Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bana doktor sivilce izleri için imex vermişti fakat cok bi etkisini görmedim.izlerini geçirmiyor.ayrıca yüzü pul pul yapıyor.yüzün rengi bi garipleşiyor.bana doktorum izlerin peeling ile geçebileceğini söyledi.şu an roaccutane kullanıyorum.izler geçmezse 6 ay sonunda peeling yaptıracağım.

sana şunu tavsiye ederim eczanelerde satılan kükürtlü sabunu dene derim faydasını görüceksin bakk......

sana şunu tavsiye ederim eczanelerde satılan kükürtlü sabunu dene derim faydasını görüceksin bakk......

merhaba arkadasım ben madecassol e baslayalı 3 gün oldu sivilce izleri için sonucları yazarım kımyasal peelıng yaptırmak istemıyorum sonucları yazarm eğer işe yaramazsa bugday yağını denıycem kantoron ve aynısefa kremı de var aklımda aynısefa yı renk acmak için önerdiler izlerede düşünüyorum

Kızlar bende dün aktara kükürtlü sabun almaya gittim bana bi doktor söylemişti bu sabunun sivilcelere çok iyi geldiğini.Aktardaki adam birde üstüne arap kızı diye bişey verdi bu sabunu kullandıktan sonra bu kremi sivilce olan yerlere iyice yediriceksin dedi dün akşam yaptım sabah kalktığımda sadece çene bölgemde(sivilce çoktu bu bölgede)pul pul olmuştu deri soyuluyodu sanırım bu yöntem işe yarayacak, biraz daha kullanayım ardadaşlar sonuçlarını yazıcam size ok a.s

komedonlar ve akne lekesi için size BEPANTHEN öneririm kesin sonuc alırsınız 5milyon fiyatı

lazer yada epilasyon sonrasında kullanılacak kremde PANTENOL PLUS ikiside çok etkili

ne pantenol plus ne bepanten ne de madecassol işe yaradı arkadaşlar. kesinlikle içten tedavi şart. monodoks antibiyotik kullanıyorum. 100 mg dozu çok düşük. benim karaciğerimde sorun olmalı ki doktorum bu ilacı yazdı. ama çok iyi geliyor. doktorunuza danışarak kullanın. sivilce çıkmasını da engelliyo, izlere de iyi. sevgiler

ne pantenol plus ne bepanten ne de madecassol işe yaradı arkadaşlar. kesinlikle içten tedavi şart. monodoks antibiyotik kullanıyorum. 100 mg dozu çok düşük. benim karaciğerimde sorun olmalı ki doktorum bu ilacı yazdı. ama çok iyi geliyor. doktorunuza danışarak kullanın. sivilce çıkmasını da engelliyo, izlere de iyi. sevgiler

hayırr sende bilemem ama kesinlikle ama kesinlikle faydası var ben 2kez kullanmama ragmen cildimde suan hiç leke kalmadı diyecek kadar az bu bir mucize yaratıyor ciğerlrinden problemi olan için doktora gitmek sart tabiki bu kremi sürsende ne kadar fayda eder ki

yabazcım bu bepanthene dediğin hangi rengi canım? yaralar, yanıklar vb. için mavisi çok etkili, şiddetle tavsiye ederim ama yüz için hangisini kullanmıştın sen canım?

tuuba86 mavili beyazlı olani aynısından söz ediyoruz bence ben cilt bakımı için kursa gidiyorum ve hocamız bu ikisini önerdi ve kurs arkadaşlarımda kullanıyor hepimiz çok memnunuz yerimseniben

valla benim sivilcelerimi 2günde iyileşti süper bişi rica ederim ama akşam uyumadan önce temiz cilde sür makyajını temizlemeyide unutma üşenme hııısengözlerimebaksanab

Kizlar Bunun Tek çözümü Var Ya Kimyasal Peeling Yada Fraxel Yada Dolgu Yaptirmak...lazer.....gerisi Boş....burda Yazanlar Sadece Sivilce Tedavisi Için

Kizlar Bunun Tek çözümü Var Ya Kimyasal Peeling Yada Fraxel Yada Dolgu Yaptirmak...lazer.....gerisi Boş....burda Yazanlar Sadece Sivilce Tedavisi Için

neden boş olsun arkadaşım insanlar kullanıp da yaşadıklarını yazıyolar bence dr önermesi ne kadar güvenilir ise kullananların önerisi de o kadar önemli tabi herkes de aynı sonuçlar görülmeyebilir ama bence yazılanlar boş diil hatta yaptıranlar kımyasal pelıngın boş oldugunu yazmıslar

Kimyasal Peeling , Fraxel , Dolgu bunları öğrenicem kimyasal biraz bana itici geliyor ama araştırmakta fayda var

.............................................................................................................

süzgün hepsini kullandım ve fayda görmedim cnm....ve eczacıyım sürekli araştırıyorum...cilddeki skarlardan kurtulmak için ya cildi soymak gerek yada orayı doldurmak yada lazerler o skarların içine yara açıp iyileşmesini sağlamak...boş olduğunu söylüyorum boşuna uğraşmayın diye....tabii istiyen denesin gene...

Son düzenleme:
madecassol krem be bepanthen cildi tüylenme yapıyor arkadaşlar sakın haaaaaaa

cildi soymak hiç iyi bişey değill ilk yaptırdığında memnun kalırsınız ama sonra sakınn derim cilt soyman çokmu iyi sanki cilt soymak diyorsunuz burda yazık milletin yüzünü mahvediceksiniz

Back
X