Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yok cnm ne pazarlığı ben şimdi sana aaa kesin geçer hemen al kullan demek istemiyorum, bide ilaç olduğu için yanlış yönlendirmek istemedim... sivilceden kaynaklanan tırnak lekeleri varmı? hani şu sıkmak zorunda hissedp sonrada pişman olduğumuz izler? bnm onlafrın lekesiydide

slm arkadaşlar çooook uzun zamandır girememiştim, soru soranlar olmuş ve malesef cvp veremedim özür diliyorum. ben cilt uzmanına gittim ve resmen suratımda hariklar yarattı..
iltihaplı ve iri sivilcelerden kalma kıpkırmızı lekelerim vardı ve izleri geçmez die düşünüyordum. sivilce üzerine sürmek için imex denen ten rengi yağlı gibi bi ilaç verdi. hem renginden dolayıda kapatıcı gibide. birde bir jel verdi o jel daha öncede dediğin gibi estetikten sonra ameliyat izi içinde veriliyormuş ve lekeler artık yok. çoook mutluyum :)

slm kalopsia imex kremi banada verdi dr daha yeni basladim ins bir ise yarar.jelin ismini yazabilirsen sevinirim.

DermatixSiGel aynen böle yazılıyor, hatta yanında da silicone gel diye belirtilmiş... hımm bide buna ek olarak bi su yaptırttı ezc onlada sildim ama formülü tam bilmiorum. sağlık karnemden ezc okutmayı denerim. ulaşırsam onuda yazarım :)

kalopsia banada yardımcı olursan sevinirim...arkadaşım roaccutane hap kullandı ve kırmızı kırmızı lekeler kaldı...cildi kıpkırmızıııı......kız her gün ağlıyorrr.......okula falan gitmicem diyor........bu ürünleri nasıl kullandın...sabah imex kremm akşam jel mi sürdünnn.....

haa bide sivilcesi yok sadece intihaplı sivilcelerden kalan kırmızı lekeler varrrr....bu dediğin jel cildi kızartıp soyuyomu nasıl etkisi var......

yüzümü önce güzelce temizliyordum, üstünede imexi sürüyordum. sivilcem indikten sonra yani 1-2 gün sonra izler kalmaya başlayınca imexi sürüyor,kuruyunca üstünede bu jeli sürüyordum. jelin soyma özelliği yok daha çok izleri kapatmaya yönelik bi ilaç.
ama bunlarla tedavi olduktan sonra izleri tamamen kapatcak yöntemler buldum. ecz dermatolojik ürünler aldım ve memnundum. biraz maliyetli oldu ama gerçekten iş yaradı. sen arkadaşına konuşş isterse diğer kremleride anlatırım
:smiley-cool:

ecz satılan effacler k ve h var la roche posayin ürünleri...
1. kozmatik değil, dermatolojik ürünler
2. bir nevi ilaç gibi düşünebilirsin
3. bunlardan biri köpük ve yüzü süper arındırıyor, diğeri ise krem gb sadece sivilcenin üzerine sürülüyor ve o soyma yapıo ama öle rahatsız edecek derecede belirgin bir soyması yok.
bende bölgesel sivilcelenmeler oluyordu alınımda daha çokta yanlarda vardı bşrde çenemde. biri geçerdi diğeri çıkardı ve sivilceler iltihaplıydı. ilaçlardan sonra bunlara başladım ve çok memnunum halada kullanıyorum. birde aynı markanın 50 faktör günş kremini sürüyorum. zaten lekeli yere yoğun sürülmesi tavsiye ediliyor.
bu arada benim cilt tipim yağlıya dönük hassas cilt derim ince olduğu için iz çok kalıyor. bunu ecz belirleyip kremleri ona göre verdiler. orada analiz yapılıyor ve bnm ecz baya ilgilendi arada kontrollere gittim... yani effacler k ve h analize göre verildi. ücretsiz analiz yapan yerler var, sansınızı deneyin derim ben

ama sadece kırmızı akne izleri var onada madecesol - bepanthen karışımı kullansak olurmu....bide nasıl etki ediyor...cildi kızartıyomu ........soyuyormu.....biraz bilgi ver.... lekeleri yok ettimi .......

ama sadece kırmızı akne izleri var onada madecesol - bepanthen karışımı kullansak olurmu....bide nasıl etki ediyor...cildi kızartıyomu ........soyuyormu.....biraz bilgi ver.... lekeleri yok ettimi .......

bende de kırmızı akne izleri vardı tretin kullandım canım geçti.şimdide gözeneklerim için kullanmaya başladım onları geçirirmi bilmiyorum ama bikaç tane kocaman kırmızı kırmızı akne izlerim vardı onlardan eser kalmadı.cildi soyuyo yalnız tretin.doktora danışmadan kullanma eğer kullanacaksan.

