cildiniz şuan nasıl ? ve fiyatları nasıl bu tedavinin? ben de böyle bi tedavi düşünüyorum gözeneklerim büyük ve çukurlarım var bunlar için iyi gelir mi acabaArkadaşlar, ben yaplı bir cilt sahibiyim ve beyazım. Güneş lekelerim, aknelerden sebep geniş gözenelerim, çillerim ve mimik sebebiyle derinleşmiş alın çizgilerim, kaz ayaklarım ne ararsanız vardı yani..
1,5 ay önce dermapen yaptırmaya başladım, her 10 günde 1 seans şeklinde. Şu ana kadar 3 seansı bitirdim ve sonuç:
güneş lekelerim azaldı
çillerim görünmüyor
gözeneklerim daha küçük
en önemlisi mimik ve kaz ayaklarını artık göremiyorum :)
3 seansım daha var ama daha şimdiden sonuçlar mutluluk verici.
yaptırmadan önce çok inceledim.Dermapen, üstüne uygulanan serum ve serumun yedirilmesi için detaylı bir araştırma yaptım. Benim yaptırdığım üçlü birleşimde hepsi FDA onaylı ki bu içimi rahatlattı. Dermapen ile yüzümde bir sürü nano delik açılıyor ( acı yok, kanama yok, kızarma yok) üstüne özel bir serum uygulanıyor ( 6 büyüme faktörü ve kollajen içeren bir serum) ve bu serum cilt ütüleme denen radyofrekans (ultrasound) denilen bir cihazla cilde yediriliyor. Böyle etki 3 e katlanıyor.
Görenler botoks mu yaptırdın diyorlar :) övgüler süper, tavsiye ederim.
ben peeling için tca % 25 lik kullanıyorum memnunum yüzdeki delikleri ve çilleri gidermede % 25 tca yeterli daha fazlasına gerek yok doa kozmetik ürünü kullanmıştım hiç yararını görmedim, şimdi kullandığımı ise sanalpazar dan almıştım şefaf şişede ondan memnunum markasını yazmayayım
En iyisi cildiyeye gitmek ben gittim suan devam ediyor tedavim siyah noktadanda sivlcedende eser yok
Hangi ilaclari kulandiniz acaba
Slm yüzündeki izlerArkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
sanırım senin cildeki problem gülsuyu ile giderilecek gibi değil kimyasal parkadaşlar aranızda veya çevrenizde kimyasal peeling yaptıranınız var mı, varsa gerçekten beklediği sonuca ulaşabildi mi veya en azından yaklaşabildi mi lütfen yazsın..
yüzümde yakın geçmişten kalan derin olmayan bi akne deformasyonu mevcut ve ben bu sonbahar mutlaka peeling yaptırmayı düşünüyorum ama tereddütteyim tecrübelerinize ve fikirlerinize çoooook ihtiyacım var, cevaplarınızı bekliyorum kızlar...
slm cildindeki sıkıntı ne boyutta ne kadar eskiarkadaşlar aranızda veya çevrenizde kimyasal peeling yaptıranınız var mı, varsa gerçekten beklediği sonuca ulaşabildi mi veya en azından yaklaşabildi mi lütfen yazsın..
yüzümde yakın geçmişten kalan derin olmayan bi akne deformasyonu mevcut ve ben bu sonbahar mutlaka peeling yaptırmayı düşünüyorum ama tereddütteyim tecrübelerinize ve fikirlerinize çoooook ihtiyacım var, cevaplarınızı bekliyorum kızlar...
Bazıları sivilce bazıları da kıl köklerinden kaynaklanan sivilce gibi birşey 3 ay önce gittim ama doktora hamile olduğundan izine çıktı o yuzden gidemedim ama tedaviyi bırakmadım kremleri kullandım ama pek bi fayda olmuyor . Hem sivilce hem izleride var önceleri kullandıklarım sivilceleri kuruttu yok etti ama sivilce yerleri iz gibi kaldı yani . 2 doktora gittim ikiside aynı krwmleri verdi ama sürekli gittiğim her ay gidiyodum böyle en son aknetrent verdi ama ben olsam kullanmazdım dedi kötü yönleri varya o yuzden birde hormon testi yapılcaktı ama yaptırmadımTam olarak anlayanadım kusua bakma sırtındakiker sivilce mi? Sürekli çıkıyorlar mı yoksa izleri mi kaldı? En son ne zaman doktora gittin? Tam olarak ne teşhis kondu? Sanırım çok soru sordum ama doğru teşhis yoksa doğru çözüm de zor demektir geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?