Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ben 40 mg kullanıyorum ama sııvlcelerle o ynamamak mumkunmu cok zorrr.her an elım yuzumumde kabuk baglıyo mesela ben soyuyorum.sıkma gıbı degılde ovalama seklınde yeterkı cıkması onlensın bıde reglmın 1.gunu belkıondan cıkmıstır .12, gunumdeyım ınsallah hersey ıyı olur.cokzor durumda kalırsam fondoten kulalnıcam en azından kırmızı durmuyo denedım .gercı tedavımı etkıler bılıyorum ama .napıyım bazen dısarı cıkmam gerekıyo cok sagol moon yenı bsıeyler olursa bızle paylasırsan sevınrıız cok sagol

canım bak ağır bi tedavi görüyoruz hepimiz ama o sivilceler çıkmak zorunda yağ bezlerin fazla çalışıyo ve ovaladığı zaman cilt altına dağıtmış oluyosun ayrıca ben yanaklarımı sivilce basmış haliyle düğüne gittim
ve sıfır makyaj sadece göz makyajıyla
yerinde olsam fondoten kullanmam çünkü gözeneklerin baş düşmanı tıkadıktan sonra ilacı kullanman sence bi işe yararmı sağlığın için bence biraz sabret varsın iz olsun kırmızılık olsun
tedavi sonunda bebek gibi olucaksın dışardaki insanların seni nasıl gördüğü değil
senin kendini nasıl gördüğün önemli sevgiler canım Şeniz
o kabukları bayo haricinde soyma bence dediğim gibi banyoda elinle kese yapabilirsin

Son düzenleme:
kızlar fondoten olarak ne kullanıyorsunuz? yağlı sivilceli ciltlere uygun ne kullanılabilir?ben iyice azdırır die kullanamıyorum..(şuan roaccutane kullanmıyorum ama sivilce tedavisi görüyorum :) )

Çok teşekkür ederim Daha başındayım zaten 1 ay bile olmadı yaaa.. neyse çekelim bakalım zorluğunu inşallah iyi olur.. Tekrar teşekkürler sağol a.s. :1hug: Geçmiş olsun

ne demek bitanem ben teşekkür ederim sana
sabretmeyi sakın unutma olurmu ben 1 gün tedaviye nasıl başladıysam kendimi motive ederek bu güne geldim her sabah ilacı vitaminmiş gibi içiyorum
hiç üzülmeden aman şuram yamulcak buram kızarıcak
yan yattım çamura battım yanetkisinde bu var şu yok diye düşünerek içmedim
ve böylede devam edicem
vitamin miş gibi düşünerek iç daha kolay oluyo
yanetkilerin hepsinin çözümü var
intihar psikolojik sorunlar dediler başlamadan önce
zamanında depresyon tedavisi gördüm
bana hiç bişi yapmadı
demekki neymiş
herşey insanın içinde biterŞeniz
çok konuştum sanırım sırnaşık şey

kızlar fondoten olarak ne kullanıyorsunuz? yağlı sivilceli ciltlere uygun ne kullanılabilir?ben iyice azdırır die kullanamıyorum..(şuan roaccutane kullanmıyorum ama sivilce tedavisi görüyorum :) )

ben ilaca başladığım gün fondotenimi kullanmayı bıraktım
akne bir rahatsızlık ve fondotenler aknenin bir numaralı besleyicisi
su bazlı olanları var canım ama tedavi görüyosan bence kullanma derimŞeniz

sımdı sızın yzuunuzde sıvılce yokmu yanı sadece kırmzıılk mı var .

sivilcelerim var ama yanak bölgemde çoğunukla şimdi onları kusturuyo ilaç alnımda benim çok sivilce vardı ama şimdi hiç yok şu 1 haftadırda kızarıyorum nedense galiba sıcaklar yüzünden olabilir sivilcelerde çıkıyo ama 2 3 gün içerisinde sönüyo

sagol esmer guzelı
buarada bebk pudrasını ben eskıden kullanıyodum.sankı gozeneklerı tıkıyomus gıbı gelıyodu.fondoten kadar kotu degıldır tabı .
annem nezaman sıvılce konsuu gecse ya bızımde cıkardı bız sabunla yıkar sonra pudra surerdık gecerdı derPPPPPP
buarada hıc sıvılce sorunu yasamamıs ınsanalrın gelıp ya soguk suyla yıka gecer gıbı basıte ındırgeyıp cozum bulmaları benı cıldırtıyor.yada temızmı tutmuyosun acaba demelerıne cok kzııyorum ama caktrımıyorum.
buarada benım okdara ıyı bı arkadasım varkı nezaman yuzum eskıye oranla ıyımı kotumu gıbı sordugumda .....bana hep canım ben senın yuzunle ılgılenmıyorumkı sen her hjalınle bana guzel gelıyosun ..dıyo okdara rahatımkı onun yanında canım dostum bence boyle dostlarımın olması super .

