Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
süzgün hepsini kullandım ve fayda görmedim cnm....ve eczacıyım sürekli araştırıyorum...cilddeki skarlardan kurtulmak için ya cildi soymak gerek yada orayı doldurmak yada lazerler o skarların içine yara açıp iyileşmesini sağlamak...boş olduğunu söylüyorum boşuna uğraşmayın diye....tabii istiyen denesin gene...

tabıkı sen bılgılısın bılınçlisin ama yani şu forumları gez oku inan kımy peelıng için inan 1 kişi bile memnun kalmamış benm de yüzümde iz var sivilce izleri dr kımy peeling önerdi ama ne parasal açıdan ne sonuç olarak değeceğini sanmıyorum zamana bıraktım biraz ,bide novıderm exfolıant ve ısotrexın kullanıyorm inşallah kurtulucm umudum var hala

arkadaşlar ben mikrodermabrazyon die bir işlem yapıldığını ve iyi sonuçlar verdiğini öğrendim hala araştırıyorum ama bilgisi olan varsa anlatabilirmi . benim gözeneklerimde açılma oldu izler çok kötü değil ama beni rahatsız ediyor .en fazla 2.3 senasta geçiceni sölüyorlar az olduğu için ve son bir senede oluştu bu izler .çok derin ve uzun zaman geçen izlerin tedavizi daha zor oluomuş die duydum . bilginize .

arkadaşlar ben mikrodermabrazyon die bir işlem yapıldığını ve iyi sonuçlar verdiğini öğrendim hala araştırıyorum ama bilgisi olan varsa anlatabilirmi . benim gözeneklerimde açılma oldu izler çok kötü değil ama beni rahatsız ediyor .en fazla 2.3 senasta geçiceni sölüyorlar az olduğu için ve son bir senede oluştu bu izler .çok derin ve uzun zaman geçen izlerin tedavizi daha zor oluomuş die duydum . bilginize .

yaptıranların resmlerını gordm arastırdm ama yaptırmadm zor işlem doğrusu yüzün ciger gibi gezeceksn 2 3 hafta ıyı düşünmek lazm

ben izler icin su anda novıderm ve exfolıant kullanıyorum sankı yavas yavas toparlanıyo kuculuyo ayrıca cıldım canlı ve parlaklastı bence bu yontemden önce butun olasılıkları dene arastır tamamen gecmedıler ama yavas yavas duzelıyolar zaten 1 yıl zarfında cılt zaten kendını yenılıyo kendılıgınden gecme payıda var acele etme bence

valla benim sivilcelerimi 2günde iyileşti süper bişi rica ederim ama akşam uyumadan önce temiz cilde sür makyajını temizlemeyide unutma üşenme hııısengözlerimebaksanab

canım bende bepanten plus var oda işe yararmı yoksa kremini mi almalıyım.
bende hem sivilce var hemde lekeleri,izleri komedonlar,siyah noktalarsenağlama offfff...

tereyagını ben de duydum. ben şu an bugday yağı kullanıyorum sivilce izleri için.

canm bu mesajı uzun zaman önce yazmıssın acaba o gunden bu gune degişiklik oldumu bende merak edyorum bu yağları sen de durum nedr bılgılendrrsen sevınırım benm deizlerm var cok dııl ama yıne de bellı oluyolar sevgıler

canım geçenlerde Suna haımın yazısını okudum sivilce izleri için yumurta akı bal ve limon suyunu tavsiye ediyor ama devamlı yapmak lazım

Ben dün dr. murad acne kit 'ini aldım, 1 adet temizleme jeli, 1 adet soyucu, 1 adet leke giderici, 1 adet de renk düzenleyici losyon var kitin içerisinde.. Umarım işe yarar arkadaşlar..

ne zamandır araştırıyorm murad'ı ama kullanan birinin tecrübesini öğrenip almak istedim, canım senden haber bekliyorm..