Kızlar benim yüzümde çok sayıda sivilce izi var ve ne yaptıysam geçmediler:( bir arkadaşım ameliyat izlerinin giderilmesnde kullanılan "Contractubex" ilacı sayesinde izlerinden kurtulmuştu. bunu yüzüne süren var mı hiç??? ben pek emin olamadığımdan cesaret edemedim henüzz.. sizden cevap bekliyorum.. daha sonra da bir cilt doktoruna danışırım:)

Bu mesajı yazdıktan sonra arkadaşımdan yüzünün resmini istedim. Tedaviden önce ve sonrasını fotoğraflamıştı.. Bunu da ekliyim bari..Fotoğrafı küçülttüğüm için biraz çözünürlük kaybı olabilir kusura bakmayın..
Ben kesin başlıyorum bugün kullanmaya :D

img6116gc0.jpg

Contractubex hiç bir işe yaramıyor. Çok da pahalı ve sonuç sıfır. Ben 3-4 ay çok düzenli kullandım hiç bir işe yaramadı. ::1no2: Bende işe yarayan glikolik asit peeling oldu. Çok farketti cildim. İzlerin ne kadar can sıkıcı olduğunu bildiğim için herkesle paylaşmak istedim. Daha önce yazdığım mesajlarda ayrıntılı bir şekilde tecrübelerimi yazmıştım. :kahve:

Bir de imkanı olanlar için FRAXEL LASER tedavisini öneririm. Araştırmalarım sonucu çok başarılı sonuçlar verdiğini gördüm.

arkadaslar bnde sivilce tedavisi olarak roaccutanne kullandm 7 ay ve tamamen sivilcelerm gecti ama hafif sivlce lekelerm kaldı kırmızlıklar doktr bunn içn tredin dye bi kimyasal peeling verdi soyuyomus ama daha bugün kullanmya baslıcam ne fayadası olcak bnde blmyrm ama sonucu tekrr yazarm :)

bir yumurta akını, bir çay kaşığı limon suyunu ve aynı ölçüde balı, iki yemek kaşığı pastane mayası ile karıştırın. 20 dakika cildinizde bekletip yıkayın.

Demiş suna hanım tabi ben yarın denerim.haftada 2 kere sürüyüm birde elma sirkesi ile siliyim.bakalım ne olcak

canım ben o maskeyi 1 ay boyunca düznli kullandım cildi canlandırıyo ama sivilce izlerine bi fayda sağladığını görmedim.elma sirkesinide kullandım ama düzemli kullanmadığım için birşey diyemem.benimde sivilce izlerim var ne yapacağımı bende bilemiyorum önerilerinize ihtiyacım var

canım ben o maskeyi 1 ay boyunca düznli kullandım cildi canlandırıyo ama sivilce izlerine bi fayda sağladığını görmedim.elma sirkesinide kullandım ama düzemli kullanmadığım için birşey diyemem.benimde sivilce izlerim var ne yapacağımı bende bilemiyorum önerilerinize ihtiyacım var

Canım benım 4-5 yıllık sıvılce ızlerım var.sayısız doktora gıttım sayısız ılac denedım gecmedıler.Şımdı tekrar bı dermatoloğa gıttım.Nadixa eritretın ve aknefug verdı.ben aknafugu falan onceden kullanmıstım.Ama doktorlarda fazla bısey yapamıyo ılac yok cunku bu ızlerı gecırıcek.kımyasal peelıng yada lazer..İşte bı ümıt tekrar gıttım bugun kullanmaya basladım kremleri gelışmelerı yazarım..inş faydalı olur da benım gıbı yıllarca cekmıs olanlarda faydalanır.opuyorumnanaktan

Back
X