canım öncelikle aramıza hoşgeldin.benim durumum da tıpkı seninki gibiydi küçük sivilceler dönem dönem çıkar bazen yüzüm düzelir ama iz kalırdı tabi bunda oynamamında etkisi vardı ama artık bıktım fondotenden pudradan.bak atalım kaç mg kullanıyosun banada doktorum özel bi diyet vermedi kusma denilen şeyde herkesde olmuyor bende öle kusma falan olmadı gibi 1-2 sivilce ama onlar bi müddet geçmedi yan etkiside dozuna göre değişiyor sanada benim gibi yüksek doz verdiğini sanmıyorum.aklına takılanı sor işte canım.

peki canım yediklerine dikkat ediyomusun ondan da geri çıkmış olabilir.

evet canım dikkat ediyorum zaten bu ilacı kullananların çoğu tekrar sivilce sorunuyla karşılaşıyor malesef elbette eskisi kadar çok çıkmıyor ama yinede oluyor işte bi de bende iz kaldı hep ( şimdi peeling yaptırmayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye.
3 aydır roaccutane kullanıyorum. bir haftadı inanılmaz şeyler oluyo vücudumda pazartesi doktora yeniden gideceğim ama dayanamadım bir sorup rahatlamak istedim. bende bir hafta önce falan dışkımdan kan gelmeye başladı, internette biraz baktım bazı insanların da başlına gelmiş. ama artarak devam ediyo. bir de bir-iki gün önce. genital bölgemden kan gelmeye başladı, çok koyu bi kan önce az geldi ve dün artık regl gibi devam etmeye başladı. regl dönemim de değil daha 10 gün var, ayrıca her regl dönemim de çok sancılı geçiririm bunda hiç bişey yok. lütfen birileri buna normal desin. doktorumu da aradım dün tatile gitmiş pazartesi dönüyomuş. bu arada ilacı bıraktım dün akşam içmiyorum dünden beri.

canım bende 30mg kullanıyorum tabiki biraz daha uzun sürer bizimki o mg yüklemesi daha uzun zamana yayılıyor çünkü.bende aynı senin gibi hep yan etki bekledim ama bi şi olmadı pek diyebilirim sadece dudak ve cilt kuruması hatta 1 ay sonra söyle diyeceksin eeeee hani bende bi değişiklik yok ben su an onu yasıyorum mesela ama herkes kesinlikle düzeldi dio.izlere gelince tatile gitmekten korkma yalnız mutlaka koruyucu kullan benimki roc un 50 faktör memnunum çünkü yüzü biraz beyazlaştırıyor ve hafif kapatıcı oluyo bende sadece allık sürüyorum rengim biraz soluktur benim çünkü.tatildede güneşlenme çünkü ilaç zaten çabuk yakıyor öle bi bronzluk olmaz kapkara olursun.bi de sana söyleyeceğim en önemli şey sakın olaki bıyıklarını falan sir agda ile falan alma benim 15 gün olmustu kullanalı birşey de yok hani yüzümde bende yaptım meger ne kadar hassaslaşmış dudağımın üstü yara oldu hala biraz izi var.ay ne cok konustum :) çok geçmiş olsun canımmmmm.

canım böyle bi yan etki hiç duymadım ben.sadece doktorum bana hastalığın düzensiz olabilir demişti belki hastalığındır bilemiyorum ilacı bende içme derim yalnız doktoru bekleme bi kadın doğumcuya git hiç ihmal etme bence sonra pşman olma.çok çok geçmiş olsun ve mutlaka doktora git mutlaka.belki başka bi ilaçta yapmış olabilir.hadi öptüm seni moralini bozma ama ihmalde etme.

yediklerimize dikkat etmemez gerekio m uarkadaşalr.ben ilaç kullanıoru mdie bol bol yağşı yiorum

yedıklerınıze dıkkat etmenızı onerırım .zaten kolastrolu bu ılac artırıyomus .sen uaglı yemekı kolestrolun cok artmasın .ayrıca yaglı yıyeceklerın karacıgerı yorma gıbı bı durumu varsa ozamanda yememek daha ıyı .hemde yağlı yemeknormal yasantıda da zararlı damarları tıkıyo.doktor gıbı konustum ama hergun tvlerde doktorlar okadar cok konusuyolarkı bızde ogrenıyoz bıseyelr gercı abımde esıde doktor aa neyse

Arkadaşlar 11 gün oldu başlayalı daha önce de dediğim gibi dudaklar gitti yani berbat durumda yahu..Ama sivilce kusması hala yok daha erken mi acaba genelde ne zamanlar başlıyor..bünyeye göre değişir ama 55 kg 40 mg kullanıyorum..Kullanan arkadşlarda ne zaman başladı?Şimdiden teşkrler..Geçmiş olsun herkese (

cnm 1. 2. aylarda başlıyo kusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…