Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
en guzel yontem elma sırkesı cnm aksamları sıvılcelerın uzerıne sur derım ben.bırazcık yakar ama ıdare et artık

geçen gün eczaneden bi ürünün eşantiyonunu aldım .kadın çok övdü bi deneyeyim dedim kil maskesiymis. yaptım eh idare eder .ama 85ytl lik bişey değil .o yüzden doğal kil maskesi yapıcam yani evde kendim hazırlıcam .son umudum bu artık .artık bu da olmazsa ağlıcamsenağlama

bence en doğal peeling gülsuyu canım has gülsuyu bul onu sür yüzüne .doğal bir sıkılaştırıcı o çünkü .hepinize geçmiş olsun aynı sorun bendede var avonun bir kremi yüzünden cildim bozuldu ogünden beri de avonun cilt ürünlerini kulanmam.bir bilgiye ulaşan olan olursa yazarsa sevinirim bende.
aynen ben de öyle..avon un hiç bir ürünün önermiyorum.

Akneli ciltler için:
su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile yüzünüzü temizleyin ve su ile durulayın.Elma sirkesi cildinizi yumuşattığı gibi antiseptik özelliği ile akneye neden olan mikropları öldürecektir
Ciltteki lekeler için:
Dörtte bir litre suya 3 corba kaşıgı elma sirkesi koyup kaynatın ateşi kısın başınıza bır örtü kapatarakyüzünüzü buhara tutun.Yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin.Haftada 2 kez tekrarlanması önerilir
elma sirkesi ayrıca lekelere harika bir çözüm ama uzun vadede...

biraz geç kaldım cevap vermek için kusura bakma işlerden dolayı pek bakamadım.bizim arkadaş iskenderunda yaptırdı peelingi kimyasal değildi sanırım fiyatıda 50,00ytl idi seans başına,ama yüzü sivilcelerinden dolayı çok kötü iz bırakmıştı ama şimdi iyi kalmadı o çukurları.hatta bi defadaha yaptırıcak sonra kimyasal olmayan bir krem önermişler onu alcaktı en son gördümde arkadaşı.
bu söylediğin acaba aliminyum kristalleri ile yapılan soyma işlemi mi..bu fiyata ancak o yapılıyor diye biliyorum..kimyasal sanırım daha pahalı.bu yöntem de güzel ama derin izleri tamamen kapatmıyor.daha basit izler için...ayrıca en az ayda bir gitmek gerekiyor.

arkadaşım ben cok arastırdım yaptırmayıda düşündüm ancak 2 3 ay yüzüm ciğer gibi gezmeyı ve sölediiniz diğer etkılerı göze alamadm novıderm exfolıant kullanıyorum 1 aydr cılt canlandrma diye konu da actım cılt düzensızlıklerını ve bozuklukları düzeltme ızlerı toparlayıp kucultme cıldı canlandrma gıbı etkılerını gordm önerırım ayrıca bu sitede yıne okuduğum diğer cok önerılen diger yontemlerde var mesela kantaron yagı aloe vera çiçeğinin özü diyolar tamamen kurtulmak için bunlarıda deneyebılırım kımyasal peelıng bıldığıniz gibi meyve asıtlerı ıle yapılıyo burda bı arkadasımız doğal kımyasalpeeling tarıfı de verms onuda deneyın derm cunku mantıklı ve denenmiş yararı görülmüş herkese geçmiş olsun
ben de şimdi lekeler izler için benev'in emlite kremini sipariş ettim.ama ilginç bir güneş kremi ile beraber.bu emlite krem diğer soyucular gibi değilmiş.sadece renk açıyormuş ve cildi düzeltiyormuş.güneş ürünü ise daha ilginç.bir minik göz damlası gibi.günde 2-3 damlayı su ile karıştırarak kullanıyorsunuz.%100 korumaymış.sonuç almaya başlarsam inşallah yazacagım