Arkadaşlar merhaba benım cildimde hem doğum hemde sivilce lekeleri vardı ; ben 6 aydan beri aloe vera freedom msm body gel kullanıyorum, hem cildimi tedavi etti hemde lekelerimden kurtuldum sizlerede gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

kimyasal peling ise cok yarıyo yanlız bikac sefer yaptırmak gerekebilir ciltteki ölü deri soyuluyo tertemiz bir cilde kavusuyosun yanlız günese koruyucu sürmeden cıkamıyosun bakırköy jfk hst de yapıyolar.ben orda yaptırıyorum faydasını fazlasıyla gördüm..

benım cıldımde akne yada egzama yok ama sıze bı tavsıyeede bulunabılrım kükürtlü sabun bu tamamen bıtkısel bı sabun olmakla bırlıkte kasıntılı cıldlerdede kullanılır tum baharat ve bıtkısel urunler satan yerlerde bulmak mumkun hatta sıze marka bıle verırım ama yasakmı bılmem ama kükürtlü sabun denemelısınız

benimde size tavsiyem sivilceleriniz için aynı sefa kremi aktarlarda mevcut,eğer akne ve lekerleriniz varsa da salyongoz kremi var.ben şu an aynı sefa kremini kullanıyorum hem cilde tazelik veriyor hemde sivilcelrim 1 hafta olmasına ragmen geçmeye başladı

arkadaşlar bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey bir adet yumurta akına 4 -5 çay kaşığı limon suyu karıştırıp bunu yüzünüzde kuruyana kadar bekletmek sonra ılık suyla yıkamak bunu düzenli üşenmeden yaparsanız cildinizdeki durulu farkedersiniz.sonrada ara da organik kayısı yağı sürün .kayısı yağı cildi lekenlerden arındırır.bunları yapmadan önce geniş bir tencerede su ısıyıp yüzümü 10 dakika buharla açıyorum...

arkadaşlar hayvansal içerikli ve özellikle hiçbir katı yağın vücuda hiçbir faydası yoktur fakat günde yarım çay bardağı zeytinyağı yemek güzel bir cilde ve sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmanızı sağlar.

arkadaşlar bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey bir adet yumurta akına 4 -5 çay kaşığı limon suyu karıştırıp bunu yüzünüzde kuruyana kadar bekletmek sonra ılık suyla yıkamak bunu düzenli üşenmeden yaparsanız cildinizdeki durulu farkedersiniz.sonrada ara da organik kayısı yağı sürün .kayısı yağı cildi lekenlerden arındırır.bunları yapmadan önce geniş bir tencerede su ısıyıp yüzümü 10 dakika buharla açıyorum...

canım bu konuda yüzlerce şey okuduktan sora kendimce senin tarifini uygulamayı uygun gördüm, bugünden itibaren başlıyorum :dance: sonuçtan haberdar edrm..bendeki lekeler akne izleri canım, onun dışında yüzümde renksel bi fark ya da leke yok, sadece minik çukurcuklar var, bilmiyorum bakalım işe yarıycak mı?? işallah faydasını görürüm

Açıkçası bana neyin yardımcı olacağını bilemedim.. Doğal maskelerden burada yazanların çoğunu daha önce de denemiştim, kozmetik ürünü derseniz kullanmadığım ürün kalmadı ancak birbirinden fazla farkları olmadığını anladım. Cildim o kadar yağlı ki doktorun cildini çok kurutacak, pul pul döküntü olacak diye verdiği ilaçlar bana mısın demedi :)

Sivilce arada çıkıyor, hormonal olduğu için dışarıdan bir etkisi olacağını sanmıyorum. Asıl sorunum izlerle.. Sadece sivilce izleri değil, yüzümün sağ tarafından yaklaşık 7-8 aydır zona izleri de bulunuyor. Bir ara "Çil Fazıl" denen bir ürün denedim, en etkili gelen o oldu ama içinde cıva olduğunu öğrenince bıraktım. Bana da çare bulunursa herkese bulunabilir gibime geliyor :D

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

ciltteki kılları besleyen bence bepanthen bende madecassol kullanıorum ama normal bi nemlendiriciyle karıştırıyorum bi haftadır kullanmama rağmen işe yaradı....tavsiye ederim!

ciltteki kılları besleyen bence bepanthen bende madecassol kullanıorum ama normal bi nemlendiriciyle karıştırıyorum bi haftadır kullanmama rağmen işe yaradı....tavsiye ederim!

arkadasım sen izlr içinmi kullanıyosun madecassolu izlerınemi iyi geldi acaba bılgı verrsen sevnrm akne izlerı bahsettıım

Back
X