Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar çooook uzun zamandır girememiştim, soru soranlar olmuş ve malesef cvp veremedim özür diliyorum. ben cilt uzmanına gittim ve resmen suratımda hariklar yarattı..
iltihaplı ve iri sivilcelerden kalma kıpkırmızı lekelerim vardı ve izleri geçmez die düşünüyordum. sivilce üzerine sürmek için imex denen ten rengi yağlı gibi bi ilaç verdi. hem renginden dolayıda kapatıcı gibide. birde bir jel verdi o jel daha öncede dediğin gibi estetikten sonra ameliyat izi içinde veriliyormuş ve lekeler artık yok. çoook mutluyum :)
DermatixSiGel aynen böle yazılıyor, hatta yanında da silicone gel diye belirtilmiş... hımm bide buna ek olarak bi su yaptırttı ezc onlada sildim ama formülü tam bilmiorum. sağlık karnemden ezc okutmayı denerim. ulaşırsam onuda yazarım :)
lekelerin tamamen geçtimi pekiii.......
ama sadece kırmızı akne izleri var onada madecesol - bepanthen karışımı kullansak olurmu....bide nasıl etki ediyor...cildi kızartıyomu ........soyuyormu.....biraz bilgi ver.... lekeleri yok ettimi .......
Kızlar benim yüzümde çok sayıda sivilce izi var ve ne yaptıysam geçmedilerbir arkadaşım ameliyat izlerinin giderilmesnde kullanılan "Contractubex" ilacı sayesinde izlerinden kurtulmuştu. bunu yüzüne süren var mı hiç??? ben pek emin olamadığımdan cesaret edemedim henüzz.. sizden cevap bekliyorum.. daha sonra da bir cilt doktoruna danışırım:)
Bu mesajı yazdıktan sonra arkadaşımdan yüzünün resmini istedim. Tedaviden önce ve sonrasını fotoğraflamıştı.. Bunu da ekliyim bari..Fotoğrafı küçülttüğüm için biraz çözünürlük kaybı olabilir kusura bakmayın..
Ben kesin başlıyorum bugün kullanmaya
![]()
bir yumurta akını, bir çay kaşığı limon suyunu ve aynı ölçüde balı, iki yemek kaşığı pastane mayası ile karıştırın. 20 dakika cildinizde bekletip yıkayın.
Demiş suna hanım tabi ben yarın denerim.haftada 2 kere sürüyüm birde elma sirkesi ile siliyim.bakalım ne olcak
canım ben o maskeyi 1 ay boyunca düznli kullandım cildi canlandırıyo ama sivilce izlerine bi fayda sağladığını görmedim.elma sirkesinide kullandım ama düzemli kullanmadığım için birşey diyemem.benimde sivilce izlerim var ne yapacağımı bende bilemiyorum önerilerinize ihtiyacım var