim ama evde yaptığım şeyler neredeyse hiç işe yaramadı en sonunda cildiyeye gittim .
Bana güzel bi krem verdi her akşam sürüyorım sivilcelerden eser yok
Benzamycin ilacın adı eczanelerde bulabilirsinAdını söyler misin?sadece sivilce üzer8ne mi sürüyorsun,nasıl kullanıyorsun?
Benzamycin ilacın adı eczanelerde bulabilirsin[/Q
tüm yüzüne sür tatlımAdını söyler misin?sadece sivilce üzer8ne mi sürüyorsun,nasıl kullanıyorsun?
Benzamycin ilacın adı eczanelerde bulabilirsin
Çok teşekkür ederim. Ben de 4 aydır yaklaşık sudocrem kullanıyorum. Mucize yaratmadı.ama işe yaradı.tüm yüzüne sür tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?