canım selam ben bu 47 gün boyunca işkence gibi sivilce döktüm
suratımda feci derecede soyulmalar oldu
ama gerçekten ilacı kullanırken sabretmek çok önemli
siyah noktalar 1 ayın sonunda özellikle vciddi biçimde toparlanıyor
benim burnumda çok vardı şu an bir tane bile yok
sorulmalarına karşı banyoda ellerinde dairesel kese yapmanı öneririm
bol su içmen ve kesinlikle sivilcelerinle oynamaman gerekiyor
ilacı düzenli kullanırsan bi problem kalmıyor
kaç mg kullanıyosun canım ?
ben 40 mg kullanıyorum ama sııvlcelerle o ynamamak mumkunmu cok zorrr.her an elım yuzumumde kabuk baglıyo mesela ben soyuyorum.sıkma gıbı degılde ovalama seklınde yeterkı cıkması onlensın bıde reglmın 1.gunu belkıondan cıkmıstır .12, gunumdeyım ınsallah hersey ıyı olur.cokzor durumda kalırsam fondoten kulalnıcam en azından kırmızı durmuyo denedım .gercı tedavımı etkıler bılıyorum ama .napıyım bazen dısarı cıkmam gerekıyo cok sagol moon yenı bsıeyler olursa bızle paylasırsan sevınrıız cok sagol
Çok teşekkür ederimDaha başındayım zaten 1 ay bile olmadı yaaa.. neyse çekelim bakalım zorluğunu inşallah iyi olur.. Tekrar teşekkürler sağol a.s. :1hug: Geçmiş olsun
kızlar fondoten olarak ne kullanıyorsunuz? yağlı sivilceli ciltlere uygun ne kullanılabilir?ben iyice azdırır die kullanamıyorum..(şuan roaccutane kullanmıyorum ama sivilce tedavisi görüyorum :) )
sımdı sızın yzuunuzde sıvılce yokmu yanı sadece kırmzıılk mı var .
meraba arkadaşlar ben de dün kullanmaya başladım roaccutane ı ve yan etkilerini duydukça çok korkuyorum ilaçtan ve bugün bir ay sonra tatile gideceğimi öğrendim acaba 1 ay sonra gitsem kötü bişey olur mu hani kusma dönemi de atlatılmış oluyobi de doktora neyi yememem gerektiğini sormadım ve a vitamini yememek lazım yazmış dier sitedeki arkadaşlar acaba diyet nasıl olmalı bi de benim fazla sivilcelerim yoktu olsada çok küçüktü ve bu iacı kullandığımı duyanlar bana neden kullanıyosun kullanma dio ve beni iyice sinirlendiriyo zaten sinirliydim bu ilaç daha sinirli yapacak gibi son olarak izler geçmeye bilio mu aydınlatırsanız sevinirim
peki canım yediklerine dikkat ediyomusun ondan da geri çıkmış olabilir.
çok sağolun ilginiz için:)bana doktor 30 mg verdi günde ve 6000 yada 7200mg almadan tam olark geçmiomuş sivilceler bnm mg az olduğundan tedavi uzarmızaten ilacı içmeye razıyım yeter ki izler kalmasın tabi bünyeden bünyeye deişio ama dier sitelerde roaccutane hakkında yazılanlar korkuttu beni kiminin hiç geçmiomuş izler kimnde kusma dönemi 3.aya kadar uzuyomuş ama inş sizin gibi olur kusma fakan olmaz:)heran yan etki bekliorum gözüm o kadar korktu ki:):):)bi de 1 ay sonra tatile gitme ihtimalim var ve güneşte durmak sakıncalı sanırım güneşte oluşan çiller asla geçmiomuş ((
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye.
3 aydır roaccutane kullanıyorum. bir haftadı inanılmaz şeyler oluyo vücudumda pazartesi doktora yeniden gideceğim ama dayanamadım bir sorup rahatlamak istedim. bende bir hafta önce falan dışkımdan kan gelmeye başladı, internette biraz baktım bazı insanların da başlına gelmiş. ama artarak devam ediyo. bir de bir-iki gün önce. genital bölgemden kan gelmeye başladı, çok koyu bi kan önce az geldi ve dün artık regl gibi devam etmeye başladı. regl dönemim de değil daha 10 gün var, ayrıca her regl dönemim de çok sancılı geçiririm bunda hiç bişey yok. lütfen birileri buna normal desin. doktorumu da aradım dün tatile gitmiş pazartesi dönüyomuş. bu arada ilacı bıraktım dün akşam içmiyorum dünden beri.
cnm 1. 2. aylarda başlıyo kusmaArkadaşlar 11 gün oldu başlayalı daha önce de dediğim gibi dudaklar gitti yani berbat durumda yahu..Ama sivilce kusması hala yok daha erken mi acaba genelde ne zamanlar başlıyor..bünyeye göre değişir ama 55 kg 40 mg kullanıyorum..Kullanan arkadşlarda ne zaman başladı?Şimdiden teşkrler..Geçmiş olsun herkese (
cnm 1. 2. aylarda başlıyo kusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?