süzgün hepsini kullandım ve fayda görmedim cnm....ve eczacıyım sürekli araştırıyorum...cilddeki skarlardan kurtulmak için ya cildi soymak gerek yada orayı doldurmak yada lazerler o skarların içine yara açıp iyileşmesini sağlamak...boş olduğunu söylüyorum boşuna uğraşmayın diye....tabii istiyen denesin gene...
benev'in emlite kremini hiç kullandınız mı

arkadaşlar ben mikrodermabrazyon die bir işlem yapıldığını ve iyi sonuçlar verdiğini öğrendim hala araştırıyorum ama bilgisi olan varsa anlatabilirmi . benim gözeneklerimde açılma oldu izler çok kötü değil ama beni rahatsız ediyor .en fazla 2.3 senasta geçiceni sölüyorlar az olduğu için ve son bir senede oluştu bu izler .çok derin ve uzun zaman geçen izlerin tedavizi daha zor oluomuş die duydum . bilginize .
ben birkaç kere mikrodermabrazyon yaptırdım.aslında doktorum düzenli olarak 15 günde bir gel demişti.ama ben o düzene uyamadım.buna ragmen memnun kaldım.en azından yaptırdıktan sonra burnumdaki siyah noktalar gidiyor.cildim geriliyor.ama geniş gözenekler için çok faydası olmazmış.sadece biraz küçültürmüş.

ben birkaç kere mikrodermabrazyon yaptırdım.aslında doktorum düzenli olarak 15 günde bir gel demişti.ama ben o düzene uyamadım.buna ragmen memnun kaldım.en azından yaptırdıktan sonra burnumdaki siyah noktalar gidiyor.cildim geriliyor.ama geniş gözenekler için çok faydası olmazmış.sadece biraz küçültürmüş.
arkadasım lütfen ara ara sıteye gır bu krem nası bişey etkı durumu nedr yaz eğer yararını gorursen mutlaka kullanırız ılaç özellıkte dermokozmetık bı urun dımı ayrıca bu mıkro dermabrazyon malıyet olarak nası bişey bılgılendırırsen sevınırım
:uhm::uhm:

benim çok kötü bir cilt sorunum yok ama alnımda siyah noktalarla oynamaya ve birkaç sivilce sıkmaya ilişkin olan uzun süreli lekelerim vardı. MADECASSOL kullandım hiç birşeyim yok

bu arada arkadaşıma önerdim onun cildinde çok fazla sivilce izi ve irinli sivilce vardı düzenli kullanıma bağlı onunda tüm sivilce izleri geçti. ve olan sivilceleride kurudu. umarım yardımcı olabilmişimdir.yerimseniben
kızlar ya bu ilaçı okudugum sayfaya kadar herkes önermiş enazından biçok kişi benim yüzümdeki izler çukur şeklinde olanda var ayrıca kırmızı leke şeklinde olanda var benim cildimde işe yayarmı acaba
ayrıca ben bikaç yıl önce sivilce tedavisi gördüm benim sivilcelerimin normal olmadıgını ve vucudun ürettiği mikrobu atış şekilinin sivilce yoluyla oldugunu sölemişti doktor 1 yıl tedavi oldum şimdi sivilce çıkmıyo çıksada çok küçük ama çukurluklar ve izler benim canımı çok sıkıyo bu ilaç işe yararmııııııııııı sizce yorum bekliyorum

Neostrata diye bir marka var, ürünleri kozmetik değil, daha çok ilaç niteliğinde, içinde cildi yenileyen AHA diye birşey var. Sivilceleri yok etmek için neastrata oil control jel, izler için neostrata pigment jel, ben çok memnunum herkese tavsiye derim. Eczanelerde satılıyor ama her eczanede bulamazsınız, kozmetik ağırlıklı eczanelerde vardır.

neostratra önermişsin peki bu sivilce için mi izleri için mi bana biraz acıklarmısın nasıl kullandın neler yaptın

ya kızlar Contractubex adlı nilaç cildi soyarakmı izleri gecirio eger böyleyse gnes kremi kullanmak gerekmiomu kullanan brir cevap yazarsa cok sevinirim ayrıca nezmanlar ve nasıl sekilde kullanıcaz yaw

arkadaşalr bn İMEX diye bı krem kullanıyorum dr. 2 sene öncevermişti bn bıttıkçe alıyorum 20ytl eczanelerde karneye yazılmıyo kremın rengı fondeten gibi sivilcenın ustune dokunun yeter akşam yuzmu yıkar yıkamaz suruyorum sıvılceyı kurutuyo ve çabuk geçmesını sağlıyo hatta bn makyaj yapmadan önce sivilce yerlerıme pudra falan zarar vermesın önce krem surpu sonra makyaj yapırum istersenız deneyın derım diğer sayfaları okumadım kullanan varmı bilmıyorum

neostratra önermişsin peki bu sivilce için mi izleri için mi bana biraz acıklarmısın nasıl kullandın neler yaptın

Canım hem sivilce için hem de lekeler için farklı ürünleri var neostratanın, sabah akşam sürüyosun bir de güneş koruyucu kullanıyorsun. Denemeye değer, ben çok memnun kaldım açıkçası.

arkadasım lütfen ara ara sıteye gır bu krem nası bişey etkı durumu nedr yaz eğer yararını gorursen mutlaka kullanırız ılaç özellıkte dermokozmetık bı urun dımı ayrıca bu mıkro dermabrazyon malıyet olarak nası bişey bılgılendırırsen sevınırım
:uhm::uhm:

mikrodermabrazyon için ben seansına 50 ytl veriyorum..yeni fiaytı bu yani.45 dak.falan sürüyor..ama buhara giriyorsunuz.yüz temizleniyor..sonra işlemi yapıyorlar..sorunlu bir cilt ise 15 günde bir yaptırsanız yeter.ve dediğim gibi çok derin olmayan çukurlar gözenekler kapanıyor.ve üst deri lekeleri geçiyor..
emlite kremim şimdi geldi.ancak 1 hafta 10 gün sonra bir şeyler söyleyebilirim....çünkü 6-9 hafta diyor ilk belirtileri için.

Ben Doktor Gözetiminde Sivex,İsotreksin+Monodox(Antibiyotik) kullanıyorum Tamamen Kurtulabilmem içün 6 ay boyunca aralıksız devam etmem gerekiyomuş Siyah Nokta Yağlanma Oldukça Azaldı,
Baya etkisini Farkını gördüm Tavsiye ederim Arkadaşlar_!
a.s.

ben Isotrexin'i şiddetle tavsiye ederim. tüm cildim ergenlik etkisiyle birkaç yıldır sivilce doluydu ve şimdi tek sivilce dahi yok. iki-üç haftada geçti.

bende sivilce yok ama burun ve yanak bölgemde çok siyah nokta var tabi lekeliride unutmuyorum leke çok yok ama yinede dikkat çekiyo. ne yaptıysam geçmedi ordan burdan duyduğum maskeleri peelingleri yaptım hazır maskeler aldım,geçen ay cilt bakımıda yaptım 40 ytlye ama bi sonuç alamadım.şimdi sebamedin ürününü kullanmaya başladım 5nisadan beri kullanıyorum 1buçuk ayda anca sonuç verirmiş,sabırlı olmak gerekiyomuş çünkü cilt tüm herşeyi dışanı kusuyomuş sivilcelenmeler yağlanmalar falan... eğer bi sonuç alabilirsem memnun kalırsam yada kalmazsam sizinle paylaşırım.

arkadaşlar sivilce izleri için ayrı,sivilceler için ayrı,sivilcelerden sonra yüzde kalan hafif çukurlar için ayrı ilaçlar var...lütfen yazarken hangi kategoriye girdiğini yazın...ben şahsen roaccutane kullandıktan sonra sadece yanaklarımda kalan yüzeysel çok hafif çukurlardan muzdaribim..sadece yakından bakıldığında farkediliyo olsada bunlardan kurtulmak istiyorum..bunun için bi önerisi olan varsa memnun olurum..şimdiden teşekkürler..

Back
X